Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jednou denně večer.je mi po něm hrozně špatně, tak ho beru na noc, abych to zaspala.utrogestan 3× denně,anopiryn a prednison 1× denně.Když jsem odcházela z CARu, tak mě zásobili, ale už mi to dochází.Ale do další kontroly ještě mám, tak se zeptám co dál.
Martina28 píše:
jednou denně večer.je mi po něm hrozně špatně, tak ho beru na noc, abych to zaspala.utrogestan 3× denně,anopiryn a prednison 1× denně.Když jsem odcházela z CARu, tak mě zásobili, ale už mi to dochází.Ale do další kontroly ještě mám, tak se zeptám co dál.
aha, no já ho beru ob den, ale sama jsem si to snížila na třetí den a teď už na čtvrtý, aby to nebyl takový šok pro tělo, že ho hned vysadím. Přece je to jen spoustu léků a ze dne na den to vysadit, no nevím teda, mám z toho strach ![]()
to já právě taky.já doufám, že mi ještě něco napíše a řekne,že to mám postupně vysazovat.
Martina28 píše:
to já právě taky.já doufám, že mi ještě něco napíše a řekne,že to mám postupně vysazovat.
no jsem zvědavá, co napíše Dituška, jestli to vysadila ze dne na den ![]()
Holčičky, ještě se vás zeptám: přibíraly jste po těch všech hormonech a stimulačních preparátech? Já mám zatím za sebou jen clostil, ten už neberu, jen utrogestan ano. U mně je možná i ten problém, že mám lehce podváhu…máte s tím některá zkušenost? V CAR nic o váze neříkali, ne že bych vypadala jako kostra, ale podle těch „tabulek“ to tak prostě je
. Takže ne že bych se přibírání bála, naopak ![]()
Kely já ho ke konci 3 m už pomalu vysazovala sama, brala jsem ho miň a míň , určitě jeho vysazení mimi neublíží, pomohl zahnízdění
Dita01 píše:
Kely já ho ke konci 3 m už pomalu vysazovala sama, brala jsem ho miň a míň , určitě jeho vysazení mimi neublíží, pomohl zahnízdění
Dituško, děkuji, to jsem ráda, že to neublíží ![]()
Ahoj, taky chodím do Repromedy, už rok a půl, nejvíc k dr. Fischerovi, je moc fajn. Jinak už jsem byla i u Hromadové, Veselé, Veselého. Veselá je trošku namyšlená, ale důležitý je, co má v hlavě, nebyla nijak nesnesitelná, všichni jsou v pohodě, nemám výtku k nikomu. Sestřičky jsou taky moc fajn.
Add přibírání, no po prvním IVF, v rámci kterého byly 4 ET/KET, jsem nabrala 15 kilo! ![]()
Ale není to, myslím, jen těma hormonama, prostě jsem měla větší chuť
) Myslím, že se to dá uhlídat. A taky myslím, že nejvíc na přibírání působí ty hormony při stimulaci na KET.
Ahooj-chystáme se na druhé IVF,spíše ICSI po 5 letech,ale poprvé v Repromede,tak mě zajímají vaše příbehy z této oblasti.přečetla jsem jednim dechem všechny příspěvky v téhle diskuzi a ráda bych aby to tu zase oživlo
a dozvedela se jak dopadly nekteré holčiny co tu psali-jestli se už konečně dočkali dvou
//
Ahoj,
já jsem chodila k MUDr. Hromadové a byla jsem s ní velice spokojena. Výsledkem je metřík v mém podpisu. Líbí se mi jejich přístup. A když se budeš ptát, všechno ti vysvětlí.
Ahoj, chodila jsem Dr. Fisherovi, obrovská spokojenost. Měla jsem trošku komplikace po stimulaci, ležela jsem v nemocnici a i tak se o nás zajímal a naopak my jsme s ním mohli cokoliv prodiskutovat. I přes ty komplikace se zadařilo na poprvé a už máme 14m kluka.
Souhlasím, s dr. Fisherem jsem mluvila a zdá se být super. Všechno vždy hezky vysvětlí. ![]()
mě třeba hodně zklamala doktorka Hromadová. Měla jsem těžkej hyperstimulační syndrom a ona mi pořád tvrdila, že takhle se to neprojevuje, že mám určitě chřipku.
no vidíš, já jsem s ní problémy neměla dokonce mi navrhla i minimálky když jsem už nevěděla jak dál - to mi nikdo jiný nenabíld ale i dr. Fisher mi připadal super. Dokonce on toho víc vysvětlí (jak už jsem psala).
já ale vzpomínám v dobrém, ale dělají krásný děti, takže Lucinka bude kočka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.