1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
29.12.10 20:59

holky at zítra dobře dopadnete !!!!! držm palec :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.10 22:00

děkujeeeeem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.12.10 07:55

Já co jsem dostala MS , jsem hned volala do CAR, tam mi řekl doktor, že mám počkat na další MS a pak se teprve objednat. Jak to,že u tebe je to tak rychlé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.12.10 16:11

Anus, no já to měla ale také tak, akorát jsem měla dlouhý protokol tak jsem začala už s injekcema dříve, ale transfér byl 15.11, 24.11 příšla ms, a 24.12 druhá ms, a začala jsem se stimulkou, ale tím že jsem měla dloouhý protokol tak jsem začala s decapeptylem už 15.12. to se začíná 22dc -předešlého cyklu, takže jestli ty máš krátký protokol tak začneš při další ms, a pokud chceš mít jistotu, tak tam zavolej a objednej se na konzultaci. Já jsem tam volala hned ten den co jsem dostala ms, mluvila jsem s dr. Hromadovou, 24.11 a bavili jsme se že chceme hned jít do dalšího pokusu, a ona mi řekla pár termínů a já jsem si to rychle počítala a shodli se na 15.12 že to budu akorád 22dc a můžu začít s dlouhým protokolem, ale taky jsem měla dá se říct dvě ms než jsme začali zase stimulovat.
No a dnes jsem byla na utz, a nevím :nevim: na to jak mě bolí břicho jsem si říkala že tam budu mít foliků jako hrom a možná že jsem jen náročná, ale bojím se aby se neopakoval první pokus, deset foliků a nakonec nic z toho, No ale teď mám na pravo pět a na levo šest foliků, s tím že největší mají 13mm, pak 12, 10 a 8mm. Tak v pondělí znovu výlet do Brny, uvidíme jak jsme porostli a kdy půjdeme na věc… :mavam:
Kelynko, kdy jsi tam byla? my dorazili až přesně na osm a hned si mě volala sestřička na krev, vím že tam nějaké holčiny seděli a pamatuju si je, ale to jsi asi ty nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.12.10 16:16

No já jsem tam přijela přesně v sedum a hned jak jsem vešla, tak akorát sestřička stála u recepce a vzala mě, takže super. Pak jsem nasedla do auta a frčela domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.12.10 16:18

elizid a jaký máte problém? Ty nebo partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.12.10 16:52

já mám endometriozu 1.st, a manža má pomalejší spermije, 45% pohyblivost. a v Repromedě jak byl na spermiogramu tak má ještě 13% nějakých sperijek s kulatou hlavičkou, ty nejsou vůbec oplodnění schopné, ono je to dost málo 13%, ale zase s tou pohyblivostí už to naše šance -přirozeně počít, snižuje. U nás není řečeno že bych přirozeně neotěhotněla, jsou holky s horší endometriozou a otěhotní, chlap má spermio tak že jim doktoři nedávají žádnou šanci na těhu a přesto se jim přirozeně zadaří, my taky běžné páry -zdravé- mají 25% šanci otěhotnět přirozeně v každém cyklu, moje enodška a manžílkové spermijky nám dávají 5% šanci. ale čekat na ní, kdy nastane??? můžeme další dva roky, nebo dýl a nebo kdyby jsme nic nepodnikli tak za dva měsíce třeba otěhotním, ale kde mít tu jistotu??? myslím si ale že pokud otěhotním teď i s IVF, tak druhé těhotenství příjde samo, přirozeně, jak už jsem tu psala tělíčko se vzpamatuje a „půjde so sebe“ :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.12.10 17:06

tak ti budu držet pěsti, aby se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.12.10 17:08

Děkuji, Kelynko, vždyť já vám-nám všem také, :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.12.10 17:22

děkujíííí, snad se jednou budeme všechny radovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.12.10 19:43

Ano mám krátký protokol, máš pravdu, víš já jsem strašně nedočkavá, už bych chtěla zas stimulovat :) . Snad se nám všem zadaří a budeme šťastné :andel: :hug: . Také jsem slyšela, že jakmile se absolvuje IVF tak druhé těhotenství přijde samo. Anebo má někdo štěstí a přijde samo mezi prvním a druhým IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
31.12.10 12:12

Anousko já jsem si to po prvním IVFku malovala taky tak, že se stane zázrak na vánoce a budu těhotná a stanese to přirozenou cestou, ouha, zázrak se nekonal a my stimulkujeme :wink: no ale věřím že i takto se dá otěhulkovat, třeba zrovinka vám to vyjd??? Snažte se :oops: a uvidíme…
taky prot jsem is říkala že když to tentokrát nevyjde a nebude ani nic na zmražení tak si třetí-poslední pokus necháme až tak za rok, že to budem zase rok zkoušet přirozeně a snad :andel: se zadaří třeba i takhle, :nevim: no ale teď mám úplně jiné myšlenky, aby mi rostly folíky a byly kvalitní. Holky, hlavně zdravíčko do Nového roku vám všem přeji, těhotným narození zdravých miminek bez komplikací a aby prood šel jak po másle :pankac: a nám těhulkochtivým aby jsme se brzy dočkaly bříška s miminkem. :kytka: mějte se krásně, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.12.10 18:07

holky, přeji krásného Silvestra a šťastný Nový rok, ať už se konečně všechny dočkáme toho vytouženého miminka :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
1.1.11 14:13

HOlky přeju do Nového roku hlavně jedno přání všech tady - miminko v náručí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.1.11 16:42

Ahojky holky v Novém roce :mavam: tak já mám za sebou i druhou kontrolu a ve čtvrtek jedeme na OPU. V Repromedě jsme byli včera, folíky porostly tak doufejme tam budou kvalitní vajíčka, a manža dá kvalitní spermijky a budeme mít kvalitní děti :oops:
ANUS, tobě se už to taky krátí, že? jak tak počítám tak příští týden bys už mohla stimulkovat, že??? :hug:
A DITU, ty už máš sbalenou tašku do porodky??? 14dní uteče jako voda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.