1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
1.4.11 14:38

Ahojky holky, zdravím po delší odmlce, u nás ni c nového, čekáme až se nám bude chtít na KET, tda ono by se chtělo hned, alechtěli jsme v klidu našetřit penízky no a taky to teď nijak nechceme hrotit. Ale řekli jsme si že počkáme do dubna a pak do KETu půjdeme. A duben je už dnes :dance: stejně mi dělali nějaké vyšetření krve, a výsledky byly až při ms takže bych přípravu na KET stejně nestihla, a tak si počkáme na další ms. Dnes jsem 15DC, to uteče…
Miruš, držím pěstičky, nikdo tu nic nepísal a najednou už máš v sobě miminko, to je skvělá zpráva a přeju ti aby i ten výsledek byl skvělý!!!!
Co se týká PGD, tak nám o tom po druhém neúspěchu taky mluvila že by se zjistilo jestli ty embrijak jsou vůbec dobré když se neuchytí. ale myslím že toto zatím řešit nechci, byla jsem na transferu dvakrát a dvakrtá se to nepodařilo… možná náhoda, nevím. Ale máme ještě tři zmrzlinky a tak uvidíme co sněma. Ale ještě jsem chtěla napsat že mě ta cena udivila, já jsem totiž někde četla že to stojí 60tisíc, a ty SPasvli píšeš že 19tisíc. no ale když ti to říkala přímo Hromadová tak to tak bude, možná jsem to já popletla a to co jsem četla bylo myšleno i s IVF dohromady :nevim: to je pak možné to by pak vycházelo, nuže tak se mějte hezky děvčátka, krásný slunečný víkend a brzy ahojík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 15:42

Elizid máš pravdu, PGD stojí něco přes 60 tisíc, ale VZP jako jediná na to přispívá a doplatek je „jen“ 18400,– :wink:
Jinak přeju, ať ti to do menses rychle utíká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.4.11 19:48

Áno, něco o VZP že přispívá tak o tom mi něco dr Hromadová taky říkala, my ale vzp namáme, a doufám že kvůli PGD měnit pojišťovnu nebudu muset. Já stejěn doufám s každým cyklem že ms třeba ani nedojde, že se stane malý-velký zázrak a mrazáčky budeme moci nechat zamražené dýl :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 20:15

Eliz vím o čem mluvíš…taky každej měsíc ve skrytu tajně doufám, že se stane zázrak, ale nějak ne a ne přijít :lol: Tak pevně doufám v úspěch při prvním IVF :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
3.4.11 08:29

holky posílám fotečku na podporu, my při prvním ivf v repromedě :mrgreen: opravdu zázrak ! nevěřila jsem,že to napoprvé vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
3.4.11 09:36
Dita01 píše:
holky posílám fotečku na podporu, my při prvním ivf v repromedě :mrgreen: opravdu zázrak ! nevěřila jsem,že to napoprvé vyjde

Moc gratuluju :kytka: Máš krásnýho kloučka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.4.11 07:47

Dituško, gratuluji k narození mininka. Doufám že se na nás přilepí trošičku tvého štěstí a taky se nám už konečně zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.4.11 16:53

Dituš, no malý je kouzelný, moc se vám povedl :potlesk: a velká gratulace i tatínkovi, taky na tom měl svou zásluhu, že?? :oops:
SPavli, takže už protokoluješ?? uteklo to, že?? a 13.4.to bude jako na koni a uvidíš že to pak do OPU a transféru seběhne jako voda! Mě to vždy tak sletělo, řekla bych že při druhém pokusu rychleji než při prvním, už jsem věděla co mě čeká atd a tak už jsem tak se vším počítala, jako že-teď bude jeden UTZ apak druhý, mezitím injekce, poslouchala jsem dr. kolik napočítal foliků a jak veliké a pak na chodbě jsem hned tlumočila manžílkovi, hned se ptal-tak co?? kolik? A tak, nakonec i na takovou zkušenost vzpomínám ráda, manža si vzal volno v práci a byli jsme spolu-jeli jsme si přece pro miminko, tak jsme se k tomu i tak stavěli.
Miruš a ty čekáš na testováni,?, jak se cítíš??? a jak vypadala stimulka a kolik vás nakonec vyšla??? kolik jsi při Clostíku měla vajíček?? a oplodňovali ti jí ICSI?-napíchnutí spermii??
no já jelikož pracuji jako OSVČ tak musím ještě zaběhnout s Přehledem plateb na zdravotní pojišťovnu, a chci ci vyžádat přehled plateb jaké za mě zdravotní pojišťovna platila. zajímalo by mě na kolik vyšla v červnu laparka a pak ty dva pokusy, tak uvidím, zatím všechny zdravím a měje se a těhulky držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
4.4.11 18:41

Ahoj Elizid :mavam:
No jo, už se mi to krátí…příští středu jdu na utz a tam se domluvíme od kdy začnu s Gonalem :dance: Když je venku hezky, tak mi to utíká, ani na to moc nemyslím, ale dneska mi to vrtá v hlavě celej den :roll:
Jinak manža se mnou byl zatím pokaždé v repromedě, ale na utz ho asi tahat nebudu. Je voják a je těžký ho z práce utrhnout :roll: ale na to nejdůležitější tam byl se mnou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.4.11 22:19

Ahoj Elizid, já za minimální stimulaci s Clostíkem platila 10000 se vším všudy. Měla jsem dva folikuly a v tom jedno vajíčkok, které se oplodnilo. 10000 stojí, když se po punkci najde vajíčko k oplodnění, kdyby folikuly byli prázné tak by to bylo 5000. A vajíčko oplodňovali metodou ICSI.
Minule se vajíčko neoplodnilo ale zato že to zkoušeli tak jsem platila taky 10000.
Teď čekám na výsledek, testík si budu dělat až 13.4. tak se snažím být v klidu a nemyslet na to. Zatím se mi to daří, ale s každým dalším dnem to bude horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.4.11 14:05

tak jsem si dělala testík a nic, šestý pokus nevyšel.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
13.4.11 17:19
mirkaaa456 píše:

Miry to mě mrzí :hug: :hug: :hug: A není na testík brzy? Třeba se čárečka ještě objeví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
13.4.11 20:24

Miruš tak to mě mrzí :oops: přála jsem ti to,jako všem holkám tady !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
14.4.11 14:22
mirkaaa456 píše:

Miruš, taky mě to mrzí, za nás všechny… je to síla čím si porcházíme…
já mám po dvou IVF, teď čekám na ms, od neděle to jsem byla 24dc jsem zaznamenala načervenalý výtok, břicho mě bolí už týden jako bych to měla dostat, a výtok každý den, dnes jsem 28dc, výtok zesílil, ale ms zatím nikde, dostávám to ten 28-29DC. takže určo dorazí, břicho bolí občas, už i cítím takové typické tlaky, kdy to příjde.. a hned jak to dorazí tak si začínám lepit náplasti s nějakým hormonem na přípravu na KET. ani se mi nechce, mám veliký strach že to zase nevýjde a tak velký až nemám odvahu jít do boje :-( ale manžílek by moc hctěl, chce co nejdříve,a samože chce abych byla co nejdříve těhule, tkaže kůvli manžílkovi jdu do KETu, jinak bych ho asi ještě odložila. ale miláček by si to už zasloužil abych mu konečně dala miminko tak snad se bojím zbytečně…
SPavli a co ty??, co UTZ? a co stimulka???
papa zdravím všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.5.11 01:43

ahoj děvčata, přináším trochu nové naděje. Dnes jsem desátý den od ET a už mi to nedalo a testovala. Dokonce jsem už měla dva dny i dobrý pocit že se něco děje. Dva dny mě bolí prsa a včera mě i píchalo v podbřišku. Přikládám fotečku. Na potvrzení musím ale ještě počkat, desátý den je trošičku brzy. Ale už v tom mám prax!!! Desátý den tam obvykle nic nebývá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.