Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,děkuji,určo písnu..tobe samozřejmě držim palce,at je vše ok…no,snad už budou jen krasné zprávy a brzo vytoužené mimuško… ![]()
mirkaaa456 píše:
Martinko, tak ti držím palečky. Máš obrovské štěstí, tak ať se tě drží dál. Jsme jen dva týdny od sebe, tak snad to do porodu dotáhneme spolu![]()
![]()
Ahojky,děkuju moc, tobě taky budu držet palce, ať tito dopadne dobře ![]()
Ahoj děvčata, posílám těhotenské bacily z dnešní poradny ať se Vám to taky brzy povede!!!
![]()
Miruš, děkujem, miminko je nááádhernééé!!!Vítám nové spolubojovnice ![]()
Ahoj zlati,tak jsem dnes byla na OPU
a z 9ti vajiček co jsem měla,jich bylo 5 zralých…takže máme 5kousku a budu čekat kolik se jich oplodni…doufám,že všechny,at je co na PGD…
paaa měj se krasně ![]()
bublinko, tak já držímmmmmmmmmmmmmmm palečky, ať se z nich všech udělaj bobásci.
![]()
Ahoj a hezký den všem!
Také já a můj manžel jsme se přidali do té dlouhé řady čekajících na IVF. Začali jsme chodit právě do Repromedy - kvůli dobrým referencím - a doporučovala mi ji i moje dr., že Repromeda není z nejlevnějších, ale úspěšnost prý velmi dobrá…
Jsme vážně na začátku, teprve čekám na ms, abych mohla na horm.profil, manžel na spermio a pak teprve budeme plánovat strategii, v ideálním případě bych v září začala se stimulací před prvním pokusem.
Proč ale píšu - byli jsme na první konzultaci objednáni k dr. Hromadové a když jsme přijeli, řekli nám, že není k dispozici a poslali nás k dr. Prokopové. Udělala na mě dobrý první dojem, ale chci se zeptat vás-zkušenějších, jaké s ní máte zkušenosti? Je lépe zůstat u ní, když už jsme u ní absolvovali konzultace, nebo přejít k dr. Hromadové, jak jsme původně chtěli?
Moc díky za vaše názory! Všem snažilkám hodně štěstí… ![]()
Ahoj Mio, my jsme původně byli objednaní u doktora Veselého a on tam tehdy taky nebyl.Nakonec jsme skončili u doktora Fischera a ten nebyl špatnej.Záleží fakt jen na vás a na tom, jak se u kterého doktora cítíte.Ale myslím si, že všichni jsou tam strašně milí a ochotní, teda aspoň my máme jen tu nejlepší zkušenost.Přeji vám hodně štěstí!
dle mého Prokopová je taky fajn, dělala mi ET, raději Prokopová než Fišer(můj názor) ![]()
já byla u Hromadové, opu Fišer, ET Prokopová…nejlepší byla Hromadová a hned za ní Prokopová
tady je obrázet jedné blastocysty co mi Prokopová vkládala
Marti, Dito ![]()
Díky za vaše názory!
Dito - krásný chlapeček…
Přeju, ať jste všichni zdraví!
Marti, držím palečky, ať je vše stále v pořádku a vše dobře dopadne! ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda vám v CAR dali automaticky neschopenku, po opu nebo ET, nevím právě,jaká je praxe…
Díky a hezký den! ![]()
Záleží na tom, kolik budeš mít vajíček.Ale já sem si o ni řekla.Ne z toho důvodu, abych se ulila z práce, ale proto, že jsem na tom byla poprvé a vůbec sem nevěděla jak to probíhá.Ale teď už vím, že stačí dva dny(den OPU a ten další) a seš v pohodě.Teda aspoň u mě to tak bylo.po transferu ti stejně dají neschopenku, takže záleží na tobě jak se budeš cítit.
Dita01 píše:
dle mého Prokopová je taky fajn, dělala mi ET, raději Prokopová než Fišer(můj názor)
já byla u Hromadové, opu Fišer, ET Prokopová…nejlepší byla Hromadová a hned za ní Prokopovátady je obrázet jedné blastocysty co mi Prokopová vkládala
Dituško, malý je krásný
. Chtěla jsem se tě zeptat, když se vysadí ten prednison, utrogestan ze dne na den v tom 12týdnu, nemůže se nic stát?
Holky, to sem se chtěla taky zeptat.Já beru utrogestan, prednison, anopiryn a norprolac.mám to vypočítané do toho 13.týdne a taky z toho mám celkem obavy až to všechno vysadím.
Martina28 píše:
Holky, to sem se chtěla taky zeptat.Já beru utrogestan, prednison, anopiryn a norprolac.mám to vypočítané do toho 13.týdne a taky z toho mám celkem obavy až to všechno vysadím.
Marti, já beru taky norprolac, brala jsem i anopyrin, ale ten už neberu, protože jsem měla hematom a v nemocnici mi ho vysadili a místo toho mi zvýšili dávku utrogestanu. Jak často ho bereš ten norprolac?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.