1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
11.7.12 22:50

Jako se zlepsili do normalu? Tak to je uspech, co pro to delal?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
11.7.12 22:54

Zobal PRO FERTIL A NEPIL MESIC zadny alkohol a nesportoval. Navic jsme meli PICSY, takze vybrali ty nej spermijky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
12.7.12 07:37

Já vím ale věřím že Vám to vyjde, mě to také vyšlo, tak kdyby jste potřebovali ozvěte se.Byla mi úžasnou pomůckou ale bohužel po cisaři jsem o mléko přišla brzy.

Držím Vám všem pěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.7.12 09:42

@Monrei Já bych jí možná brala. Jaké je k ní příslušenství? Myslím tím třeba kelímky na mražení atd. A proč jí prodáváš, nevyhovovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
12.7.12 10:26
@Monrei píše:
Já vím ale věřím že Vám to vyjde, mě to také vyšlo, tak kdyby jste potřebovali ozvěte se.Byla mi úžasnou pomůckou ale bohužel po cisaři jsem o mléko přišla brzy.Držím Vám všem pěstí.

Děkujeme, snad ano :lol:…už se blížíme ke konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.7.12 14:59

Ahojky,
hlásím nevolnost už pomalu ve dne v noci :-(. nezvracím, jen mě je blbě :-(

@kaspluc jsem zvědavá, jak zítra dopadnete. A hlavně s tím placením? Mají v tom podle mě zmatek!

BeldaR, tak v pondělí budeme držet palečky, ať máš co nej, nej vajíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
12.7.12 16:00
@jessikka píše:
@Monrei Já bych jí možná brala. Jaké je k ní příslušenství? Myslím tím třeba kelímky na mražení atd. A proč jí prodáváš, nevyhovovala?

Je to kompletní příslušenství, které je k této odsávačče při koupi a plně stačí, mléko si přeleješ do svých lahviček a dás do lednice a jednu lahvičku to má. Prsní nástavec je universální a já mám velká prsa a sedí skvěle. Byla jsem s ní nadmíru spokojená, jen bohužel krátce…Prodávám jsem jelikož jsem 14 dní po porodu ztratila mléko, tak jí už nepotřebuju…a vzhledem k tomu že vím jak jsou drahé, tak chci pomoci jiné budoucí mamince alespon trošku ušetřit…jelikož je používáná týden a mě tu zbytečně leží. Pokud potřebuješ další příslušenství určitě se dá dokoupit…já to nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
13.7.12 19:35

Holky hlásím pokroky…dnes ult u Hromadové, děloha nachystaná, 8mm vroubky…takže prej ok, ve čtvrtek jdu na KET…máme chlapečka a holčičku…Necháváme si zavézt Lukáška :-) :hug:
Belda - co ty, jak válčíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
13.7.12 22:04

Tak to je krasa, ze mate chlapecka a holcicku!!! Moc moc moc gratuluji! Tak ctvrtek je zachvilku, juchuuu! Ja jdu zitra na krev a ultrazvuk tak uvidim na kdy vyjde opu. Trosku se mi to tahne.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
13.7.12 22:08

Dekuji Zdeon za drzeni pesti! Tobe gratuluji a preji pekne tehulkovani!!!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
13.7.12 23:39

Belda-dekuji! A neboj, utece to jako voda, ja se ani nemuzu vzpamatovat z toho, ze budu treba od pristiho ctvrtka tehotna!!!Jo jinak, obe embryjka jsou hatchujici blastocysty, coz je obrovska vyhoda u pozdniho pgd a transferu az v nasledujicim cyklu…coz budes mit take, tak nam to snad vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
14.7.12 21:37

Tak ja jdu v utery na opu, tak jsem lehce nervozni a trosku se bojim, ale verim, ze to vsechno po 2. bude uspesne :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
15.7.12 00:20

Urcite to vyjde! Drzim moc palecky, dej pak vedet, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.7.12 08:55

Holky, krizeee. Včera mě bylo neobvykle líp, ale za to v noci a teď je to dvojnásobnější. Trošku pomáhají těhu lízátka. Snad to brzo přejde, chtěla jsem jít do práce, ale takto to fakt nejde. Teď jdu k obvoďačce, tak si tu marodku ještě protáhnu a doufám, že mě dá konečně pořádné vycházky!

BeldaR- opakuju se po Lucce, ale opravdu budeme držet palečkya dej vědět ;)

@kaspluc ty si ještě do čtvrtka užívej ;). Krásně vám to vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
16.7.12 08:57

Haha ty jsi vtipalek, jako ze je hnusne a od ctvrtka ma byt krasne? jojo, to nam vyslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.