Campilobakterie u 19měsíčního dítěte

24.8.16 12:23

campilobakterie u 19.měsíčního dítěte

Dobrý den mám otázku ohledně svého 19.měsíčního syna.Je to cca 4 neděle co malému byla nalezena campilobaktreie v organismu nejdříve to probíhalo tím stylem že stolici měl i 20× denně to bylo asi týden pak nám paní doktorka předepsala enterol a dietu to malému nezabíralo a pak nám poradila probiotika a pokračovat v dietě s tím že za týden se máme dostavit k dalšímu výtěru. Za týden jsem se tedy s malým dostavila paní doktorka se zeptala na stolici, která už nebyla tak častá ale jinak bezezměny :zed: načež mi paní doktorka oznámila, že výtěr dělat nebude a že s malým se mám dostavit až bude mít pevnou stolici. Už je to skoro přes 4 týdny a malý je na tom pořád stejně a paní doktorka ho prakticky neléčí a tímto se dostávám ke své otázce je tento postup zcela běžný či se mám obrátit na jiného lékaře :nevim: popř. kterého bojím se aby paní doktorka něco nezanedbala a přeci jen malý je už skoro měsíc na dietě tudíž žádná zelenina a ovoce takže žádné vitamíny nic kor ted před zimou. Děkuji za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
896
24.8.16 12:26

Ja bych teda zkusila jineho doktora, popr. Nemocnici. Take by se mi nelibilo, ze po mesici zadna zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.8.16 12:37

@sarkapopovicova tchan mel cambilo asi pred 3lety…a telo se s tim pralo opravdu dlouho..3 tydny urcite a jeste po vic jak mesici se necitil uplne ok..tahle bakterie odrovna dospeleho natoz dite..ale zkusila bych si zavolat do nemocnice na infekcni a poptat se tam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.8.16 12:40

Jak píšou holky, taky bych se přeptala v nemocnici. Tahle bakterie dělá onemocnění podobné salmonelle, možná by to chtělo ATB, když už to trvá celkem dlouho. Radši se poraď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
24.8.16 12:41

Moje dite bylo podobne stare jako to tvoje, kdyz chytlo campilo. Od doktorky jsme dostali k uzivani Hidrasec pro deti http://www.lekarna-doktorka.cz/…-sus-16x30mg
A ten pomohl skoro hned. Pozitivni vyter byl jeste po 14 dnech, ale prujem zmizel asi za dva dny. Takze ja bych se ji na to zeptala nebo zkusila jineho doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.16 12:46

Jak píšeš, že žádná zelenina a ovoce - pochybuji, že by nemohl banán, strouhané jablko, či mrkev. Nepíšeš, kolik stolic má denně nyní, jak vypadají (řídká, kaše…příměs hlenu či krve?)…Probiotika podáváš stále? Zkoušeli jste i Smectu? Některé střevní infekce mohou trvat déle…Počkala bych ještě tak 2 týdny, a pak se kdyžtak poradila s vaší Dr., že se stav stále nelepší.

• Citovat
  • Upravit
24.8.16 12:57

Banán, jablko a mrkev mu dávám jenže to se zachvíli zají a taky tam nejsou všechny vitamíny stolici má kaši až na záda probiotika dávám už skoro 3 neděle a bezezměny smactu měl také bezzezměny. Dr jsem volala před 3 dny a ta mi oznámila to samé až bude stolice pevná přijít na výtěr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
24.8.16 15:35

Mala to mela cca před 9m… nám pomohly lactobacilky. Atb my taky doktorka napsala, ne podala jsem ji je.. sousedka mi dala Mms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí