Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pěkný novoroční večer přeji.
Ti, kteří máte doma nedonošence, nebo opravdu drobné miminko: Jaké, prosím, používáte plenky?
Sháním plenky do cca 3/3,5kg na drobné dítko (všechny v rozmezí 2-5kg jsou velké). Zkoušela jsem látkovat, ale moc to s tím prckem nejde.
Nejlépe teď sedí Huggies 0, ale jsou nesehnatelné v běžných obchodech a eshopy buď nedoručují, nebo nemají. Zkoušeli jsme i DM babylove 0, ale ty jsou něčím navoněné a dítě se z nich osypalo. Existují ještě nějaké do těch cca 3,5kg?
Děkuji a přeji hezký zbytek večera.
Děkuji, holky. @citlivaduse @Janli
A ty pampers jsou nějak navoněné, nebo ne?
@Atisia píše: Více
Děkuji, ale Dada jsem našla jen 2-5 kg a ty jsou veliké.
@ZItu píše: Více
Ne, nejsou. Tyhle jsou pro extracitlivý nedonošence, nejsou cítit. Ty vyšší řady už pak ano.
@ZItu píše: Více
Já je kupovala u obou, mladší se narodil rok. a půl zpátky a navonene nebyly vůbec, hezky sedely na to období, kdy vel 1 byla moc obří..
Nejmenší byly nulky z dm, i v nemocnici říkali, že ty sedí miminkům nejčastěji…byly menší bez Dady 1…dcerka je nosila 1,5měsíce…už čtu, že ti nevyhovují, mně přišly dobré, žádné opruzeniny z nich dcera neměla
@Janli Děkuji.
Tak je zkusíme, vypadá, že by se daly sehnat lépe než ty Huggies.
Já si nějak nemohu pomoct, ale přijde mi že některé jednorázové plenky jsou hrozně cítit chemií… Máte také někdo takovou zkušenost?