Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mirko to by bylo moc príma !!! hodně štěstí. Já měla slaboulinkou 9 tý den od ET, taky jsem nemohla věřit a pořád se bála,ale vyšlo to tak přeju ať máš stejný průběh a do roka mimi v postýlce ![]()
Miry veliká gratulace
Přeju ti, ať se všechno vyvíjí tak jak má, ať držíš za pár měsíců zdravý miminko v náručí ![]()
Ještě se zeptám…za ten nativ jsi platila jen těch 10000,–? Nebo se u toho platí i něco jinýho?
mirkaaa456 píše:
ahoj děvčata, přináším trochu nové naděje. Dnes jsem desátý den od ET a už mi to nedalo a testovala. Dokonce jsem už měla dva dny i dobrý pocit že se něco děje. Dva dny mě bolí prsa a včera mě i píchalo v podbřišku. Přikládám fotečku. Na potvrzení musím ale ještě počkat, desátý den je trošičku brzy. Ale už v tom mám prax!!! Desátý den tam obvykle nic nebývá!!!
Ahoj Eliz ![]()
Jojo, zkusili jsme IVF…po gonalu jsem měla 19 folikulů, odebrali 16 oocytů, 15 po očištění a oplodnilo se 11 embryjek. 5.den kultivace mi zavedli blastocystu a ranou blastocystu a nic ![]()
Jinak mě zaráží, že do 4.dne se drželo všech 11 embryjek, ten pátej den mi řekli, že dvě mi teda dají a ještě do dalšího dne počkají se 4, jestli prý vydrží a nakonec jsem si volala a na zamražení nic nebylo
Tak nevím co si o tom myslet ![]()
Takže teď si dávám odpočinkovej čas, v pondělí jedu k hromadové a nechám si napsat žádanku na laparku a zkusím ještě to. Uvidím jak tam dopadnu a zkusila bych to ještě přirozeně a když to nepůjde, tak na podzim další ivf ![]()
SPavla píše:
Ahoj Eliz
Jojo, zkusili jsme IVF…po gonalu jsem měla 19 folikulů, odebrali 16 oocytů, 15 po očištění a oplodnilo se 11 embryjek. 5.den kultivace mi zavedli blastocystu a ranou blastocystu a nic
Jinak mě zaráží, že do 4.dne se drželo všech 11 embryjek, ten pátej den mi řekli, že dvě mi teda dají a ještě do dalšího dne počkají se 4, jestli prý vydrží a nakonec jsem si volala a na zamražení nic nebylo![]()
![]()
Tak nevím co si o tom myslet
Takže teď si dávám odpočinkovej čas, v pondělí jedu k hromadové a nechám si napsat žádanku na laparku a zkusím ještě to. Uvidím jak tam dopadnu a zkusila bych to ještě přirozeně a když to nepůjde, tak na podzim další ivf
Zdravím děvčata, zítra jdu na krev tak doufám že bude vše v pořádku. Každý druhý den si dělám testík a čárka je vždy silnější, tak snad to bude o.k. Dám vědět. Jestli to zkutečně teď vyjde a nepotratím, tak to bude zázrak. A doufám že se stane..... ![]()
Miry budu držet palečky, ať všechno dobře dopadne
A nezapomeň nám dát vědět ![]()
Jinak já jsem si včera byla pro doporučení na laparku, takže se v nejbližší době chystám…holky kam byste doporučili v brně laparku?? Obilňák?? Milouše?? Nebo fakultku??
SPavla píše:
Miry veliká gratulace![]()
![]()
Přeju ti, ať se všechno vyvíjí tak jak má, ať držíš za pár měsíců zdravý miminko v náručí
Ještě se zeptám…za ten nativ jsi platila jen těch 10000,–? Nebo se u toho platí i něco jinýho?
Platila jsem jen těch 10.000 a léky (ale to nepočítám protože je to spolu okolo 100Kč, Clostibegit, Anopirin a Prednison a Utrogestan).
Já dnes HCG 660, doktorka říkala že je to asi tak akorát, ještě na utz nic nebylo vidět ale taky řekla že to ani nečekala. (Proč teda UZT dělala?) Člověk doktorům nerozumí. Jsem zvědavá jestli to bublinka vzdá jako minule do konce třetího měsíce a nebo jestli to tentokrát zvládneme. No uvidíme. Jsem k smrti unavená, cesta byla dlouhá, jdu do hajan. Dobrou noc. ![]()
Ahoj holky…mužu se přidat ?? v patek jsi jdu do Repromedy pro vysledky dopln.vyšetřenich a doufam,že začnu hned stimulku na mé 3IVF…mam už 2×IVF a 1×Ket a v unoru mimoděložní těhu přirozenou cestou..nečekané… ![]()
bublinko, určitě se ozvi jak dopadli výsledky. Budu čekat, doufám že ti naplánujou něco dobrého po čem budeš mět hned //.
Já teď taky nervózně čekám do 20.7. to půjdu k doktorce jestli je všechno v pořádku.
Ahoj holky, můžu se přidat?Byla jsem taky v repromedě-1.IVF, vyšlo nám to hned na poprvé, měli jsme zavedené dvě , zůstalo nám jen jedno.
Jsem v 8+0,kontrola 21.7.už se nemůžu dočkat a zároveń se bojím…
Martinko, tak ti držím palečky. Máš obrovské štěstí, tak ať se tě drží dál. Jsme jen dva týdny od sebe, tak snad to do porodu dotáhneme spolu
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.