1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
29.12.10 17:47

ahoj Dituš, tak dnes jsem to dostala a volala jsem si do Repromedy na objednání na tu krev hormonálního profilu, tak tam zítra jedu, ale k doktorce se nedostanu, jelikož mají všichni plno :/ a navíc mi ta na recepci řekla, že zase budu čekat deset dní na výsledky, takže i tento měsíc se to nestihne, takže až po výsledcích pojedu na konzultaci a domluvíme to iui na únor. Už jsem to chtěla mít za sebou a nic :/ Tak hlavně, aby ta imunologie a hormonální profil dopadl dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
29.12.10 17:49

Kely pokud jdeš jen na obděr tak dr nepotřebuješ, lepší až budou výsledky tak sednete a vše vám vysvětlí, hlavně se ptej na vše co ti nebude jasné, ju?

kelynka píše:
ahoj Dituš, tak dnes jsem to dostala a volala jsem si do Repromedy na objednání na tu krev hormonálního profilu, tak tam zítra jedu, ale k doktorce se nedostanu, jelikož mají všichni plno :/ a navíc mi ta na recepci řekla, že zase budu čekat deset dní na výsledky, takže i tento měsíc se to nestihne, takže až po výsledcích pojedu na konzultaci a domluvíme to iui na únor. Už jsem to chtěla mít za sebou a nic :/ Tak hlavně, aby ta imunologie a hormonální profil dopadl dobře :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
29.12.10 17:50

Eli na zítra dobré výsledky, jdeš na krev a pak na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.10 18:36

jj, budu se ptát, no výsledky z imunologie by už měly být, ale to mi asi sestra neřekne, jak to dopadlo :/ Zítra se zrovna objednám na konzultaci po těch deseti dnech a pak se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
29.12.10 18:43

Kely aspoň bude vše najednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.10 19:17

Dituš, to je pravda :) Jsem zvědavá, jestli mi dají i nějaké léky před iui. Na vše se musím pořádně poptat :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
29.12.10 19:21

Holky nevíte, jestli při druhém IVF se opět dělá hormonální profil? Nebo se jen sejdeme s doktorem pokecáme co a jak, počkáme na MS a začne stimulace?
Elizid držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
29.12.10 19:24

Anu myslím, že už se nedělá teda jen si to myslím  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
29.12.10 19:32

Taky si myslím, ale nejsem si jistá. Ty už to máš za pár :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.12.10 19:54

Kely ano jdu zítra ráno na krev a pak na utz, budem tam asi kolem 8ráno, a utz mám na 11hod.
Anus, mě ho už na druhé ivf nedělali, jak jsem volala do Repromedy že se první ivf nezdařilo tak jsem se hned objednala na konzultaci k dalšímu IVFku a hned mi dali léky a stimulkátorky. Bez utz a bez odebíráni krve na cokoli :wink:
jojo díky, bude to ok, zítra napíšu jak jsme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.10 20:13

elizi, ty jdeš taky zítra na krev do Repromedy? Snad tam nebudeme dlouho čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.12.10 20:21

na krev nečekám nikdy, příjdu vesměs do pěti minut si mě zavolá sestra, vezme co potřebuje a jedem do Globíku na snídani. No a až v 11hod na utz, možná tedy stihnem vymést i IKEA,na čumendu a na kafe zadarmo,hihi, pro členy IKEA Family káva nebo čaj zdarma :-P :wink: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.10 20:23

tak to je super, já tam taky jedu zítra na krev :D Musím rychle valit do práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.12.10 20:32

jo tak ot já do práce už nestihnu..... 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.12.10 20:33

tak to máš fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.