Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
noo ja taky jsme byla v repromedě a koho jsi měla za doktora jsou tam užasní co??no zas tak jisty to byt nemusí i když mám dlouhy protokol s 5dení kultivaci tak se to nemusí povíst i když ja věřím že jo:-)
Taky jsem mela dlouhy protokol a prodlouzenou kultivaci. Chodila jsem k pani doktorce Hromadove a zakrok mi delal doktor Koukal. Ano byla jsem spokojena, ale nejvic budu spokojena kdyz se to podari
Ty jsi mela koho?
ja měla celou dobu koukala super doktor jsem se nim zasmala tak doufám že to vyjde:-)musíme doufat a trošku si věřit je květen tak by to mělo jit ![]()
Ja nejsem moc pozitivni, asi pt jsme nemeli na vyber a mela jsem tu morulku, ale treba se stane aspon jednou v mem zivote zazrak
Budu ti drzet pesticky!
ja už jsem si ho dělala dneska ale je brzo jsem 5den od et a byl negativní tak zkusím za dva dny a v pátek to potřebuji vědět takže snad to klapne a čárečky se ukážou ty ty budeš zkoušet kdy?
No rekli mi za 14dni, tak mozna treba za 10dni, jeste nevim jestli uz by tam slo neco videt.
To mě taky řekli že až za 14dní ale ja to nevydržím jsme netrpělivá:-))
Ahojky, tak jak pokracujes? Me lehce boli v podbrisku, nevim jestli je to dobre nebo ne. Jsem teprve druhy den po transferu tak nevim.
@BeldaR píše:
Ahojky, tak jak pokracujes? Me lehce boli v podbrisku, nevim jestli je to dobre nebo ne. Jsem teprve druhy den po transferu tak nevim.
To je VÝBORNÉ!!!!! Já měla den nebo dva po ET silné bolesti jak při MS. Bylo to uhnizďování. Vím to jistě, protože při minulém těhotenství to bylo stejné, moc dobře si vzpomínám, jak jsem seděla v práci u kompu a zadržovala dech při křečích ![]()
Fakt Jessi? No nemam uplne krece, ze by se nedali vydrzet, ale citim to sem tam.
nebooj mě taky bolelo břicho první dva dny a pak mě to přestalo a ted mě pobolíva takže se ukaže zda se nám to povedlo:-)
Ja si vzdycky jen rikam jestli si to uz nenamyslim
ale nejlepsi se asi nesledovat, coz moc dobre nejde. Manzel chce abych si udelala test az opravdu za 14dni, uz to ma i vypocitany kdy
Kdy testujes ty marsimi? Ja se budu bat vysledku uplne nejvic!
neboj se ja jsme testovala dneska a nemám tam nic a to jsem 7den po et a pry je to ještě brzo takže v pátek zkusím jit na krev tak se uvidí jak to dopadne to budu chytřejší:-)a jak ti je dneska??m
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.