Jednotlivě balené zdravé mlsky, tipy?

840
9.11.25 19:03

Jednotlivě balené zdravé mlsky

Ahoj,
na Mikuláše do Sokola máme přinést jednotlivě balené sladkosti. Ráda bych zdravější alternativu než klasické bonbóny, protože je to pro malé školkové děti. Máte prosím tipy na jednotlivě balené sladkosti, které by byly +- zdravé - třeba z ovoce? Cenově tak do 10 Kč/ks.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16408
9.11.25 19:11

Co třeba mandarinky? Ať vám to tam hezky voní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10118
9.11.25 19:15

Zdravé leda doma usušit ovoce.
My to řešíme nezdravě, prostě každému trošku klasické sladkosti. Jedu do podnikové prodejny Candy. Máme kousek. Tam mají kilové balení za 80,–, tak vyberu různé balení. Smícháme v misce. Lžící naberu do malého celofánového sáčku. Závažu a hotovo.
Nebo se dá vybrat v Action. Tam mají ve velkém balení malé pytlíčky gumových bonbónů.
Za 25,– lízátka. Je jich tam 25 ks. Prostě vyberu. Nedávno tam byla v tubě malá zvířátka. Tak na halloweenový poklad jsem dětem brala lízátko, každému ten malý pytlík bonbónů a zvíře do balíčku. Ničeho nebylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10118
9.11.25 19:20

Nebo udělej domácí perníky, sušenky. Tam můžeš ovlivnit použité suroviny. Teď jsou hit ovocné válečky. Rozmixuješ ovoce. Vyliješ na plech a dáš sušit. Kupované jsou drahé.
 https://www.toprecepty.cz/…ovocne-kuze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.11.25 19:43

Mandarinky, banány, kaki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14896
9.11.25 19:54

Kupujeme Bob Snail, stočené pásky ze sušeného ovoce. Balení po třech stojí kolem třiceti korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5219
9.11.25 21:34
@smile_xxx píše: Více

Datle jsou dobrý nápad. Výborné jsou i Íránské. :palec: Určitě bych ale koupila čerstvé. Jsou mnohem lepší než sušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14948
9.11.25 22:39
@Michelle_M píše: Více

Prodávají se i krabičky, kde jsou ty pásky jednotlivě balené. Už jsem to parkrat pro děti do balicku kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23202
10.11.25 06:54

@klkakla Bob snail mají jednotlivě balené pásky nebo Bear

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17119
10.11.25 10:11

Mandarinky, banány, kiwi, pomeranče a na slupku nalepit samolepicí očička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
10.11.25 10:30

My kupujeme ty ovocné pásky Bob Snail nebo od Bear, jak tu už holky psaly. Ale taky takové slané křupky Biosaurus (mají i větší pytel s malými pytlíčky), nebo se dělají vitamínová lízátka (mají to v lékárnách). Ale teda ani jedno z toho podle mě nesplňuje, že má 1 ks stát do 10 Kč. I ovocné tyčinky z DM jsou mimo tuhle cenovou kategorii. To pak leda třeba nějaká lízátka z hroznového cukru (což nemusí už spadat do kategorie zdravých mlsek) nebo opravdu koupit ovoce nebo něco upéct. Ty mandarinky jsou jednotlivě balené! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
10.11.25 11:14

Díky moc všem za tipy a nápady!
Ručně upečené by se mi líbilo, ale nejspíš by to neprošlo kvůli hygieně. Tak nejspíš pořídím ty Bobsnail nebo Bear.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18105
10.11.25 16:52
@klkakla píše: Více

Mně se zdají super ty mandarinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...