Jednorázové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.3.14 10:12

jednorázové pleny

S jakou značkou plenek jste spokojené, kolik koupit do zásoby pro novorozené dítě - vzít od každého jeden balík? potřebovala bych přesný název plenek které a kde kupujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35695
20.3.14 10:14

Kup jeden balik jednicek, mozna dvoje dvojky a pak podle situace. Me dity rychle rostlo a byli jsme na trojkach za chvilku. Jiny deti jsou mensi. Taky je dobre zkusit ktere plenky budou vyhovovat tobe a diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40869
20.3.14 10:16

U novorozence jsem začínala s plenkami Pampers premium care. Po čase když bylo jasné, že malá není na nic alergická, ani nijak citlivější na pokožku, přešly jsme k jiným Pampers (levnější varianta, zelená nebo oranžová) a jsem spokojená. Jednou jsme zkoušeli i Tesco plenky a byl to děs, moc to nesaje, takže v tom měla zadeček navlhlý a začal se jí opruzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101428

@veronikakacerovska To, že někomu nějaké pleny sedí neznamená, že budou sedět i tvému dítku, takže já bych žádné zásoby nekupovala… tak jeden balík do porodnice a něco domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733

Na novorozeně jsem měla Bella happy 1- stačili mi 2 balíky, jeden do porodnice, jeden domů, pak jsem už kupovala dvojky a to Pampers Sleep and Play, no a od cca 3. měsíce jsme používali trojky a ty kupuju jen ty levné v Albertu, ted se jmenují Basic a jsem spokojená. Ale musíš vyzkoušet sama, ne každému mimču sedí všechny pleny, já třeba nebyla vůbec spokojena s Huggies, protékaly a barvily mi oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.3.14 10:21

@veronikakacerovska ono taky záleží kolik do nich chceš investovat. Já jsem na novorozeně teď kupovala biodegradabilní od kikko. Zatím 3 balíky po 40 ks. To bude tak na prvních 14 dní a pak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
20.3.14 10:23

Ahoj, ja mela dva baliky jednicek a dva dvojek pampers premium care a od trojek používám zeleny pampers AB, meli jsme i jedny hugies trojkovy a dobry, akorat se mi zdaj menší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.3.14 10:24

@veronikakacerovska kolik lidí, tolik chutí, myslím že z téhle diskuze moudrá nebudeš stejně. Mě vyhovujou naopak novorozenecké Huggies hrozně moc, jsou s biobavlnou a mé dceři vůbec neprotékají, spinká prakticky celou noc (já přes den látkuju, takže jednorázovky jen v noci) a ta plenka nikdy neprotekla. Měla jsem je i u syna. A někdo jiný Ti řekne, že protékají, že jsou tvrdé a nepříjemné. Pro mě jsou fajn a třeba Pampers Premium Care mi sympatické vůbec nejsou, smrdí chemií a vůbec :) V porodnici jsme měli Bella Happy, nijak odvařená jsem z nich nebyla. Zásoby si nedělej, kup balík jedniček a dál uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.3.14 10:26

Taky bych nekupovala žádné dvojky. To mi připadá zbytečné a pokud daná značka nebude sedět, tak je akorát vyhodíš :nevim:
Si nepamatuju, že by mi dítě z jedniček vyrostlo tak rychle, že bych nestihla koupit dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
20.3.14 10:28

Koupila bych jeden balík jedné značk, y druhý druhé a víc nekupovala. Třeba bude mimčo větší, tak budete kupovat rovnou dvojky. Jinak neboj, dopotřebovat se dají i takové, co ti moc nevyhovují - kup menší balení, raději.
Já mít druhé mimi, kupovala bych už výhradně jenom Babylove nebo bílé Pampers. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.3.14 10:33

Kazdemu miminku sedne neco jineho. Ja bych nejrve vyzkousela pampers premium care nebo bella happy. Samozřejmě že tu nejmenší velikost. A pokud plenky nesednou. Vyzkoušís jiné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.3.14 10:50

Já měla balík Pamper premium (bílé) a balík Bella Happy. Ty Belly za mě nic moc, Pampers byli lepší. A pak jsem dokupovala až byli potřeba. Nedělám moc velké zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.3.14 11:10

Pro novorozeně bych si velké zásoby nekupovala, uvidíš jak ti poroste. Pokud jde o značky tak pro novorozeně jsem byla nejvís spokojená s Bella Happy, jednak jsou takové pevnější a drží krásně nožičky od sebe, pak mají i výřez na pupík a sají taky dostatečně. Hlavně novorozeně pořád kadí, tekže u nás neexistovalo, že by mělo pročůranou plenku, protože vždy po cca 3 hodinách byla po…
Od dvojek jsem přešla na Pampers, buď Pemium Care nebo Activ Baby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
20.3.14 11:54

Jak už tu holkypsali, musíš zkoušet. Já první dítě jedině na pamperskách, druhá holka, je měla akorát 1,2 a 3, jenomže je cvalda, takže jsme zkoušeli a zkoušíme stále, takže si žádný zásoby nedělám, jinak u kluka jsem před porodem udělala takový zásoby, že jsme další kupovali až na roce. Ale trefila jsem to dobře, vše se spotřebovalo, nic nevyhodilo. Za mě raději větší plínu a víc stáhnout, než menší. Jinak u dcery jsem spokojená s babylove z DM, Magic ty kupuju na mall a zkusila jsem i tesco zelený a i plenky z Lidlu. Jinak cena teda u všek skoro stejná jak pampers, ale to už se bavím o čísle 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.14 13:45

Já začínala s pampers premium care (v. newborm),pak jsem začala kupovat huggies a ty nám vydržely až do roka, byla jsem s nima fakt spokojená..teď ale kupuju pampers sleep and play 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí