Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Dituš, tak dnes jsem to dostala a volala jsem si do Repromedy na objednání na tu krev hormonálního profilu, tak tam zítra jedu, ale k doktorce se nedostanu, jelikož mají všichni plno :/ a navíc mi ta na recepci řekla, že zase budu čekat deset dní na výsledky, takže i tento měsíc se to nestihne, takže až po výsledcích pojedu na konzultaci a domluvíme to iui na únor. Už jsem to chtěla mít za sebou a nic :/ Tak hlavně, aby ta imunologie a hormonální profil dopadl dobře ![]()
Kely pokud jdeš jen na obděr tak dr nepotřebuješ, lepší až budou výsledky tak sednete a vše vám vysvětlí, hlavně se ptej na vše co ti nebude jasné, ju?
kelynka píše:
ahoj Dituš, tak dnes jsem to dostala a volala jsem si do Repromedy na objednání na tu krev hormonálního profilu, tak tam zítra jedu, ale k doktorce se nedostanu, jelikož mají všichni plno :/ a navíc mi ta na recepci řekla, že zase budu čekat deset dní na výsledky, takže i tento měsíc se to nestihne, takže až po výsledcích pojedu na konzultaci a domluvíme to iui na únor. Už jsem to chtěla mít za sebou a nic :/ Tak hlavně, aby ta imunologie a hormonální profil dopadl dobře
jj, budu se ptát, no výsledky z imunologie by už měly být, ale to mi asi sestra neřekne, jak to dopadlo :/ Zítra se zrovna objednám na konzultaci po těch deseti dnech a pak se uvidí ![]()
Dituš, to je pravda
Jsem zvědavá, jestli mi dají i nějaké léky před iui. Na vše se musím pořádně poptat ![]()
Holky nevíte, jestli při druhém IVF se opět dělá hormonální profil? Nebo se jen sejdeme s doktorem pokecáme co a jak, počkáme na MS a začne stimulace?
Elizid držím pěsti!
Kely ano jdu zítra ráno na krev a pak na utz, budem tam asi kolem 8ráno, a utz mám na 11hod.
Anus, mě ho už na druhé ivf nedělali, jak jsem volala do Repromedy že se první ivf nezdařilo tak jsem se hned objednala na konzultaci k dalšímu IVFku a hned mi dali léky a stimulkátorky. Bez utz a bez odebíráni krve na cokoli ![]()
jojo díky, bude to ok, zítra napíšu jak jsme dopadli.
elizi, ty jdeš taky zítra na krev do Repromedy? Snad tam nebudeme dlouho čekat..
na krev nečekám nikdy, příjdu vesměs do pěti minut si mě zavolá sestra, vezme co potřebuje a jedem do Globíku na snídani. No a až v 11hod na utz, možná tedy stihnem vymést i IKEA,na čumendu a na kafe zadarmo,hihi, pro členy IKEA Family káva nebo čaj zdarma
![]()
tak to je super, já tam taky jedu zítra na krev
Musím rychle valit do práce..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.