1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
7.12.11 14:48

Mia77: Já se přiznám, že ani nevím kolik jsem měla. Po punkci mi dr. Fischer, že mám sliznici trošku nižší, tak od té doby lepím nálepky, vždy jednou za 4 dny je vyměním. Jaksi mě ale nenapadlo se zeptat, kolik ta sliznice je. Ach jo, všechny otázky mě napadají až po … :-(
Chtěla bych to vydržet aspoň do příštího čtvrtka. Ale nevím, jestli to vydržím :nevim: :nevim:
Tak hlavně, ať Ti všechno dobře dopadne. Držím pěsti … A zase pisni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
7.12.11 21:01

Mandelina: taky držím :palec:
A kam to lepíš? A co v sobě mají za látku? Mají podpořit růst sliznice,jestli to dobře chápu?
Dnes mě tedy dost pobolívalo bříško a hlavně záda v kříži, ale pořád pobíhám a něco dělám. Ty máš neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.12.11 21:41

Holky nepobíhejte, ať je nevytřepete :))))) Dělám si legraci, já vím, že odpočívat někdy prostě nejde :)
Já už bohužel dnes regulerně ms, takže ende a šlus, nevyšlo. Nedá se nic dělat.
S tím KETem se budu muset Mudry zeptat.. ráda bych co nejdřív, když už jsem do sebe prala takovejch hormonů.

mandelina: Tedy ještě nálepky? Panejo, to je pořád něco. Ani jsem netušila, že se něco podobného dává!

mia: Třeba je to dobrý signál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
8.12.11 09:34

Founik: ale tys embryjko třeba taky nevytřepala! Vždy´t ti i dr. říkala, ať si stejně uděláš testík,ne? Mně dr. říkal, ať i po ms určitě test udělám, že se to někdy může stát… :palec: takže taky nepobíhej! ;) ju?
A tebe píchalo v bříšku?
Taky jsem se dr. ptala na KET, když jsme si mysleli, že by mohlo zůstat něco k zamražení, ona říkala, že je možné hned. Takže když to stihneš objednat se hned po ms, abyste začali s přípravou, tak dobrý. Netuším, jaká je příprava na KET, dr. říkala, že nám tím nebude plést hlavu, jen asi příprava sliznice, když tě nemusí stimulovat kvůli vajíčkům…ale asi je nutný začít v konkrétním časovém úseku jako při stimulaci.
Držím pěstičky, pořád!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
8.12.11 12:12

Já si pamatuji že na KET jem měla 1×UTZ kvůli tomu, jestli mi narostl nějaký folikul a pak pregnyl aby měli potvrzené že a kdy proběhla ovulace a podle toho mohli naplánovat transfer. Taky jsem měla KET hned další měsíc po neúspěšném IVF. :lol: :lol:
Mandelino, taky jsem si lepila ty nálepky. Pěkně po nich sliznice dorostla. Po jedné mi ale zůstal flek na pokožce, měla jsem na jednu nálepku reakci a je tomu už trištvrtě roka a ještě vždy je vidět kde ta nálepka byla nalepená. :,(
Děvčata já vám tak držím palečky.
Já už to mám za pár a doufám že ty všechny starosti s IVF stáli za to a budeme se všechny těšit z mininek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cancer1
8.12.11 15:56

Zdravím, máme z Repromedy měsíčního chlapečka a zkušenosti s Repromedou? I přes tento úspěch bych příště zvolila jiné centrum.

• Citovat
  • Upravit
39
8.12.11 18:21

Holky, obsahuje to estradiol, dali mi to už i u IUI, vždycky kvůli té malé sliznici, ale myslím si, že se to používá i u KET, ale jestli vždycky, to nevím … :-( Lepí se to na hýždě, v podstatě se to má lepit v partiích od břicha po horní část stehen, takže nejlíp na zadek, akorát pokaždé na jiné místo, takže to vždycky o kousek poposunu :-)

Holky, a vy fakt myslíte, že by člověk měl být v klidu? Já teda zůstala 3 dny po transferu doma, takže dnes jsem musela už do práce :-( Ale i tak jsem moc v klidu nebyla, nějak mě to nebavilo, ale spíš jenom takový to poklízení doma, a včera jsem zajela koupit nějaké dárky, z čehož jsem byla docela unavená, ale spíš z těch lidí a z toho, že jsem toho moc nevybrala :-( Tak doufám, že jsem ničemu neuškodila, ale říkám si, že pokud to má vyjít, tak to vyjde. Nebo myslíte, že je lepší ležet?

Mia: S prckem odpočinek asi ani moc nejde, že? No, přiznám se, že se mi do práce vůbec nechce, ale zítra musím :-( Navíc ten kašel mě taky netěší … Třeba pobolívání bříška je dobrý znamení, že se zavrtávají …

Founik: Moc mě to mrzí. KET snaž již vyjde, MUDr. určitě všechno vysvětlí. A ke komu chodíš, jestli se můžu zeptat?

Mirkaa: Moc gratuluji, kíž by mě taky brzy čekal nástup na mateřskou :-)

Cancer: A byla jsi nespokojeá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
8.12.11 21:21

Hmm, jsem taky zvědavá, jestli Cancer napíše, proč by vybrala jiné CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.12.11 22:04

Taky jsem zvědavá … Snad nám napíše. Ale já fakt musím říct, že jsem spokojená, i když teda nemám s čím srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cancer1
9.12.11 08:24

Necitlivé a arogantní chování lékařů a zmatek v platbě.Doporučuji si hlídat platbu! Zde jde hlavně o peníze!

