Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak uz to mam za sebou Jessi, mela jsem 8vajicek z toho 6 zralych jedno je moznost ze jeste dozraje, ale urcite 6 budou oplodnovat. Manzel ma velmi spatne spermie, tak jen doufam, ze se neco chytne, nejlepe vsechny
jinak o PGD se rozhodneme v prubehu, mame i monitoring takze uvidime, jaky bude vyvoj. Ale ze prej se muze udelat PGD 5.den kultivace pak se bude cekat na vysledky a embrijka by se zamrazily. Tak mi drz pesticky. Verim, ze se to podari ![]()
@BeldaR píše:
Tak uz to mam za sebou Jessi, mela jsem 8vajicek z toho 6 zralych jedno je moznost ze jeste dozraje, ale urcite 6 budou oplodnovat. Manzel ma velmi spatne spermie, tak jen doufam, ze se neco chytne, nejlepe vsechnyjinak o PGD se rozhodneme v prubehu, mame i monitoring takze uvidime, jaky bude vyvoj. Ale ze prej se muze udelat PGD 5.den kultivace pak se bude cekat na vysledky a embrijka by se zamrazily. Tak mi drz pesticky. Verim, ze se to podari
Aha, tak to je asi nějaká nová metoda
Dopadlo to docela dobře
Já jich měla oplodněných 8, takže o moc míň nemáš. Držím dál palce!!!
Dekuji! No 6 je asi nic moc, ale co nadelam, musime pracovat s tim co je
Tak zatim paa
@BeldaR píše:že ty bereš ty homeopatika
Dekuji! No 6 je asi nic moc, ale co nadelam, musime pracovat s tim co jeTak zatim paa
Ahojky Jessi tak se oplodnili jen 2 ze 7 vajicek
a ted musim cekat do pondeli az mi zavolaji, to budou krusne dny teda!
Jessi tak uz je jen jedno embryjko co se dobre ryhuje takze nevim co bude ![]()
@BeldaR píše:
Jessi tak uz je jen jedno embryjko co se dobre ryhuje takze nevim co bude
No ono vydrží, neboj se
Kdy bude ET?
V pondeli ma byt ET. Ale asi to bude bez PGD, je to asi osud.
@BeldaR píše:
V pondeli ma byt ET. Ale asi to bude bez PGD, je to asi osud.
no, vypadá to tak. Ale nezoufej, určitě to bede bojovníček ![]()
Diky, snazim se nezoufat, ale taky s tim bojuji! Ale verim, ze bude bojovat! Mame na nem monitoring a zatim se dobre vyviji, ale nevim jestli se to muze jeste zmenit.
@BeldaR píše:
Diky, snazim se nezoufat, ale taky s tim bojuji! Ale verim, ze bude bojovat! Mame na nem monitoring a zatim se dobre vyviji, ale nevim jestli se to muze jeste zmenit.
co znamená ten monitoring?
Ze je na nem kamerka a kontroluje zda se spravne dobre deli ty bunky = jestli se spravne vyviji. To druhy se vyviji spatne, spatne deleni bunek. A uvidime jestli dojde do blastocysty, ale ani ten monitoring nezaruci ze ma spravnou genetickou informaci, takze je to risk si ho zavest bez pgd, ale jdu do toho risku!
Ahooj Holky jsem 3den po et s expandujíci blastocystou a mam nervičky snad to dopře dopadne:-)a jak ste na tom vy??kdy už jdete na et?
Ahoj marsini, tak to gratuluju k expandujici blastocyste, to je super ne? To se urcite podari!
My mame 3.den kultivace uz jen jedno embryjko, doufam, ze se bude dobre vyvijet! V pondeli bych mela jit na et. Tak ti budu drzet pesticky!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Aha to jsem vubec netusila. Dekuji za informaci, to nam teda pani doktorka zapomnela rict. Takze ho budu chtit, bude to palka, ale to je fuk, hlavne, aby to vyslo. No snad bude vice embrijek aby se mohlo i vybrat poripade zamrazit!