Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, omlouvám se, že kvůli tomu zakládám diskuzi, ale takhle to uvidí co nejvíce maminek.
Sháním pro dcerku skládací cestovní nočník. S malou už chodím všude bez kočárku a ona vytrvale odmítá čůrat jinam než do nočníku a tahat sebou klasický velký v tašce prostě nejde. Prosím najde se někdo kdo takový nočník prodává? ![]()
Kdyz vidim jak je to velky (i za predpokladu ze se ty boky slozi) tak bych se nenamahala a tahla rovnou cely nocnik
jinak je to kousek plastu, tak to snad nebude takova palka koupit novy ne? ![]()
Vleze se to do větší kabelky a nový stojí přes 400,–. A na kolo jako přimontuju ten normalni kam? Prosím, nepřišla jsem diskutovat o užitečnosti této věci, děkuji za pochopení… ![]()
@Martassek píše:
Vleze se to do větší kabelky a nový stojí přes 400,–. A na kolo jako přimontuju ten normalni kam? Prosím, nepřišla jsem diskutovat o užitečnosti této věci, děkuji za pochopení…
Tak teď jsem se díky tobě od srdce zasmála. Jediná věc, kterou byla moje dcerka ze začátku ochotná dělat s nočníkem, bylo nošení na hlavě. Běhala po domě a nočník měla naražený jako kovbojský klobouk. Představa, že tě takhle potkám na kole, mě fakt dostala
. Vím, že to nebylo účelem diskuse, ale díky
. Ještě teď mám slzy v očích…
A ještě přidávám odkaz
https://www.sbazar.cz/…ej/cestovní%20nočník