Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ach jo to je práce. Ale máš pravdu proč si nedupnout ať se snaží!!! Já ani nevím kdy druhé IVF podstoupím. Teď se vrhnu na ty hemeroidy, snad nebudu muset jít na operaci. Asi testnu ale až v sobotu, ale stejně bude negativní. Naděje je malinkatá-žádná.
Ahoj holky… Elizid, to mě moc mrzí, že to nevyšlo, ale neboj se, určitě se nám to snad povede
Divím se, že ti nechcou udělat imunologii, mně ji udělali hned na první konzultaci
, ale naštěstí je negativní, ale za to hormonální profil nedopadl zrovna nejlépe. Zvýšený prolaktin a zvýšená štítná žláza
Divím se, že mi to na laparoskopii nezjistili, že mám zvýšený prolaktin a tu štítnou žlázu
Takže si musím vyběhat endokrinologii a pak se uvidí :/
Ahojky, dnes jsem volala do Repromedy, má se mi odpoledne ozvat dr. každopádně jí zkusím přesvědčit aby mi to imuno udělala, dřív jít do KETu nechci.
Kely, při laparce to zjistit nejde, opravdu jen při odběru krve na hormonky, právě z toho HP. Ale neboj, ta štítka je prevít a právě snížená funkce-to že máš ty hodnoty vyšší, způsobuje že nemusí docházet k zahnízdění. Ale není se čeho bát, léky na ní zabírají velmi rychle a jakmile ti je nasadí tak ti ta hodnota rychle klesne a otěhotníš přirozeně, uvidíš!!!S prolaktinem nevím
ale endokrinoložka si s tím poradí a zamedlouho budem následovat Ditu s Kryštůvkem ![]()
jj, děláš dobře, trvala bych si na tom, já jsem taky trvala na imunologii a to jsem ani žádné ivf podstupovat ještě neměla, teprve se chystáme na iui. No na prolaktin už léky užívám, tak jsem zvědavá, jestli se to sníží, no a ta štítná snad to bude tak jako to píšeš, moc bych si to přála
. Akorát nevím, z čeho by to mohlo být, nikdo u nás v rodině šítnou žlázu nemá
. Holky držte se ![]()
Kely, to není dědičné, prostě se tvojí štítce nechce pracovat tak jak by měla, a určitě je to tak jak jsem psala, měla jsem strach že mám opačný problém, tak jsem si zjišťovala vše o štítce, holky co mají tu hladinu zvýšenou začali brát lék a za pár dní se jim ta hladina dala do normálu, a to mli hodnoty vyšší! Tak hlavinku vzhůru a uvidíš, bude to v pořádku a ty se ani nenaděješ a budeš maminkou… papa ![]()
holky opravdu se nedejte a bojujte za každé vyšetření !!!!! at vám neříkají že neni nutné, nutné je vždy memechejte se odbít ![]()
ahoj Elizid, krásně se to poslouchá, děkuji za velkou podporu
Taky se nevzdávej a to imuno si nechej udělat
Já chodím k doktorce Prokopové a ta vůbec nenamítala, že by mi to imuno neudělala
Nemůžu si ji vynachválit, je hrozně příjemná, hodná, prostě super. Ke komu chodíš ty?
Kely, jaktože tobě udělali imunologii hned??? Nebo se pletu?
ahoj Anus, udělali mi ji hned při první konzultaci. Řekla jsem, že ji chci udělat a hotovo
, tak mi ji udělali ![]()
Ahojek dle testu nejsem těhu. Jsem dnes testla,pač jdeme na ples, tak jsem chtěla vědět jestli si můžu dát do nosu
. Já brala clostík 2měsíce a nic. To injekce puregon krásně zabraly ![]()
Anus, to je mi moc líto, ale nevzdáme se
. Já ho právě užívala tři měsíce, pak byla pauza, laparoskopie a pak zase tři měsíce, teď mám čtyři měsíce pauzu a právě na naše 1.IUI mi ho zase doktorka Prokopová předepsala, ale četla jsem, že se může brát maximálně šestkrát, že je tam riziko rakoviny, tak se bojím, jestli třeba nezapomněla, že už jsem ho jedla, ale diktovala jsem jí to, když jsem byla na první konzultaci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.