Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nee v pohodě ja teda něměla žadny prujem
No chtěla bych zavolat jedné sestřičce zda by mě to mohla vzít mam v sobotu duležitou oslavu tak bych to ráda věděla tak snad to vyjde zítra ji budu volat
asi si řekne že jsme nedočkava ale co ty budeš testovat za 12dníí??
Manzel chce at testuju az za 14dni, jak mi rekli, to by vychazelo na 4.6., ale je jasny ze pokud nedostanu menstruaci tak to bude podezrele. Ale na druhou stranu nevim, jak pusobi dlouho ty hormony co jsem si pichala, jestli to nejak neovlivni. Navic v nedeli mame taky oslavu, taky bych to taky rada tusila.
ty jsi druhy den od et??a kolik sis dávala embryjek??booože ja už to chci vědět to je na hlavu:-)
noo tak dneska jsi 3den supeer a co ti davali ??tak to v sobě ten ovitrelle bude mit tak 5dni určitě:-)
Jj ovitrelle jsem si pochla takze je jeste asi v tele co? Kompaktni morulku.
podle toho co jsme četla tak jako kdyby jsi byla těhula ja nevím možná kecám je to hormon vím o tom malinko:-)
Ahojky, jsem po 2 zt a v září se chystám do Repromedy na 1. Ivf s pgd. Má tady někdo zkušenosti se stejným osudem? Vůbec netuším na co se kromě finančních výdajů připravit. Když se v září teprve chystám na 1. konzultaci, za jak dlouho bude probíhat OPU?
Ahojky smiley, co to je zt? Ja jsem po prvnim ivf, zavedli mi jedno embryjko a ted cekam.
Za prve bych ti chtela rict, ze se obrn trpelivosti! My s manzelem jsme meli mit take pgd, ale mame jinou pojistovnu a proto nam nechteli prispet ani korunu, takze pgd bez prispevku je 65tis. Takze to si vyzjisti. A co je vas problem?
Jinak nevim jak dlouho to trva presne ale cca 2 mesice, pt se ceka na vysledky krve. A finance jsou ruzne, ja jsem mela hodne davek Gonalu takze jsem jen za leky dala 35tis pak plus ICSI a plus prodlouzena kultivace to je 17700 a plus nejaky drobnosti.
Nevim co ti poradit, asi se spis vyptavej. Preju hodne stesti!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Na krev jdes nekam kde si to zaplatis? To je asi brzy no. Mne je dobre, jen poboliva lehce v podbrisku prirovnala bych to k tomu jsko kdyby mela dojit menstruace nebo jako bych ji mela. No snad nedojde! Jinak i vcera jsem mela takovy naval prujmu, pardon snad te nepohorsim ze to pisu.