Jednorázová antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.9.13 13:32

Jednorázová antikoncepce

Píši raději anonymě, mám takový zvláštní dotaz. S manželem neužívám žádnou antikoncepci, poněvadž on nemůže mít děti a hlavně my spolu spíme tak 1× do měsíce, takže je to zbytečné.
Ale ted jsem potkala kamaráda, který mě neskutečně přitahuje a chci s ním mít sex. A ted ten problém, existuje nějaká jednorázová antikoncepce? kromě kondomu, ten ne.nebo si mám nechat nepsat nějaké prášky, ale zase kvůli sexu, který nevím jak často bude, se nechci ničím cpát. a nebo mám říct kamarádovi o kondom, to určitě nebude chtít…prosím poradte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7200
8.9.13 13:35

Jestli nechce kondom tak ať neš*ká nebo počítá s následkem (dítě) :nevim: nechápu proč by to měla být jenom tvoje starost.

Jinak existuje pesar, spermicidní gely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 13:36

No ještě jsem někde četla o postinoru, ale to je prý hrozný driják??

• Citovat
  • Upravit
7200
8.9.13 13:38
@Anonymní píše:
No ještě jsem někde četla o postinoru, ale to je prý hrozný driják??

jestli ho budeš používat častěji tak si to odneseš, je to hnus chemický a po jednom použití dokáže rozházet několik cyklů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.9.13 13:38

Kondom by při jednorázovém sexu měl být automatický a samozřejmý nejen kvůli otěhotnění. Jestli nechce, tak bys byla blázen, kdybys svolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 13:40

Co pesar? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 13:41

No já jsem mu o něj ještě neřekla, protože mi to je blbý…ale drijáky taky do sebe cpát nechci

• Citovat
  • Upravit
24870
8.9.13 14:00

Tak pokud nechce kondom, tak bych s ním sex určitě nechtěla.

Jinak k dotazu, my používáme čípky Pharmatex, je jich tam 10, stojí to cca 250,– Zavede se 5 minut před sexem, ale nesmí se to potkat s mýdlem, takže před i po se umýt jen čistou vodou - viz příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
8.9.13 14:20

Kondom. Uz proto, aby jsi neco nezavlekla domu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
8.9.13 15:03

Tebe vzrusuje predstava sexu s nekym tak bezohlednym, kdo by riskoval, ze rozvrati rodinu a zadela na levobocka? Pokud k tobe bude tak citlivej i v posteli, tak si to zcela jiste skvele uzijes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.9.13 15:07

Hele, fakt bude nejlepší ten kondom :)

• Citovat
  • Upravit
1304
8.9.13 15:22

Omlouvám se zakladatelce, ta OT
@Maky.p Ty čípky, jak moc ochrání? Kojím tříměsíčního prcka a dr řekl, že antikoncepci pořešíme až nebudu kojit. Jinak prý kondom, manžel ho moc nemusí a já teda také ne… Není to prostě ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.9.13 15:27

@weendulka - mě ty čípky doktorka schválila, taky kojím a HA jsem nechtěla. Tohle účinkuje jen v pochvě, tak se to k prckovi nedostane - přes mlíko. A kondomy jsme taky nechtěli. Jak moc to účinkuje, to ti nepovím, na 100% nechrání nic, jen abstinence :mrgreen:

Pokud ten čípek nepřijde do styku s mýdlem!, tak je to spolehlivé. A taky se musí počkat těch 5 minut, než se čípek rozpustí, prostě dodržet to, co je v příbaláku. Ještě je krém, ale s tím zkušenosti nemám, čípky jsou „rychlejší“.

Ono když se přesně neužívá HA, tak je taky nespolehlivá :nevim: Budu doufat, že minimálně rok neotěhotním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
8.9.13 15:36

Existují globule Pharmatex, zavádí se před stykem, působí 4 hodiny a není to drahé. Nicméně s „kamarádem“ bych určitě doporučovala kondom, ale to je tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
9.9.13 02:14

Aspirin mezi kolena?:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat