Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo a holky ještě něco já měla v plánu pokud by ot nevyšlo jít do laparky/hysteroskopie - nebo ja k se to jměnuje, aby mi omrkli dělohu, protže tam muže být nějaké výrostek který brání uhnízdění, to mi řekl jeden gynekolog ke kterému jsem šla na konzultaci.
Ahojky holky, tak nové zprávičky, příští týden jdu na imunologické testy, super! nevíte jak dlouho trvají výsledky???
já si jedu ve středu teprve pro injekci. Jsem rozhodnutá na 80% že na 2.IVF půjdu až v červnu,podle toho co mi doporučí doktorka. Užiji se kamardčinu svatbu. Vyřeším problémy s hemeroidy, našetříme penízky
KELYNKO, platila jsi něco za ty testy na imunologii??? a brali ti pouze krev??? a pak ti jen dr přečetla zprávu že tam máš vše ok??? a partnerovi nebrali nic???děkuji moc za odpovědi. ![]()
Ahoj Elizid, neplatila jsem vůbec nic, sestra vzala jen mě krev a pak doktorka za tři týdny na konzultaci řekla, že je to negativní, že tam chyba není ![]()
no zatím ivf ne, čeká nás naše 1.IUI a pak IVF, ale až se vyřeší ta moje štítná žláza a sníží se ten prolaktin, takže vůbec nevím :/, zatím čekám na menzes, abych se mohla připravit na IUI…
Ahoj Kelynko, mě včera strašně blbl server emimino. Tak se omlouvám, že už jsem nenapsala. JO včera jsem byla na vyvolávačce. Vyfasovala jsem prášky aby opět přicházela sama MS ale tentokrát to nejsou hormony ale bylinky, tak uvidíme. Mám je na 3měsíce. No a na IVF půjdeme až červen/červenec.Říkala paní doktorka že pokud má chlap morfologii 4% a více tak můžeme jít na IUI.
ahoj Anus, ani nemluv, taky mi to včera blblo
. Aha, tak se třeba zadaří na IUI a nebudete už muset do IVF ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.