Jednorázové pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
20.3.14 13:51
@Jajax1 píše:
Já začínala s pampers premium care (v. newborm),pak jsem začala kupovat huggies a ty nám vydržely až do roka, byla jsem s nima fakt spokojená..teď ale kupuju pampers sleep and play 8)

pampers and sleep, stojí podle mě za dvěci na nic a na hov.no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.14 14:04

@tumpach já je objednávala vždycky z mallu, bylo mě divný, že už se tam nebojevujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.3.14 14:08
@Jajax1 píše:
@tumpach já je objednávala vždycky z mallu, bylo mě divný, že už se tam nebojevujou :mrgreen:

myslíš huggies :?: :?: :think:, no ja jsem příspěvek smazala protože si nejsem tak jistá, ale co jsem četla, tak asi jo, ale jiste nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.14 14:37

@tumpach máš asi pravdu :D nikde nevidám..jj huggies

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.3.14 16:17
@tumpach píše:
pampers and sleep, stojí podle mě za dvěci na nic a na hov.no :D

já je dala jednou holce a ta se mi tak oprudila, že kolem nich chodím obloukem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.3.14 17:41
@Antonie Bolavá píše:
já je dala jednou holce a ta se mi tak oprudila, že kolem nich chodím obloukem :mrgreen:

malá je taky měla před 2 lety a moc dlouho nevydržely, byly hned k. o. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.18 20:55

Ja jsem si na zacatek koupila 2 baliky Moltex plen novorozeneckou velikost a pak uz jsem mela 2ky. Mala nam dost rychle roste. Mezitim jsem vyzkousela kolorky z DM natur i pampers, ale nejvic se mi osvedcily Baby Charm z bezvaplenky… neprotecou a dlouho vydrzi suche! Jsem maximalne spokojena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.5.20 22:41

Já jsem měla novorozeneckou velikost a pak taky rovnou dvojky, tam je to rozpětí na kg a je dost malý, tak si myslím, že je to vcelku jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.6.20 21:47

A to nevadí, že to je třeba větší? Neproteče ta plinka? Když se teda přeskočí ta velikost? Myslela jsem, že se jede prostě postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.6.20 21:04

A co třeba bella happy, čtu celkem dobrý recenze, jsou za přijatelnou cenu a co ta kvalita? Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.12.20 13:14

Plenky Babylove z DM. Jednicek a dvojek jsem velkou zasobu nedelala. Na trojky jsme najeli cca ve 3-4 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
31.3.21 20:57

Tyto plenky jsme zkoušeli, ale nevyhovovaly teda… Jsou desne tvrdy… Ale nekomu vyhovují :) My máme super zkusenost s Bambo Nature :)

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
29.4.21 19:18

Holky, a jaké plenky jsou podle vás lepší? Klasické lepky nebo pants. V čem je rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
31.5.21 15:20

Tak my jsme zkusili i ty pants a taky super. Na noc je to teda za mě ideálka…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure