Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
, také chodím do Repromedy teď jsme absolvovali 1.IVF (ICSI) ale neúspěšně. Na jaře jdeme do druhého
. Nejdřív jsem nechtěla ale jak psala elizid , když už je tělo nastimulované tak proč do toho nejít hned. Nás vyšlo oplodnění na 22tisíc. pa
Anusa12 píše:
Ahoj holky,, také chodím do Repromedy teď jsme absolvovali 1.IVF (ICSI) ale neúspěšně. Na jaře jdeme do druhého
. Nejdřív jsem nechtěla ale jak psala elizid , když už je tělo nastimulované tak proč do toho nejít hned. Nás vyšlo oplodnění na 22tisíc. pa
a ke komu chodíš? ![]()
Ahojky, já jsem taky ceny neporovnávala, něco jsem si přečetla a Repromeda se mi líbila. Jak jsem byla doma po prvním IVF tak jsem seděla na netu a brouzdala a všimla si že holky co uváděly ceny u jiných CARu tak uváděly podstatně nižší, ale musím říst že to nebyly CARy jako takové ale spíše patřily k nějakým nemocnicím, alespoň jak jsem já četla a pochopopila. navíc jsem moc spokojená s přístupem, ten je v tuto těžkou chvíli nejdůležitější, a i když bych jinde asi ušetřila tři-čtyři tisíce, tak bych šla stejně zpět do Repromedy. Je to těžké si vybrat, připadá mi že každý CAR jiný mrav,–každý se zaměřuje na něco jiného-myslím testy a výsledky…
ANUSA a vám taky nezbylo nic k zamražení??? my měli 9, dobrých bylo 7 a oplodnilo se 5, no a nezbylo nic ![]()
já čekám na ms, měla přijít včera a bývá přesná na den! a nic, břich mě na ms bolí už tři dny a stále nic. To mi určitě protáhl ten decapeptyl. i když poprvé mi to neudělal, i při
decapeptylu jsem to dostala přesně na den!
elizid píše:
Ahojky, já jsem taky ceny neporovnávala, něco jsem si přečetla a Repromeda se mi líbila. Jak jsem byla doma po prvním IVF tak jsem seděla na netu a brouzdala a všimla si že holky co uváděly ceny u jiných CARu tak uváděly podstatně nižší, ale musím říst že to nebyly CARy jako takové ale spíše patřily k nějakým nemocnicím, alespoň jak jsem já četla a pochopopila. navíc jsem moc spokojená s přístupem, ten je v tuto těžkou chvíli nejdůležitější, a i když bych jinde asi ušetřila tři-čtyři tisíce, tak bych šla stejně zpět do Repromedy. Je to těžké si vybrat, připadá mi že každý CAR jiný mrav,–každý se zaměřuje na něco jiného-myslím testy a výsledky…
ANUSA a vám taky nezbylo nic k zamražení??? my měli 9, dobrých bylo 7 a oplodnilo se 5, no a nezbylo nic
já čekám na ms, měla přijít včera a bývá přesná na den! a nic, břich mě na ms bolí už tři dny a stále nic. To mi určitě protáhl ten decapeptyl. i když poprvé mi to neudělal, i přidecapeptylu jsem to dostala přesně na den!
Elizid: super názor, taky si říkám, přístup je to nejdůležitější. A co testík, nedělala sis?
Já se objednala do Repromedy ![]()
Linda1 píše:elizid píše:Elizid: super názor, taky si říkám, přístup je to nejdůležitější. A co testík, nedělala sis?
ANUSA a vám taky nezbylo nic k zamražení??? my měli 9, dobrých bylo 7 a oplodnilo se 5, no a nezbylo nic
já čekám na ms, měla přijít včera a bývá přesná na den! a nic, břich mě na ms bolí už tři dny a stále nic. To mi určitě protáhl ten decapeptyl. i když poprvé mi to neudělal, i přidecapeptylu jsem to dostala přesně na den!
Já se objednala do Repromedy
Lindi, nedělala, nemyslím si že jsem těhu. ![]()
spíše si myslím že to mám opravdu z toho decapeptylu. ale tím že ms ani špinění zatím nic, tak jsem si už pohrávala s myšlenkou že by se snad mohlo zadařit a bylo by to super, a tak jsme si s manžílkem řekli že pokud do Štědrého dne nepříjde ms tak testnu na Štědrý den.
Můj manžel není vůbec věřící,vůbec!!!a já mu dnes řekla že jestli tam budou dvě čárky tak se mnou půjde na půlnoční,a on vůbec neprotestoval, dokonce se začal zajímat v kolik u nás v kostele bude
takže když nepříjde ms tak testnu pod stromečkem ![]()
Elizid to by byl moc hezký dárek, musíš dát pak vědět. I když já bych možná bu´d tebou testla zítra a manžovi to dala jako dáreček
![]()
chodím k dr. Hromadové, jo někdo se tu ptal na dr. Veselou, je to ředitelka centra, já s ní nemám taky žádnou zkušenost,ale určitě bude dobrá.
Lindi, to právě že moc u nás nejde, manžílek přesně ví kdy mám dostat ms, už v minulosti se mě v den mojí ms vyptával jesti už přišla nebo ne, a mě to lezlo strašně na nervy, ale teď jsem si uvědomila že on to nedělá pro to aby věděl jestli večer můžem sexovat nebo ne-jak jsem se vždy domnívala
, ale proto že je sám zvědavý jako já jestli se náhodou nezadařilo, sám by byl hrozně šťastný kdyby jsme čekali miminko a tak jen chce vědět jak na tom jsme, my to máme jednoduché, poznáme to na sobě a nebo zajdem na záchod a víme to, že, ale manžílek takovou možnost nemá
.
A vy máte jaký problém že se nadaří?? manžílek má horší spermio a já mám endometriozu 1.st.
elizid píše:
chodím k dr. Hromadové, jo někdo se tu ptal na dr. Veselou, je to ředitelka centra, já s ní nemám taky žádnou zkušenost,ale určitě bude dobrá.
Lindi, to právě že moc u nás nejde, manžílek přesně ví kdy mám dostat ms, už v minulosti se mě v den mojí ms vyptával jesti už přišla nebo ne, a mě to lezlo strašně na nervy, ale teď jsem si uvědomila že on to nedělá pro to aby věděl jestli večer můžem sexovat nebo ne-jak jsem se vždy domnívala, ale proto že je sám zvědavý jako já jestli se náhodou nezadařilo, sám by byl hrozně šťastný kdyby jsme čekali miminko a tak jen chce vědět jak na tom jsme, my to máme jednoduché, poznáme to na sobě a nebo zajdem na záchod a víme to, že, ale manžílek takovou možnost nemá
.
A vy máte jaký problém že se nadaří?? manžílek má horší spermio a já mám endometriozu 1.st.
my máme strašně SPG… jinak já trpím jen na gynek.záněty ![]()
já baštím calibrum babyplane a manžílkovi jsme koupili Ečko a selen, zinek a taky mu dávám listovku, poslušně zobe, alespoň pro pocit pokud to nepovede k ničemu,no a taky ať mu to není líto že já furt do sebe něco tlačím a on nic
ale hodně holek na diskuzích psaly že jim to pomohlo, tak uvidíme. O špatném spg jsme zjistili už na jaře, že má 45% pohyblivost a doktoři u nás nad tím mávli rukou že to nic není. a to jsem mu už ty vitamíny taky koupila ale jaksi odmítal baštit že z toho bude mít víc problémů než aby mu pomohly, ale teď jak se mnou prošel veškeré procedury v 1.IVF tak si uvědomil že brát do sebe vitamíny je to jediné co proto může udělt, narozdíl ode mě čím jsem si já a všechny holky tady na IVF prošly,. Já netvrdím že to bylo něco strašného, ale je fajn když ten chlap vidí že to není jen tak hupsnout na „kozu“ strčí tam injekci s embryjkama a je hotovo, nám to totiž moc nešlo, paní doktorce se nadařilo chytnout čípek a tak si ho musela přichytnout kleštěma, a to v tu ránu manžela nezajímalo vůbec kde ležím, v jaké pozici a jestli by náhodou něco neviděl-co asi každý chlap vidět chce, v tu ránu bylo po hrdinovi, takže teď poslušně zobe každý den co mu nachystám ![]()
Já chodím k doktorovi Fischerovi, ale setkala jsem se i s paní doktorkou Hromadovou a Veselou, obě jsou moc příjemné. Manža má špatný spermiogram a já mám anovulaci. Také papkáme vitamíny já Femibion 800 a manža vitamín E a tribullus a carnitin.
Měla jsem 12vajuch z toho se 10oplodnilo, zůstalo 7 a v den transferu nám zůstaly 2embrya ale jen středně vyvinutá (morula) .
Anusa, k čemu je dobrý ten Femibion 800? třeba jsou to tablety pro přípravu těhu, já nevím, moc se v tom nevyznám ale sbírám informace ![]()
my měli taky v den transferu dvě lepší morulky, a transfér jsem měla až na 11hod a to do té doby jenda morulka porostla na rannou blastocystu, stejně prd ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.