1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
18.12.10 20:08

kely, děkuji moc, jojo já bych si to také přála :dance: kéž by se potvrdilo pravidlo že napodruhé to výjde i u nás. A kdybych byla na tvojem místě tak bych taky zkusila nejdříve IUI, nám jej zatrhli jelikož máme horší spermio a u nás by to nic neřešilo, říkala paní doktorka že ta menší phyblivost neznamená že by nedošly spermijky k cíli, ale že tam dojdou vždycky, jenže pak už nemají sílu se zavrtat do vajíčka, takže pro nás jedině ICSI. :-? No ale v každém případě mám i šanci normálně otěhotnět, ale nechci čekat kdy to bude, jednou za deset let??? takže proto ivf… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
18.12.10 20:12

Eli oni prostě iui nedoporučují i proto že z toho nemají velké penízky :nevim: bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 20:36

taky si myslím, že jim jde hlavně o prachy. Z iui nic nemají, proto navrhují ivf :D No chtěla jsem jít původně hned do ivf, ale jedna mě přemluvila, že ať první zkusím iui a je fakt, že nemám co ztratit :) Pokud je vše v pořádku, tak by se mělo zadařit :), ale uvidíme… Nám paní doktorka řekla, že co tam děláme, když máme vše v pořádku, že je sama zvědavá jak to dopadne, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.12.10 21:12

No to já jsem chtěla raději nejdříve do IUI ale tak nám to paní dr vysvětlila.
Kelynko, víš jak, kolik je párů co nemají problém žádné a zkrátka jim to nejde, chce to jen pošťouchnutí. Určitě bych zkusila nejdříve IUI, u vás.
Dituš, tobě už se to krátí, co?? dnes je 18.12 za měsíc už budeš mít těsně před porodem, a nebo když to bude chlapeček tak bude nedočkavý a už to budeš mít za sebou a prcka u sebe… a když holčička tak si ještě počkáš, my holky než jdeme ven tak se musíme vyparádit, vždycky nám to dlouho trvá než se někam vypravíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 21:21

no uvidíme, zkusím jednou iui a pak ivf a pokud ani jedno nevyjde, nechám to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
18.12.10 21:24

Eli ano ano jak popisuješ, akorát já mám tu zkušenost z okolí a z holek po ivf(tehotných) že rodily holčičku v temrínu nebo spíš před termínem a chlapečkům se na svět nechce… tak nevím nevím vidím to až na kolem ledna :think: i když bych raději dříve aby miminko bylo malé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.12.10 21:29

Jasně Dituš, josu to babské rady, ale pro usmání… :-P nějak si to odůvodnit musíme.
A hlavně aby všechno dobře dopadlo a byli jste oba zdraví a to je nejdůležitější! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.12.10 21:31

kelynko já taky, teď to druhé IVF, a pak dáme pauzu, pokud to nevyjde, jednak dostat se finančne do pořádku a pak i po duševní stránce, a necháme tomu volný prpůběh, poslední pokus si nacháme na později. Taky jsem uvažovala že pokud to nevyjde tak si zkusíme do léta našetřit a zajeli by jsme si k moři, odpočinout a přijít na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 21:34

noooo to nám taky doktor doporučil, jeďte si k moři a uvidíte, že se zadaří a to jsem ještě byla po laparoskopii měsíc, takže podle doktora tam měla být velká šance a vyhodilo se šedesát tisic za dovču a hovno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.12.10 22:40

no ale jinak dovča byla super, ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.12.10 09:07

joooo, dovča super, určitě peněz nelitujeme, jeli by jsme i tak na dovču, ale podle doktoru je dovča dobrý lék, ale asi moc dobrý nebude, když se nezadařilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.10 07:50

holky jak se vám zdá repromeda drahá?

• Citovat
  • Upravit
7592
22.12.10 08:10

Holky a k paní dr Veselé chodíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
22.12.10 09:29

moc jsem neporovnávala, ale určitě dražší je - o pár tisíců určitě ano

Anonymní píše:
holky jak se vám zdá repromeda drahá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
22.12.10 09:30

LIndo ne nebyla jsem u ní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.