1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
9.3.11 12:31

Ahoj Elizid, samé dobré zprávičky :-D , jsem ráda, že Vám konečně zjistili, kde je asi problém.
Proč IVF až v roce 2012, protože jsem si řekla, že si dám rok a možná i víc pauzu, chci zhubnout, našetřit penízky a taky si chci užívat :) . Po dlouhé době jedeme s manžílkem na dovču do Norska, koncem prázdin chceme dát ještě Tatry. Abych pravdu řekla, tak momentálně ani po mimi netoužím. Nevím jestli je to tím prvním neúspěchem.
Všem Vám držím palečky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.3.11 21:50

Děvčata, zítra jedu do Brna na OPU, tak mi prosím držte palečky ať to dobře dopadne. V sobotu jsem byla na UTZ a měla služba MUDr. Hromadová, tak jsem byla ráda, ji mám nejradši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
31.3.11 08:52

Ahoj holky :mavam:
Chci se zeptat, jestli jste si některá nechala v repromedě dělat PGD a jaký jste měly výsledky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
31.3.11 21:52

Bohužel, to ti poradit nevím, PGD jsme nedělali. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.3.11 22:59

Pavli a to jsis vyžádala nebo ti to nabídla doktorka? Platila jsi za to něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 08:24

Kely, v genetice mi vyšla nějaká odchylka u 9. chromozomu, hromadová mi „doporučila“, aby jsme si to nechali udělat :roll: No ale stojí to navíc 18 400,– :roll: Tak si to asi zaplatíme, ale chtěla jsem nějaký pozitivní zprávičky, že to má cenu :-D
Děkuju Miry, ať ti testík dopadne pozitivně a raduješ se ze dvou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.4.11 08:47

Děkuju Pavlínko, dám pak vědět jak to dopadlo. Je to už pošesté, tak doufám že naposled. Jinak do dalšího půjdem ještě jednou ale jen s darovaným vajíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 08:48

Miry není zač, a co je u vás za problém? Proč se nedaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.4.11 09:08

Pavlínko, já mám jen jeden vejcovod a i ten je neprůchodný - proto IVF. Ale proč se nedaří ani IVF na to nikdo nepřišel. Všechny vyšetření z krve i spermiogram máme vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.4.11 09:08

Pavli, tak to je teda cena, to ti povím :D :palec: Tak snad to všechno dobře dopadne a konečně se dočkáte, moooc ti to přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.4.11 09:11

Miruš, tobě taky přeji, aby jsi už konečně našla na testíku vytoužené dvě čárečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 09:13
mirkaaa456 píše:
Pavlínko, já mám jen jeden vejcovod a i ten je neprůchodný - proto IVF. Ale proč se nedaří ani IVF na to nikdo nepřišel. Všechny vyšetření z krve i spermiogram máme vpořádku.

To je škoda, že na to nikdo nepřišel :think: Snad už se konečně zadaří a budeš se moct radovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 09:15
kelynka píše:
Pavli, tak to je teda cena, to ti povím :D :palec: Tak snad to všechno dobře dopadne a konečně se dočkáte, moooc ti to přeji :kytka:

No Kely, co nadělám, jsem nad tím hodně přemýšlela, jestli si to udělat nebo ne, ale nakonec si to uděláme i za takovou cenu :roll: Tak doufám, že mi nějaký dobrý embryjka zůstanou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.4.11 09:17

Věř, že určitě zůstanou, musíííí!!!! :palec: Pak určitě písni, jak jsi dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
1.4.11 09:20

Neboj Kely, dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.