Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Chci se s vámi podělit o čerstvou zkušenost s e-shopem Kiido.cz (outlet Feedo.cz). Na tomto outletu mají dětské zboží za příznivé ceny a většinou uvádí, že má zboží pouze poškozený obal. Tak tomu bylo i u odsávačky mléka, která běžně stojí 5,5 tisíce Kč a zde byla za 3,5 tisíce. Raději jsem ještě zavolala do prodejny, abych se ujistila, že je odsávačka skutečně nová a že byla pouze vybalená z krabice. Potvrdili mi, že jde o kus vystavený na prodejně.
Dnes odsávačka dorazila a v hadičkách jsou zbytky cizího mateřského mléka. Zboží samozřejmě obratem vracím a jednání e-shopu považuji za podvodné.
Jaké zkušenosti máte vy?
Poradíte, kde sehnat kvalitní elektrickou odsávačku s dvěma nástavci za dobrou cenu?
Ano, ráda bych novou, protože k použité bych si musela kupovat nový minimálně ten odsávací set za cca 500 Kč.
Ja mam Medelu Swing, se tremi nastavci, pouzivala jsem ji cca 3 mesice. Ale odsavacku na oba prsy a jeste k tomu novou bys mohla sehnat za leda v nejakem obchode, ktery treba budou rusit a potrebuji vyprodat zasoby.