Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kelynko, tu štitnou žlázu ti zjistili z hormonálního profilu? Já jsem měla také vyšší hodnoty, zašla jsem k odborníkovi neboli na Endokrinologii a tam mi zjisitili, že mám hodnoty v pořádku, že tam mám jen malou cystu. Tak hlavu vzhůru!!!! MS pořád nikde
Ahoj Anus, ano, zjistili mi to z hormonálního profilu
, no já doufám, že to bude ok
Aha a jak ti řešili tu cystu? Jak vůbec probíhá to vyšetření na štítnou žlázu? Ty jooo, to je super, že menzes pořád nikde, moc bych ti to přála, aby to vyšlo ![]()
Ahoj Kelinko, nerada vstupuju do vaší diskuze, ale bez ms se nedá začít stimulovat. Což asi Anuška potřebuje. Já právě procházím 2IVF. Držím všem palečky ![]()
Kelynko objednáš na Endokrinologii, tam ti vezmou krev nemusíš být nalačno, pač já tam šla v 13h. Doktor se tě bude ptát na spoustu otázek (nemoci,operace atd.) klasickej výslech
. No a pak ti udělá ultrazvuk krku a prohmatá bříško. A já si druhý den šla pro výsledky. Krev byla v pořádku. A cysta je malinká má jen 3mm. V červnu jsem objednaná na prohlídku. Doktor v Repromedě ti napíše žádánku, pokud máš dobrýho obvodního lékaře běž k němu a on tě pošle na Endokrinologii, pokud ne, tak běž rovnou na endokrinologii, když řekneš že na to spěcháš kvůli IVF tak to každej pochopí.
Ahoj Petule, myslím, že Kelynka to myslela tak že jsem třeba těhu normálně
. Petule, přeji hodně štěstí a v jáké si fázi IVF?
Ahoj Anus, tak jsem teď přišla z endokronologie sestra mě objednala na krev 31.1 a zrovna půjdu na ultrazvuk a pak až 7.2 k doktorce, asi na výsledky a popovídat si, tak snad to bude ok. Akorát jsem si myslela, že to bude rychlejší, no bohužel. Ale ještě si pozjišťuji v Hodoníně, jak je to tam s objednáváním
, třeba to tam bude rychlejší
Hlavně, aby to dopadlo dobře a nebyl problém. Asi 8.2. bude naše 1.IUI a pokud to nevyjde, tak už IVF
. Peti, přesně tak, myslela jsem to tak, že je třeba Anus těhotná
. Všem to moc přeji, tak holky, hodně štěstíčka
Dituš, malý je nádherný, ještě jednou gratuluji ![]()
Holky, dáváte si vložit dvě embryjka? Já pořád nad tím přemýšlím, jak se pak rozhodnu, jestli jedno nebo dvě :/
JÁ jsem si dala dvě embryjka. A příště si dám zas dvě, pokud budou.
Anus, třeba k tomu ani nedojde u tebe
Nezkoušela jsi testík?
holky dávejte si dvě embryjka
když mme tyhle porbllémy at je větší uspěšnost
Nezkoušela, se bojím, nechci být zklamaná. Teda já tomu nevěřím, že bych mohla být těhu, ale víš jak to je, v člověku je malinkatá skulinka,kde … Stejně pojedu v pondělí ke své doktorce a ta mi udělá UZT a veme krev na HCG. Tak naco testit.
jj to je pravda, tak ať ti to vyjde
Pak dej vědět
, jak jsi dopadla. Ale jsi dobrá, že to vydržíš, to já bych hned testovala ![]()
Ahoj holky, Dituš, VELKÉ GRATULACE!!!!
dlouho jsem tu nebyla tak jsem si ani nevšimla že v den kdy jsem měla ET jsi rodila, to je super, už to máte za sebou, miminečko u sebe,to je super.
Anus, taky ti moc držím pěstičky ať ms nechodí 9měsíců,
u nás bohužel přišla, dnes, takže druhý pokus negativní.
Elizid, to mě moc mrzí!!!! Půjdeš do KET? Když máte mrazáčky??
Holky já mám opět problém s hemeroidy ach jooooo. Asi budu muset zajít k doktorovi.
Anus, nejraději bych si pro ně šla hned, ale nejdříve si chci dupnout na tu imunologii, a pak po ně, nechci marnit a možná zbytečně-časem, penězma, mražáčkama,a pak se dozvím že byl právě v tomhle problém. Takže uvidíme. a bát tebou tak testnu, no ale já to znám, taky jsem nechtěla testovat-ze strachu, takhle jsem si mohla ještě chvíli namlouvat že jsem těhulinka
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.