Hysteroskopie v Pronatalu Teplice

71
25.1.12 13:41

hysteroskopie v Pronatalu Teplice

Ahojky,čeká mě nyní hysteroskopie v Pronatalu v Teplicích,tak se chci zeptat,kdo tam máte s tímto výkonem zkušenosti a jak to tam vše probíhá před výkonem a i po něm…mám tak trochu i strach,nikdy jsem v narkoze nebyla..moc děkuju za vaše zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2149
25.1.12 14:25

Ahoj Dančulo, já jsem byla na hysteroskopii v Pronatalu v Praze, ale předpokládám, že to bude podobné. Byla jsem 2×, jednou s narkózou a jednou bez ní. Obojí bylo v pohodě. Narkózy se neboj, ráno přijdeš nalačno, pak bude výkon v celkový anestezii a pak se chvíli dospíš na pokojíku a můžeš domů. Určitě se ale domluv s někým na odvoz, abys nemusela sama. Jinak tě asi bude trochu bolet břicho a můžeš špinit i slabě krvácet, podle toho, co budou včechno dělat. Ať ti to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.1.12 11:24
Sabinka píše:
Ahoj Dančulo, já jsem byla na hysteroskopii v Pronatalu v Praze, ale předpokládám, že to bude podobné. Byla jsem 2×, jednou s narkózou a jednou bez ní. Obojí bylo v pohodě. Narkózy se neboj, ráno přijdeš nalačno, pak bude výkon v celkový anestezii a pak se chvíli dospíš na pokojíku a můžeš domů. Určitě se ale domluv s někým na odvoz, abys nemusela sama. Jinak tě asi bude trochu bolet břicho a můžeš špinit i slabě krvácet, podle toho, co budou včechno dělat. Ať ti to dobře dopadne!

Ahoj,moc ti děkuju..doktorka mi říkala,že mám v děloze asi polyp,tak by se ho při hysteroskopii pokusili odstranit..ale i tak mám trochu strach,teď to ještě jde,ale v úterý budu v sobě mít malinkatou dušičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.1.12 11:48

Ahojky, já byla zas na hysteroskopii v LBC ale vůbec nic na tom není, ráno přijdeš na lačno, pak si tě odvedou na sál, tam tě pěkně uspí za chvíli tě probudí a ještě se dospíš na pokoji, můžeš trochu krvácet, já krvácela i potom asi 3 dny co sem byla doma, ale nic strašného, taky mi něco odebírali. A předepsali mi i léky na bolest kdyby bylo nějak zle, ale ty jsem potřebovala jen ten den po zákroku a pak už vůbec ;) takže se ničeho neboj to v pohodě zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.12 14:29

Ahoj holky,tak jsem podstoupila v lednu hysteroskopii v Pronatalu Teplicích,dopadlo vše dobře,polyp odstranili,ale zatím těhotná nejsem :-( Čeká nás druhý pokus IUI za pomoci stimulace Menopurem inj.Máte s tím někdo zkušenosti?dííky moc,mějte se a všem držím moc palečky,aby se brzy zadařilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí