1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
6.6.12 23:25

Ahoj holky, jak se mate? Jessi, co Simonek? :)
Ja se chystam na dalsi IVF, chtela jsem se vas zeptat jestli je normalni jit na dalsi IVF hned po jedne menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
7.6.12 16:50

Taky mezi Vámi

Ahojte, tak také patřím mezi „ty šťastné“ z Repromedy…v pondělí jedu pro první dávku hormonů…a už se těším :-) Mám z toho zatím moc dobrý pocit, máme docela asi smůlu, já mám Robertsona a manželovi ze spermiogramu sdělili také nic moc výsledky…Takže musíme i na PGD, což je mega pálka…Navíc, hormonální profil taky nic moc, mám předepsané také nějaké vyšší dávky hormonů. Jsem moc zvědavá na vše, zatím, jelikož je to poprvé, jsem i docela natěšená a pozitivně naladěná. Uvidíme, jak to bude po případném nezdaru… :roll: Jinak ještě budeme také dojíždět, takže o to horší, ale nedá se, k nám nechci…tak nám prosím dzžte palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.6.12 17:14
@marta.sami píše: :think: Holky, já teď trochu odbočím.....jak tak přemýšlím nad tím vším, nevím, zda po ET být či nebýt na neschopence!!!Jsem učitelka na 2. stupni - učím matematiku a němčinu a DNES mě deváťáci vytočili na maximum…nic se nechcou učit, vše je na ......, žádné DÚ…prostě nic a samé vulgární slova kolem!!! Mám strach, že pokud bych po ET šla do práce, tak po jedné takové hodině musím každopádně o to mimi přijít!!!Co si myslíte?!!!

Ahojky, také jsem učitelka na 2.stupni :-), učím AJ, fotbalisty, 9.ročník převážně…takže plánuji vše teď na léto, až budu mít klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
7.6.12 17:35

Ještě jsem se prosím c htěla zeptat, je něco z toho všeho bolestivé? Já jsem docela poseroutka, takže se bojím bolesti…Ale gynekology zvládám v pohodě:-), spíš injekce, narkoza a ten přenos embrya mě děsí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
7.6.12 22:19

Ahoj Kaspluc, bolestive to neni, pro me osobne bylo nejhorsi cekani na vysledek, to je psychicky narocne. A samozrejme kdyz nam to nevyslo tak to bylo tezke. Drzim ti pesti at vam to vyjde! Ja zacinam s injekcemi na konci mesice.

• Citovat
  • Upravit
kasplu
8.6.12 08:26
@BeldaR píše:
Ahoj Kaspluc, bolestive to neni, pro me osobne bylo nejhorsi cekani na vysledek, to je psychicky narocne. A samozrejme kdyz nam to nevyslo tak to bylo tezke. Drzim ti pesti at vam to vyjde! Ja zacinam s injekcemi na konci mesice. [/ci

Ahojky, děkuji za držení pěstí :-), jsem zvědavá…každý píše něco jiného, tak si říkám, že je to všude asi jinak…nějak si snažím říkat, že jde o prd, ale vhledem k tomu, kolik to stojí, na to asi myslet nejde.My ale stejně jinou možnost nemáme, takže se tomu nevyhneme a už taky nemám 20 aby to šlo šup šup :-)…takže počítám se vším. Hlavně, ať to ještě ke všemu nebolí…Jinak jsem tady četla minusy na p. Veselou, teda, to mě překvapuje, já komunikuji zatím pouze s ní a je velmi milá, vstřícná, vše mi vysvětluje, jelikož mám v tomto pomalý procesor a na mejly odpovídá téměř okamžitě. Taky když tam jsme, už jsme to konzultovali 3× :-), tak má s námi svatou trpělivost…Tak to začínáme téměř podobně, tak třeba nám to vyjde oboum. Vám to zatím nevyšlo jednou? Mě děsí jen to, že bude málo vajíček a při druhém pokusu budeme platit stejnou pálku, jaká nás čeká nyní…:-(

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
8.6.12 08:51

A ještě prosím, prednison a anopyrin.....taky mi je dali a v pondělí jedu pro první dávku hormonů, tak se chci zeptat, kdy jste je začli brát??? až při těch hormonech nebo už předtím??? nějak jsem to buď přeslechla, nebo to neříkali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.6.12 09:06

@kaspluc No, Repromeda mi je napsala společně se začátkem stimulace. Mně moje doktrka ale Anopyrin ale napsala už dřív, takže jsme ho brala cca 6 týdnů před začátkem stimulace. Prednison až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.6.12 09:32

A ten anop. jednou denně? Začla bych ho pro jistotu dnes, to je kvůli ředění krve nebo jak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.6.12 09:32

A ten anop. jednou denně? Začla bych ho pro jistotu dnes, to je kvůli ředění krve nebo jak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.6.12 09:34

@kaspluc Podle toho, jaký máš. Když jsme měla 30mg, brala jsme celou tabletu, když 100mg, brala jsem půlku. Teda pořáde beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.6.12 09:37

A k čemu se to vlastně bere? Nebo spíš…k čemu je to dobré?? A ty jsi také v Repromedě? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.6.12 09:39

No jasně, že jsem byla v Repromedě, jinak bych nebyla na této diskusi :mrgreen:
Je to jako prevence proti sraženinám. Proč ses na to nevyptala osobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.6.12 09:40

Protože nám říkali tolik informací, že jsem ani netušila, čí jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
8.6.12 10:13

Navíc, i když to tady čtu, tak jsem z toho všeho hrozně zmatená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.