Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, tak také patřím mezi „ty šťastné“ z Repromedy…v pondělí jedu pro první dávku hormonů…a už se těším
Mám z toho zatím moc dobrý pocit, máme docela asi smůlu, já mám Robertsona a manželovi ze spermiogramu sdělili také nic moc výsledky…Takže musíme i na PGD, což je mega pálka…Navíc, hormonální profil taky nic moc, mám předepsané také nějaké vyšší dávky hormonů. Jsem moc zvědavá na vše, zatím, jelikož je to poprvé, jsem i docela natěšená a pozitivně naladěná. Uvidíme, jak to bude po případném nezdaru…
Jinak ještě budeme také dojíždět, takže o to horší, ale nedá se, k nám nechci…tak nám prosím dzžte palečky…
@marta.sami píše:Holky, já teď trochu odbočím.....jak tak přemýšlím nad tím vším, nevím, zda po ET být či nebýt na neschopence!!!Jsem učitelka na 2. stupni - učím matematiku a němčinu a DNES mě deváťáci vytočili na maximum…nic se nechcou učit, vše je na ......, žádné DÚ…prostě nic a samé vulgární slova kolem!!! Mám strach, že pokud bych po ET šla do práce, tak po jedné takové hodině musím každopádně o to mimi přijít!!!Co si myslíte?!!!
Ahojky, také jsem učitelka na 2.stupni
, učím AJ, fotbalisty, 9.ročník převážně…takže plánuji vše teď na léto, až budu mít klid ![]()
Ještě jsem se prosím c htěla zeptat, je něco z toho všeho bolestivé? Já jsem docela poseroutka, takže se bojím bolesti…Ale gynekology zvládám v pohodě:-), spíš injekce, narkoza a ten přenos embrya mě děsí… ![]()
Ahoj Kaspluc, bolestive to neni, pro me osobne bylo nejhorsi cekani na vysledek, to je psychicky narocne. A samozrejme kdyz nam to nevyslo tak to bylo tezke. Drzim ti pesti at vam to vyjde! Ja zacinam s injekcemi na konci mesice.
@BeldaR píše:
Ahoj Kaspluc, bolestive to neni, pro me osobne bylo nejhorsi cekani na vysledek, to je psychicky narocne. A samozrejme kdyz nam to nevyslo tak to bylo tezke. Drzim ti pesti at vam to vyjde! Ja zacinam s injekcemi na konci mesice. [/ciAhojky, děkuji za držení pěstí
, jsem zvědavá…každý píše něco jiného, tak si říkám, že je to všude asi jinak…nějak si snažím říkat, že jde o prd, ale vhledem k tomu, kolik to stojí, na to asi myslet nejde.My ale stejně jinou možnost nemáme, takže se tomu nevyhneme a už taky nemám 20 aby to šlo šup šup
…takže počítám se vším. Hlavně, ať to ještě ke všemu nebolí…Jinak jsem tady četla minusy na p. Veselou, teda, to mě překvapuje, já komunikuji zatím pouze s ní a je velmi milá, vstřícná, vše mi vysvětluje, jelikož mám v tomto pomalý procesor a na mejly odpovídá téměř okamžitě. Taky když tam jsme, už jsme to konzultovali 3×
, tak má s námi svatou trpělivost…Tak to začínáme téměř podobně, tak třeba nám to vyjde oboum. Vám to zatím nevyšlo jednou? Mě děsí jen to, že bude málo vajíček a při druhém pokusu budeme platit stejnou pálku, jaká nás čeká nyní…:-(
A ještě prosím, prednison a anopyrin.....taky mi je dali a v pondělí jedu pro první dávku hormonů, tak se chci zeptat, kdy jste je začli brát??? až při těch hormonech nebo už předtím??? nějak jsem to buď přeslechla, nebo to neříkali…
@kaspluc No, Repromeda mi je napsala společně se začátkem stimulace. Mně moje doktrka ale Anopyrin ale napsala už dřív, takže jsme ho brala cca 6 týdnů před začátkem stimulace. Prednison až pak.
A ten anop. jednou denně? Začla bych ho pro jistotu dnes, to je kvůli ředění krve nebo jak? ![]()
A ten anop. jednou denně? Začla bych ho pro jistotu dnes, to je kvůli ředění krve nebo jak? ![]()
@kaspluc Podle toho, jaký máš. Když jsme měla 30mg, brala jsme celou tabletu, když 100mg, brala jsem půlku. Teda pořáde beru.
A k čemu se to vlastně bere? Nebo spíš…k čemu je to dobré?? A ty jsi také v Repromedě? ![]()
No jasně, že jsem byla v Repromedě, jinak bych nebyla na této diskusi ![]()
Je to jako prevence proti sraženinám. Proč ses na to nevyptala osobně?
Protože nám říkali tolik informací, že jsem ani netušila, čí jsem…
Navíc, i když to tady čtu, tak jsem z toho všeho hrozně zmatená ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, jak se mate? Jessi, co Simonek?
Ja se chystam na dalsi IVF, chtela jsem se vas zeptat jestli je normalni jit na dalsi IVF hned po jedne menstruaci?