Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mjituska píše:
Není to sex na jednu noc třeba?
taky si myslím, už jen skrz ten název
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím kdo víte víc, manžel odešel do práce, a ja hledala email, kdy má pracovní schuzku, a všude mel emai,jednanoc.cz nema to placení, nic tam víc není jen proste kdo se na něj koukal a tak, víc tam není, nikomu nepsal, je to placné což neplatil, víte o tom někdo víc??
A proč zakládáš 3 diskuse? A anonym?
@JayLee píše:
a proc se nezeptas primo jeho?
protože na epipinu vědí všichni všechno lépe. A mají křišťálovou kouli.
Ale je to doména prodej, takže to nikdo neprovozuje tu stránku, tak nevím
Je to email manžela, nic tam vyplneno nema, opbřas najdedem na dlouhavidea.cz,ale todle mě zarazilo, pry o tom neví žadnej email vybranej nema, je to placene což nema.
Omlouvam se dávala jsem jednou, nevim proč to tu je víckrat.
Jinak jsem se ptala vás, je to hřích? proč potom tu ta sekce je? vadi vam to? tak nepiště, chápu vaši radost z takovych témat, ale proste jsem se ptala, tak mě ukamenujte.
Jedna noc, to vypadá na nějaké hluboké a vážné známosti.
nebo poradna, jak se nakazit HIV snadno a rychle. ![]()
Tak to spíš vypadá, jakoby ta doména byla jeho a měla na ní i e-mail, ale pak nechápu, proč je na prodej, leda by ji prodával dále. Zajímá ho počet návštěv, pokud chápu, aby ji pak dráž prodal…?? My všechny se tam teď podívaly… ![]()
Nee, pouze mu přišel email, ze má navštevu na jednanoc.cz,ale když na to kliknu tak ti píše zaplattě a registrujte se…
Ahojky, prosím kdo víte víc, manžel odešel do práce, a ja hledala email, kdy má pracovní schuzku, a všude mel emai,jednanoc.cz nema to placení, nic tam víc není jen proste kdo se na něj koukal a tak, víc tam není, nikomu nepsal, je to placné což neplatil, víte o tom někdo víc??