Nejlepší a nejhorší pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
288
17.11.24 11:57

Nejlepsi a nejhorsi pleny

Ahojky. Zajímalo by mě z vašeho pohledu a zkušenosti, jaké jsou za Vás ty nejhorší a nejlepší pleny, ale prosím jen jednorázové… :) jsem zvedava.
My používáme dada a pampers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2285
17.11.24 12:04

Používala jsem Dada a pampers a pak jsem objevila nějaké z Kauflandu které taky vydrželi celou noc byly o moc levnější než pampers… Jen vím že tenkrát byly se sovičkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21253
17.11.24 12:04

Kupujeme privatni znacku Albert. Jsou podobné jako z DM. S oběma značkami jsem byla spokojena.
Nejhorší byly Pampers myslím oranžové. Strasne smrdely, ale fakt odborne intenzivně. Nejdřív jsem se je pokusila vyvetrat na susaku :D, pak jsem je poslala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
17.11.24 12:07

Koupila jsem Babylove a používáme celou dobu. Asi 2× jsme dostali z Alberta, ty taky šly, ale nevyhovují z Lidlu, často rychle protekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28678
17.11.24 12:10

U nás vyhovovaly babylove nebo ty z alberta a úplně na prd byly ty z kauflandu :) už je to ale delší dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.11.24 12:29

Dada. Zbytek propouštěl. Má indikátor vlhkostí. Dobré je modré balení.
Pemprs jsme začali využívat až jako kalhotky. Kombinuje s nějakou dm značkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
17.11.24 12:30

U všech tří dětí jsem používala Pampers (active baby nebo později pants). Vyzkoušela jsem spoustu značek (babylove, lupilu, albert, tesco…), ale téměř pokaždé mělo miminko stejně lehce mokrý zadeček a to jsem přebalovala pravidelně max. po 2-3 hodinách. Pampers mi připadají nejlepší. Dada plenky jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.11.24 12:34

Jedině po značce Pampers se mi děti oprudily, mívaly vyrážku až po pupík. Vyhovovaly pleny Nature z DM drogerie.

• Citovat
  • Upravit
3059
17.11.24 12:39

Babydream z Rossmannu nebo Lupilu z Lidlu byly fajn. Pampers, Babylove a Albert špatné, z těch se mi děti oprudily a podruhé jsem je už nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
17.11.24 12:39

@Velryba černá Stejná zkušenost s Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
17.11.24 12:45

Za nás nejlepší Pampers premium pants, po jiných opruzeniny atd
Nejhorší za mě Kolorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
17.11.24 12:48

Nejlepší jsou za mě Huggies, ale jsou fakt drahý. Nejvíc jsem používala Babylove a Pampers.

• Citovat
  • Upravit
14376
17.11.24 12:52

Pampers byly skvělé jen ty Premium Care, jinak nic moc. Strašně mi páchly. Pak až Pampers premium pants. Po těch z DM se malá strašně osypala. Dobré byly Babydream z Rossmann. Ale každému z mých dětí vyhovovaly jiné, záleží i na pohlaví a samozřejmě tomu, jak je dítě citlivé. A pro novorozeně jsem používala Bella Happy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10887
17.11.24 12:58

Začínali jsme s Pampers premium Care, ty vyhovovaly i u staršího. S ním jsem pak brzy presedlala na sovičkove z Tesca. Ted malému kupujeme v DM, super jsou i Huggies, s Pampers nemám problém, ale hledala jsem levnější alternativu. Zato pleny z Lidlu a Tesca vůbec, to byl fail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
17.11.24 13:09

Kupuju ted pro mimco Huggies, za me nejlepsi. Nejhorsi mi prijdou Kolorky. U dcery starsi jsme taky skoncili u Huggies, vyzkousela jsem kde co..

Jinak Pampers jsem kupovala driv pro dceru az Pants, ty mi prijdou fajn, ale ty normalni lepici strasne smrdely, ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí