Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,děkuji,určo písnu..tobe samozřejmě držim palce,at je vše ok…no,snad už budou jen krasné zprávy a brzo vytoužené mimuško… ![]()
mirkaaa456 píše:
Martinko, tak ti držím palečky. Máš obrovské štěstí, tak ať se tě drží dál. Jsme jen dva týdny od sebe, tak snad to do porodu dotáhneme spolu![]()
![]()
Ahojky,děkuju moc, tobě taky budu držet palce, ať tito dopadne dobře ![]()
Ahoj děvčata, posílám těhotenské bacily z dnešní poradny ať se Vám to taky brzy povede!!!
![]()
Miruš, děkujem, miminko je nááádhernééé!!!Vítám nové spolubojovnice ![]()
Ahoj zlati,tak jsem dnes byla na OPU
a z 9ti vajiček co jsem měla,jich bylo 5 zralých…takže máme 5kousku a budu čekat kolik se jich oplodni…doufám,že všechny,at je co na PGD…
paaa měj se krasně ![]()
bublinko, tak já držímmmmmmmmmmmmmmm palečky, ať se z nich všech udělaj bobásci.
![]()
Ahoj a hezký den všem!
Také já a můj manžel jsme se přidali do té dlouhé řady čekajících na IVF. Začali jsme chodit právě do Repromedy - kvůli dobrým referencím - a doporučovala mi ji i moje dr., že Repromeda není z nejlevnějších, ale úspěšnost prý velmi dobrá…
Jsme vážně na začátku, teprve čekám na ms, abych mohla na horm.profil, manžel na spermio a pak teprve budeme plánovat strategii, v ideálním případě bych v září začala se stimulací před prvním pokusem.
Proč ale píšu - byli jsme na první konzultaci objednáni k dr. Hromadové a když jsme přijeli, řekli nám, že není k dispozici a poslali nás k dr. Prokopové. Udělala na mě dobrý první dojem, ale chci se zeptat vás-zkušenějších, jaké s ní máte zkušenosti? Je lépe zůstat u ní, když už jsme u ní absolvovali konzultace, nebo přejít k dr. Hromadové, jak jsme původně chtěli?
Moc díky za vaše názory! Všem snažilkám hodně štěstí… ![]()
Ahoj Mio, my jsme původně byli objednaní u doktora Veselého a on tam tehdy taky nebyl.Nakonec jsme skončili u doktora Fischera a ten nebyl špatnej.Záleží fakt jen na vás a na tom, jak se u kterého doktora cítíte.Ale myslím si, že všichni jsou tam strašně milí a ochotní, teda aspoň my máme jen tu nejlepší zkušenost.Přeji vám hodně štěstí!
dle mého Prokopová je taky fajn, dělala mi ET, raději Prokopová než Fišer(můj názor) ![]()
já byla u Hromadové, opu Fišer, ET Prokopová…nejlepší byla Hromadová a hned za ní Prokopová
tady je obrázet jedné blastocysty co mi Prokopová vkládala
Marti, Dito ![]()
Díky za vaše názory!
Dito - krásný chlapeček…
Přeju, ať jste všichni zdraví!
Marti, držím palečky, ať je vše stále v pořádku a vše dobře dopadne! ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda vám v CAR dali automaticky neschopenku, po opu nebo ET, nevím právě,jaká je praxe…
Díky a hezký den! ![]()
Záleží na tom, kolik budeš mít vajíček.Ale já sem si o ni řekla.Ne z toho důvodu, abych se ulila z práce, ale proto, že jsem na tom byla poprvé a vůbec sem nevěděla jak to probíhá.Ale teď už vím, že stačí dva dny(den OPU a ten další) a seš v pohodě.Teda aspoň u mě to tak bylo.po transferu ti stejně dají neschopenku, takže záleží na tobě jak se budeš cítit.
Dita01 píše:
dle mého Prokopová je taky fajn, dělala mi ET, raději Prokopová než Fišer(můj názor)
já byla u Hromadové, opu Fišer, ET Prokopová…nejlepší byla Hromadová a hned za ní Prokopovátady je obrázet jedné blastocysty co mi Prokopová vkládala
Dituško, malý je krásný
. Chtěla jsem se tě zeptat, když se vysadí ten prednison, utrogestan ze dne na den v tom 12týdnu, nemůže se nic stát?
Holky, to sem se chtěla taky zeptat.Já beru utrogestan, prednison, anopiryn a norprolac.mám to vypočítané do toho 13.týdne a taky z toho mám celkem obavy až to všechno vysadím.
Martina28 píše:
Holky, to sem se chtěla taky zeptat.Já beru utrogestan, prednison, anopiryn a norprolac.mám to vypočítané do toho 13.týdne a taky z toho mám celkem obavy až to všechno vysadím.
Marti, já beru taky norprolac, brala jsem i anopyrin, ale ten už neberu, protože jsem měla hematom a v nemocnici mi ho vysadili a místo toho mi zvýšili dávku utrogestanu. Jak často ho bereš ten norprolac?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď