1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
18.1.11 07:23

Kelynko, tu štitnou žlázu ti zjistili z hormonálního profilu? Já jsem měla také vyšší hodnoty, zašla jsem k odborníkovi neboli na Endokrinologii a tam mi zjisitili, že mám hodnoty v pořádku, že tam mám jen malou cystu. Tak hlavu vzhůru!!!! MS pořád nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.11 16:12

Ahoj Anus, ano, zjistili mi to z hormonálního profilu :(, no já doufám, že to bude ok :) Aha a jak ti řešili tu cystu? Jak vůbec probíhá to vyšetření na štítnou žlázu? Ty jooo, to je super, že menzes pořád nikde, moc bych ti to přála, aby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.1.11 21:00

Ahoj Kelinko, nerada vstupuju do vaší diskuze, ale bez ms se nedá začít stimulovat. Což asi Anuška potřebuje. Já právě procházím 2IVF. Držím všem palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.11 07:47

Kelynko objednáš na Endokrinologii, tam ti vezmou krev nemusíš být nalačno, pač já tam šla v 13h. Doktor se tě bude ptát na spoustu otázek (nemoci,operace atd.) klasickej výslech :) . No a pak ti udělá ultrazvuk krku a prohmatá bříško. A já si druhý den šla pro výsledky. Krev byla v pořádku. A cysta je malinká má jen 3mm. V červnu jsem objednaná na prohlídku. Doktor v Repromedě ti napíše žádánku, pokud máš dobrýho obvodního lékaře běž k němu a on tě pošle na Endokrinologii, pokud ne, tak běž rovnou na endokrinologii, když řekneš že na to spěcháš kvůli IVF tak to každej pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.11 07:48

Ahoj Petule, myslím, že Kelynka to myslela tak že jsem třeba těhu normálně :lol: . Petule, přeji hodně štěstí a v jáké si fázi IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.11 11:58

Ahoj Anus, tak jsem teď přišla z endokronologie sestra mě objednala na krev 31.1 a zrovna půjdu na ultrazvuk a pak až 7.2 k doktorce, asi na výsledky a popovídat si, tak snad to bude ok. Akorát jsem si myslela, že to bude rychlejší, no bohužel. Ale ještě si pozjišťuji v Hodoníně, jak je to tam s objednáváním :D, třeba to tam bude rychlejší :) Hlavně, aby to dopadlo dobře a nebyl problém. Asi 8.2. bude naše 1.IUI a pokud to nevyjde, tak už IVF :(. Peti, přesně tak, myslela jsem to tak, že je třeba Anus těhotná :). Všem to moc přeji, tak holky, hodně štěstíčka :) Dituš, malý je nádherný, ještě jednou gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.11 12:00

Holky, dáváte si vložit dvě embryjka? Já pořád nad tím přemýšlím, jak se pak rozhodnu, jestli jedno nebo dvě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.11 12:20

JÁ jsem si dala dvě embryjka. A příště si dám zas dvě, pokud budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.11 12:39

Anus, třeba k tomu ani nedojde u tebe :DDDD Nezkoušela jsi testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
19.1.11 13:01

:hug: holky dávejte si dvě embryjka :wink: když mme tyhle porbllémy at je větší uspěšnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.11 13:37

Nezkoušela, se bojím, nechci být zklamaná. Teda já tomu nevěřím, že bych mohla být těhu, ale víš jak to je, v člověku je malinkatá skulinka,kde … Stejně pojedu v pondělí ke své doktorce a ta mi udělá UZT a veme krev na HCG. Tak naco testit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.11 14:34

jj to je pravda, tak ať ti to vyjde 8) Pak dej vědět :), jak jsi dopadla. Ale jsi dobrá, že to vydržíš, to já bych hned testovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
19.1.11 18:13

Ahoj holky, Dituš, VELKÉ GRATULACE!!!!
dlouho jsem tu nebyla tak jsem si ani nevšimla že v den kdy jsem měla ET jsi rodila, to je super, už to máte za sebou, miminečko u sebe,to je super.
Anus, taky ti moc držím pěstičky ať ms nechodí 9měsíců,
u nás bohužel přišla, dnes, takže druhý pokus negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.1.11 19:16

Elizid, to mě moc mrzí!!!! Půjdeš do KET? Když máte mrazáčky??
Holky já mám opět problém s hemeroidy ach jooooo. Asi budu muset zajít k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
19.1.11 19:23

Anus, nejraději bych si pro ně šla hned, ale nejdříve si chci dupnout na tu imunologii, a pak po ně, nechci marnit a možná zbytečně-časem, penězma, mražáčkama,a pak se dozvím že byl právě v tomhle problém. Takže uvidíme. a bát tebou tak testnu, no ale já to znám, taky jsem nechtěla testovat-ze strachu, takhle jsem si mohla ještě chvíli namlouvat že jsem těhulinka :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.