1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
4.1.11 18:59

Eli ano sbaleno už mám, už jsem balila raději před vánoci :lol:

týjo takže tobě už se blíží opu, teda přeju moc kvalitních vajušek!!! Ať nic nebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.1.11 11:38

Ahoj Elizid, no právě že ještě ne. Musím počkat až dostanu MS a pak se mám teprve objednat na konzultaci,takže stimulovat budu až v únoru :cry: . Jéé ty se máš!! Budu držet pěstičky, tfuj tfuj :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.1.11 11:26

Ahojky, tak posleušně hlásím, včera jsem měla opu, měla jsem 15oocytů, a dnes jsem volala kolik jich bylo dobrých a kolik se jich vyvíjí, a nic moc :cry: bodrých bylo 8 a vyvíjí se 5. :-( takže mi to začíná připadat jako 1.IVF, snad ten konec bude jiný…
No ale alespoň jedna pozitivní zpráva, manža měl horší spermio, po prvním neúspěchu jsem koupili vitamíny a mudr říkala že se spermio zlepšil, což je super, alespoň toto, snad i ty embrijka se budou vyvíjet lépe než v prvním IVF, měli jsme sotva ranou blastocystu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.1.11 11:59

Ahoj Elizid, neboj vše dopadne dobře!!!! Ty se máš, tiše ti závidím :-D . My jsme při prvním ICSI měli jen morulky. Tak taky doufám, že příště budou lepší!! Jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.1.11 12:04

až na tu náladu,to jde… no my měli taky morulky, ale ET byl až v 11hod a od rána do těch jedenácti se z jedné morulky stala ta raná blastocystička. Mě by bohatě stačila jedna, ale co se ujme! :srdce:
No uvidíme.
Jen mě ještě pobolívá bříško, ale jinak jsem ok. a ještě trochu špiním, ale to vymizí.
a nezkusila jsi ještě jednou zavolat Fišerovi že by jsi chtěla přijít na konzultaci dříve a že chceš začít se stimulkou hned další ms??? já bych mu asi zavolala, ať pak nemusíš čekat zase další měsíc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
7.1.11 12:22

Já nevím, MS mám dostat příští pátek tak to už počkám. Stejně jedeme ve středu na hory. Držím pěstičky!!! Ať vše dopadne jak má!!!! Vám dělali znovu spermiogram???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
7.1.11 13:13

Nedělali, al ekdyž já mám OPU tak manža musí dát spermijky aby mohli čím vajíčka oplodnit, no a dr měla zprávu o tom jakou kvalitu manžílek dodal :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.1.11 15:33

Eli já si taky říkala že z těch mých 9 vajuch bude hodně do mrazáčku,ale k et zbyla jen dvě :nevim: taky jsem byla smutná ale nakonec stačí jedno nejsiálnější embryjko a to ti přeju aby se právě kultivovalo :palec:

elizid píše:
Ahojky, tak posleušně hlásím, včera jsem měla opu, měla jsem 15oocytů, a dnes jsem volala kolik jich bylo dobrých a kolik se jich vyvíjí, a nic moc :cry: bodrých bylo 8 a vyvíjí se 5. :-( takže mi to začíná připadat jako 1.IVF, snad ten konec bude jiný…
No ale alespoň jedna pozitivní zpráva, manža měl horší spermio, po prvním neúspěchu jsem koupili vitamíny a mudr říkala že se spermio zlepšil, což je super, alespoň toto, snad i ty embrijka se budou vyvíjet lépe než v prvním IVF, měli jsme sotva ranou blastocystu :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.1.11 16:01

Děkuji Dituš, taky doufám že to tak bude :hug: a co ty, držíš se, zatím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.1.11 17:29

Eli ano držím a čekám 8-o dneska jsem si dala uklid domečku, snažím se o hodně pohybu :dance:

elizid píše:
Děkuji Dituš, taky doufám že to tak bude :hug: a co ty, držíš se, zatím???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.11 18:23

ahojte holky, tak jsem si psala do Repromedy, aby mi poslali výsledek imunologie a spermiogramu a nechtějí mi to poslat :/. Chtěla jsem všechny mé výsledky mít doma, tak nechápu, v čem je problém. Prý to semnou proberou na konzultaci. Jsem objednaná na 17.1. kde se dozvím výsledek imunologie a hormonálního profilu, tak snad to bude vše ok :) a pak se konečně už naplánuje to iui. Strašně se mi to vleče, už aby se něco dělo :/ Dituš, tobě přeji, co nejlepší porod, aby vše proběhlo jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
8.1.11 18:59

Kely děkuju :huban:
s těma výsledkama, dle mého máš na ně nárok,ale řekni si o ně až pro osobním jednání !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.1.11 19:19

Kely, já si myslím, že ti ty výsledky nechají okopírovat při konzultaci. Nevidím důvod, proč by to neměli dát.

Holky já Vám tak závidím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.11 20:21

NO JSEM VELICE ZVĚDAVÁ. Spermiogram má můj gynekolog, tak bych si ho od něho vzala. Každopádně si myslím, že mám nárok na to mít ty výsledky doma! Zřejmě mi to nechtěli poslat kvůli tomu, že si myslí, abych s těma výsledkama nešla třeba jinam. Ale já jsem s tím jinam jít nechtěla, jen jsem tady s těma výsledkama chtěla brouzdat na diskuzííích :DDDD Jednou jsem se rozhodla pro Repromedu, tak budu chodit do ní a ne vymýšlet, kde je to lepší nebo levnější. Gynekolog mi doporučil Repromedu, tak mu důvěřuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.11 20:23

Dituš, stejně tě obdivuji, že jste si nenechali zjistit pohlaví mimča :). Já bych to asi nevydržela :) A co by jste si přáli? Holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.