• Citovat
  • Upravit
1021
9.12.11 09:09

Dobré ráno!

Já také nemám co srovnávat, je to moje první CAR a první IVF. Platbu si můžeš pohlídat jen částečně, když ti dají doplatek na léky, že jsi vyčerpala jednotky od pojišťovny, nebo prostě na léky doplácíš, tak prostě nevím…
Příjemně mě překvapily takové ty drobné nadstandardní služby - po odběru vajíček dají bagetu a pití (v každém CAR nedávají, co vím), dají těhot. test, dají rosalgin na výplachy…vím, v celkovém objemu toho, co zaplatíš, v podstatě drobnosti, ale milé, já to vnímala jako to, že si klientek váží.
A se sestrami ani s lékaři jsme neměli sebemenší problém, naopak. Všichni byli milí, vysvětlili, poradili. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo čekání, ne vždy jsme šli v dobu, na níž jsme byli objednaní, ale to se asi nedá lépe naplánovat, někdy prostě konzultace trvá déle, pokud mají klienti před tebou hodně otázek…

Cancer, můžeš být konkrétnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cancer1
9.12.11 11:04

Nepřipadá mi to jako nadstandart vzhledem k tomu, že si za tu hodinu na pokoji po odběru naúčtujou 1000Kč.Každý má jiné zkušenosti , já bohužel na toto centrum nerada vzpomínám a vždy jsem tam šla se sevřeným žaludkem.

• Citovat
  • Upravit
1214
9.12.11 12:55

Já tedy můžu srovnat chování lékařů a sester ještě s jedním CARem a musím říct, že pro mě pokaždé byli v Repromedě nadstandardně ochotní, příjemní, věděli na co se ptám a co chci vědět, odpovědi byly jasné a bez vytáček, postup a ceny vyjasněné hned na začátku.
Byl jen jeden zádrhel v dohledávání jedné platby, ale bez problému se vše vyřešilo.
Za mě byla negativa jen dvě - za prvé, že jsou drazí (ale to jsem věděla už když jsme tam šli poprvně) a za druhé vzdálenost a komplikované dojíždění (ale to jsme si koneckonců vybrali sami).
Mio, máš pravdu, že občas bylo čekání delší, ale co vím, tak tenhle problém je snad v každém CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 16:44

Tak mě se nepodařolo u nich 2 ivf a vždy jsme čekali více jak 45 minut na každé objednání což je hodně nemilé takže celkem 7 návštěv + 8 hodin čekání na víc což se mi zdá dost časová prodleva , pak jsem bohužel nestihla hematologii protože mi dr. již odešla a nevěděla jsem co mám dále dělat s fraxiparinem a byla na telefonu až za týden . Jediné co mě vadí , že na každou konzultaci někoho jíného a nedávájí dezinfekci k perům ani nádobu do které to pak mám dávat. Jinde když doplácíš 5 tis . za pera máš i dezinfekci. Já jsem říkala ,že v peru to mít nemusím ,že si to naředím a tím pádem to bude na ZP a ušetřím 5 tis. ,ale nejde to .

• Citovat
  • Upravit
6975
9.12.11 17:52
Anonymní píše:
Tak mě se nepodařolo u nich 2 ivf a vždy jsme čekali více jak 45 minut na každé objednání což je hodně nemilé takže celkem 7 návštěv + 8 hodin čekání na víc což se mi zdá dost časová prodleva , pak jsem bohužel nestihla hematologii protože mi dr. již odešla a nevěděla jsem co mám dále dělat s fraxiparinem a byla na telefonu až za týden . Jediné co mě vadí , že na každou konzultaci někoho jíného a nedávájí dezinfekci k perům ani nádobu do které to pak mám dávat. Jinde když doplácíš 5 tis . za pera máš i dezinfekci. Já jsem říkala ,že v peru to mít nemusím ,že si to naředím a tím pádem to bude na ZP a ušetřím 5 tis. ,ale nejde to .

Dobrý den, nedá mi to nereagovat! Nyní podstupuji své 4.IVF, z toho je toto je 1.ivf v Repromedě. Předtím Obi. Co se týče čekací doby - 2× jsem čekala o 20 minut déle než na jaký čas jsem byla objednaná. Jednou mě vzali o hodinu později (zdržoval tam fakt zbytečně jeden pár), ale chodili se mi omlouvat za zpoždění a nabízeli kávu… Dneska jsem byla na uzv a brali mne přesně na čas. Ono vždy se nezadaří a některé klientky prostě mají více dotazů. K perům jsem dostala i kontejner na jehly. Co se týče Gonalu-taky jsem byla naštvaná, že dávají zbytečně drahé a na snadnou aplikaci s pera jim se.. bílej tesák :), ale musím jim zatím dát zpětně za pravdu že Gonal je dobrý. Reaguji výborně a nic mi není. U těch levných preparátů jako je Menopur a Fostimon jsem mívala OHss dokonce s hospitalizací.
Jo a k perům není dezinfekce kůže nutná!!!Záleží na subjektivním pocitu. Já si nedezinfikuji ani při aplikaci Fragminu.Jsem zdravotní sestra takže si dovolím říct, že o tom něco vím… :think:
Celkový dojem z Repromedy:
o 100% lepší než na OBIlňáku!
Všem čekatelkám přeji// !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.