Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zobal PRO FERTIL A NEPIL MESIC zadny alkohol a nesportoval. Navic jsme meli PICSY, takze vybrali ty nej spermijky.
Já vím ale věřím že Vám to vyjde, mě to také vyšlo, tak kdyby jste potřebovali ozvěte se.Byla mi úžasnou pomůckou ale bohužel po cisaři jsem o mléko přišla brzy.
Držím Vám všem pěstí.
@Monrei Já bych jí možná brala. Jaké je k ní příslušenství? Myslím tím třeba kelímky na mražení atd. A proč jí prodáváš, nevyhovovala?
@Monrei píše:
Já vím ale věřím že Vám to vyjde, mě to také vyšlo, tak kdyby jste potřebovali ozvěte se.Byla mi úžasnou pomůckou ale bohužel po cisaři jsem o mléko přišla brzy.Držím Vám všem pěstí.
Děkujeme, snad ano
…už se blížíme ke konci…
Ahojky,
hlásím nevolnost už pomalu ve dne v noci
. nezvracím, jen mě je blbě ![]()
@kaspluc jsem zvědavá, jak zítra dopadnete. A hlavně s tím placením? Mají v tom podle mě zmatek!
BeldaR, tak v pondělí budeme držet palečky, ať máš co nej, nej vajíčka ![]()
@jessikka píše:
@Monrei Já bych jí možná brala. Jaké je k ní příslušenství? Myslím tím třeba kelímky na mražení atd. A proč jí prodáváš, nevyhovovala?
Je to kompletní příslušenství, které je k této odsávačče při koupi a plně stačí, mléko si přeleješ do svých lahviček a dás do lednice a jednu lahvičku to má. Prsní nástavec je universální a já mám velká prsa a sedí skvěle. Byla jsem s ní nadmíru spokojená, jen bohužel krátce…Prodávám jsem jelikož jsem 14 dní po porodu ztratila mléko, tak jí už nepotřebuju…a vzhledem k tomu že vím jak jsou drahé, tak chci pomoci jiné budoucí mamince alespon trošku ušetřit…jelikož je používáná týden a mě tu zbytečně leží. Pokud potřebuješ další příslušenství určitě se dá dokoupit…já to nestihla.
Holky hlásím pokroky…dnes ult u Hromadové, děloha nachystaná, 8mm vroubky…takže prej ok, ve čtvrtek jdu na KET…máme chlapečka a holčičku…Necháváme si zavézt Lukáška
![]()
Belda - co ty, jak válčíš???
Tak to je krasa, ze mate chlapecka a holcicku!!! Moc moc moc gratuluji! Tak ctvrtek je zachvilku, juchuuu! Ja jdu zitra na krev a ultrazvuk tak uvidim na kdy vyjde opu. Trosku se mi to tahne.
Dekuji Zdeon za drzeni pesti! Tobe gratuluji a preji pekne tehulkovani!!!
Belda-dekuji! A neboj, utece to jako voda, ja se ani nemuzu vzpamatovat z toho, ze budu treba od pristiho ctvrtka tehotna!!!Jo jinak, obe embryjka jsou hatchujici blastocysty, coz je obrovska vyhoda u pozdniho pgd a transferu az v nasledujicim cyklu…coz budes mit take, tak nam to snad vyjde!
Tak ja jdu v utery na opu, tak jsem lehce nervozni a trosku se bojim, ale verim, ze to vsechno po 2. bude uspesne ![]()
Urcite to vyjde! Drzim moc palecky, dej pak vedet, jak jsi dopadla!
Holky, krizeee. Včera mě bylo neobvykle líp, ale za to v noci a teď je to dvojnásobnější. Trošku pomáhají těhu lízátka. Snad to brzo přejde, chtěla jsem jít do práce, ale takto to fakt nejde. Teď jdu k obvoďačce, tak si tu marodku ještě protáhnu a doufám, že mě dá konečně pořádné vycházky!
BeldaR- opakuju se po Lucce, ale opravdu budeme držet palečkya dej vědět ![]()
@kaspluc ty si ještě do čtvrtka užívej
. Krásně vám to vyšlo ![]()
Haha ty jsi vtipalek, jako ze je hnusne a od ctvrtka ma byt krasne? jojo, to nam vyslo!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jako se zlepsili do normalu? Tak to je uspech, co pro to delal?