Jet na pohotovost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4248
19.8.16 19:32

Jet na pohotovost?

Nikdy jsem toto tema nechtela zakladat, protoze vim ze nejste doktorky, ale neda mi to. Dcera 8 mesicu ma od rana rymu, neni to ani na odsavacku, ryma ji spis tece nez ze by mela ucpanej nos. Teplotu za celej den mela max 37.2,ale nejsem si jista jestli ji neboli v krku. Odmita jist, kdyz ji neco dam tak to pozuzla a snazi se to vyplivnout. Jazyk ma lehce bilej ale do krku nevidim.Sice je uknourana, ale i se smeje. Myslite ze ji muze bolet v krku, nebo muze mit nechut k jidlu kvuli ryme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
366
19.8.16 19:34

Tak je pátek, myslím že do dvou dnů tam skončíte stejně. A jestli je to stav na nějakou silnější léčbu, bylo by asi lepší začít co nejdřív, ať jí není hůř a hůř. Já bych asi jela dneska. Tohle se samo asi nespraví :nevim: Přeji jen je ještě dost malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
19.8.16 19:35

@TerezkaM ja prave nevim aby me nevyhodili kdyz nema teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.8.16 19:37

Pokud pije, tak bych já osobně na pohotovost nejela. Samozřejmě, že pokud máš jakékoliv pochybnosti, vždycky je lepší jet než něco zanedbat. Z pohotovosti tě nikdo nevyhodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
19.8.16 19:37

S timhle bych nejela :nevim: Jedine kdyby se to zhorsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.8.16 19:38

Ne s tímhle bych opravdu na pohotovost nejela. Počkala bych v klidu do pondělí a rozhodla se, jestli je to vůbec na doktorku nebo ne. Ono se to ovšem může i do toho pondělí změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
19.8.16 19:40

Rýma bez horečky, ne v tom případě nevidím jediný důvod proč jet na pohotovost.
Pokud by přišla teplota, silnější zvracení nebo odmítání tekutin pak ano jinak ne je to zbytečný beztak s vámi nic dělat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.8.16 19:40

Pokud pije a teplota nestoupne nechala byvh to na pondeli k pediatre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
19.8.16 19:42

@Burj Chalifa protoze nevim jak to vymazat, zalozila jsem to a napsalo mi to ze to nejde vlozit protoze stejne tema uz tu je, tak jsem zmenila nadpis a koukam ze to tu je dvakrat a nevim jak jednu diskuzi smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
19.8.16 19:44

Nejela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
19.8.16 19:45

@lecka ona skoro nepije ani normalne :zed: jen mliko a to jen pred spanim a v noci. A ted misto 240 vypila 120 a jinak za celej den snedla 1 jogurt a par lzicek obeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.8.16 19:48

Upřímně nevidím důvod jet s tímhle na pohotovost. Nedivím se pak, že jsou tam doktoři nepříjemní, když jim v noci chodí matky s dítětem, které má 37,5 stupně a co jako mají s ním dělat (opravdový případ na pohotovosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
19.8.16 20:04

@jenny.fields psala jsem zitra, a jde mi to o to jestli ji muze bolet v krku i kdyz nema teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
19.8.16 20:06

Nejela bych. Ty když seš nemocná tak se „cpeš“ normálně? Většinou ani ne, co.
Upřímně mi toot přijde jako jeden z těch případů, kdy někdo dojde na pohotovost otravovat a daleko důležitější případy čekají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
19.8.16 20:09

@Ivana 85 Neboj, hlady neumře, možná ji rýma vadí při jídle, a může téct i do krku. Pokud ji teče rýma tak to odsaj, a prokapej ji nosánek. Na pohotovosti zatím nic nepoznají, uvidíš přes víkend, pokud se bude zhoršovat. Hlavně musí mít dostatek tekutin, jídlo ji nenut, a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí