Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S těmito nepříjemnými bradavičkami máme nepříjemnou zkušenost. Přes půl roku marný boj. Zkoušeli jsme Molusan od Hádka, homeopatika, vlaštovičník, bylo toho hodně a stále nic. Trhat jsem je nechtěla. Bylo jich čím dál víc a já byla zoufalá. Až do chvíle, kdy jsem díky jedné paní objevila úžasnou mastičku. Vyrábí si ji sama a opravdu, po několika měsíčním marném boji, přišlo řešení. Mám z toho obrovskou radost a chci se s touto zkušeností podělit. Protože jsem dost brouzdala po internetu a různě pátrala po zkušenostech a nic. Teď mám tuto dobrou zkušenost a chci ostatním poradit, že opravdu něco existuje, co zabírá!
No nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to úspěšné recenze jak dobře fungují tabletky na hubnutí přesto, že se nacpu a necvičím.
@Sofi11 píše:
S těmito nepříjemnými bradavičkami máme nepříjemnou zkušenost. Přes půl roku marný boj. Zkoušeli jsme Molusan od Hádka, homeopatika, vlaštovičník, bylo toho hodně a stále nic. Trhat jsem je nechtěla. Bylo jich čím dál víc a já byla zoufalá. Až do chvíle, kdy jsem díky jedné paní objevila úžasnou mastičku. Vyrábí si ji sama a opravdu, po několika měsíčním marném boji, přišlo řešení. Mám z toho obrovskou radost a chci se s touto zkušeností podělit. Protože jsem dost brouzdala po internetu a různě pátrala po zkušenostech a nic. Teď mám tuto dobrou zkušenost a chci ostatním poradit, že opravdu něco existuje, co zabírá!
nevím no.. malej je chytil na kojeneckým plavání a u pomohlo vytrhat je pinzetou (udělal dětská Dr) a vydezinfikovat roztokem betadiny - bylo po moluskách bez experimentů a napoprvé ![]()
@jdukolem jsme zkoušela to roztrhnout jehlou, strhnout tu čepičku a dát neředěnou betadinku a nic moc efekt tedy
@terinka4444 píše:
@jdukolem jsme zkoušela to roztrhnout jehlou, strhnout tu čepičku a dát neředěnou betadinku a nic moc efekt tedy
nevím doktorka je vyloženě otrhala pinzetou - až na krev i s „kořínkem“ měl jich tedy jen 6 tak se to dalo a pak to potřela a já 2× denně ještě tři dny a fakt v pohodě
@Sofi11 zkoušela jsem emolux, propolisovou tinkturu, teetree olej. Nakonec mi jedna šikovná kožařka poradila odmočit ve vaně, nehtem strhnout(nebolí to a nebo minimálně) a zatřít novicovem(zelený, tekutý obvaz) a máme pokoj. Záleží ale koli jich má
Když už jsme u molusek - přidám taky jednu radu.
Nejake drasticke metody, jako pichani jehlou a desinfikace u moji dcery neprichazela v úvahu - strasna hysterka co se jehel tyče
. A jelikož si myslim, že bradavice jsou velice nakazlive, tak se mi do nejakeho propichovani nechtelo.
Takže jsem pouzila česnek nalozeny v octe.
Recept - plátky česneku (čínský nebrat) naložíme do normálního 8% octa. Skleničku uzavřeme a uložíme na tmave, suche místo a necháme louhovát (cca 3 dny staci).
Pouziti: plátek vyjmeme pinzetou ze skleničky a připravíme si kousek odpovídající velikosti molusky.
POZOR! zdravou kůži je nutne ochránit před popalenim!. Já jsem pouzila tape náplasti (zelenou). Malý kousek náplasti (ctverecek) jsem prostrihla, tak aby vznikl malý otvor presne na molusku. Moluska je videt, okolní kuze je pod náplasti schovana.
Na připravene misto s náplasti se položí kousek česneku a misto se znovu prelepi dalším ctvereckem naplasti. (Nějak ten česnek musí drzet, aby mohl pusobit)
Takhle se polepi kazda moluska. Každý večer se česnek vymeni. První náplast se měnit nemusi, ta drží docela dlouho.
Nejdůležitější je vydržet a zničit tu mateřskou molusku - ta ktera se objevila jako prvni.
Tahle metoda je bezbolestna, takže deti i spolupracuji. Naše mlada si večer vzdy přinesla skleničku s česnekem a další propriety ![]()
Trochu je to citit, ale do rána to vyprcha. Mela to na sobe celý den i ve skole. Zadne jizvicky nemá.
Dobu jak dlouho jsme to lecily nevim. Dva tři tydny? Žádný výrazný opruz pro me to nebyl, tak to urcite bylo kratce. Od te doby, cca dva roky, se zadne molusky neobjevily ![]()
Na podporu imunity jedla echinacky, ale ty jedla už i před tim, takže účinnost a spojitost s úspěchem nemohu potvrdit.
Moluska zmar!! ![]()
@Sofi11 tak super, sem s tou zazracnou radou
taky si mast vyrobime! nebo ji pani prodava?
PS: bez soukr. zprav prosim, zaclo to verejne, tak napis radu verejne… diky