Jednodenní teploty v létě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1977
25.8.16 08:47

Jednodenní teploty v létě

Ahoj maminky jdu si pro rady a zkušenosti, tak doufám a byla bych ráda, kdyby se někdo našel, protože jsem z těch jednodenních teplot trošku nervózní. :( Synkovi jsem minulý pátek naměřila před spaním 38,3. Na druhý den už neměl ani zvýšenou teplotu. V pátek bez příznaků, nic prostě jen ta teplota. :nevim: Včera večer opět teplota, dostal čípek a opět bez příznaků prostě jen teplota, jen si stěžoval na bolest hlavy. Včera jsme byli v lese a normálně běhal a hrál si. :nevim: Já vůbec nevím z čeho by to mohlo být. :think: Nemáte s tím někdo zkušenost? Někdy v červenci jsem mu našla dvě klíšťata, ale po příchodu domů z lesa byla okamžitě vytažena a po jednom zůstal dva dny, mírný puchýřek. :think: Myslíte, že by to mohlo mít souvislost? Pozoruji na něm poslední dobou, že je takový bez nálad a pobledlej, ale hraje si a běhá úplně normálně, tak proč ty teploty a v létě? :roll: Děkuji za reakce.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2127
25.8.16 11:24

100% bych nechala uděla krevní testy na boreliozu. Průkazné by měly být 4-6 týdnů od přisátí myslím. Jinak zkušenost nemám, ale díky těm klišťatům bych to určitě pořešila s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.8.16 11:39

@luca241 Zítra skočím k dr.., dnes jen leží u pohádek. Já jsem si právě říkala, jestli by to nemohlo mít souvislost se školkou. 1.9 má nastoupit a hodně s ním o tom doma mluvíme, tak jestli nemá podvědomě z toho strach a neprojevuje se to horečkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.8.16 11:48

Jinak s tou boreliózou nevím. Klíšťata nebyla přisátá ani hodinu. Okamžitě po příchodu domů z lesa byla vytažena a borelióza se přenáší, až po 24 hodinách po přisátí ne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
25.8.16 12:34

Malá měla klíště taky v červenci. Načetla jsem, že nákaza může být už po 6h od přisátí /i míň).Moc přeju, ať to nic není, ale test bych určitě nechala udělat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí