Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky. Zajímalo by mě z vašeho pohledu a zkušenosti, jaké jsou za Vás ty nejhorší a nejlepší pleny, ale prosím jen jednorázové…
jsem zvedava.
My používáme dada a pampers
Používala jsem Dada a pampers a pak jsem objevila nějaké z Kauflandu které taky vydrželi celou noc byly o moc levnější než pampers… Jen vím že tenkrát byly se sovičkama
Kupujeme privatni znacku Albert. Jsou podobné jako z DM. S oběma značkami jsem byla spokojena.
Nejhorší byly Pampers myslím oranžové. Strasne smrdely, ale fakt odborne intenzivně. Nejdřív jsem se je pokusila vyvetrat na susaku
, pak jsem je poslala dal.
Koupila jsem Babylove a používáme celou dobu. Asi 2× jsme dostali z Alberta, ty taky šly, ale nevyhovují z Lidlu, často rychle protekly.
U nás vyhovovaly babylove nebo ty z alberta a úplně na prd byly ty z kauflandu
už je to ale delší dobu…
Dada. Zbytek propouštěl. Má indikátor vlhkostí. Dobré je modré balení.
Pemprs jsme začali využívat až jako kalhotky. Kombinuje s nějakou dm značkou.
U všech tří dětí jsem používala Pampers (active baby nebo později pants). Vyzkoušela jsem spoustu značek (babylove, lupilu, albert, tesco…), ale téměř pokaždé mělo miminko stejně lehce mokrý zadeček a to jsem přebalovala pravidelně max. po 2-3 hodinách. Pampers mi připadají nejlepší. Dada plenky jsem nezkoušela.
Jedině po značce Pampers se mi děti oprudily, mívaly vyrážku až po pupík. Vyhovovaly pleny Nature z DM drogerie.
Babydream z Rossmannu nebo Lupilu z Lidlu byly fajn. Pampers, Babylove a Albert špatné, z těch se mi děti oprudily a podruhé jsem je už nekoupila.
Za nás nejlepší Pampers premium pants, po jiných opruzeniny atd
Nejhorší za mě Kolorky.
Nejlepší jsou za mě Huggies, ale jsou fakt drahý. Nejvíc jsem používala Babylove a Pampers.
Pampers byly skvělé jen ty Premium Care, jinak nic moc. Strašně mi páchly. Pak až Pampers premium pants. Po těch z DM se malá strašně osypala. Dobré byly Babydream z Rossmann. Ale každému z mých dětí vyhovovaly jiné, záleží i na pohlaví a samozřejmě tomu, jak je dítě citlivé. A pro novorozeně jsem používala Bella Happy
Začínali jsme s Pampers premium Care, ty vyhovovaly i u staršího. S ním jsem pak brzy presedlala na sovičkove z Tesca. Ted malému kupujeme v DM, super jsou i Huggies, s Pampers nemám problém, ale hledala jsem levnější alternativu. Zato pleny z Lidlu a Tesca vůbec, to byl fail.
Kupuju ted pro mimco Huggies, za me nejlepsi. Nejhorsi mi prijdou Kolorky. U dcery starsi jsme taky skoncili u Huggies, vyzkousela jsem kde co..
Jinak Pampers jsem kupovala driv pro dceru az Pants, ty mi prijdou fajn, ale ty normalni lepici strasne smrdely, ble.