Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dotaz pro všechny holky: jak moc je běžný aby váš přítel chodil ven s „kámoškou“…a jak to snášíte??? existuje opravdu kamarádské pouto mezi holkou a klukem???(zvlášť pokud měli před pár lety poměr) piště názory..dík..:-)
No nedoporučuji…a jinak to pouto nefunguje.Jak spolu chodí ven zavání to průserem!!!
@Dashiky běžné to moc neni a jestli někdy spolu něco měli tak to by se mě nelíbilo. Tak jdi s nima taky
aby mezi nima nebylo něco víc ![]()
Tak pokud s ní něco měl tak to není kámoška ale bejvalka a z toho nemůže nikdy vzejít nic dobrýho… ![]()
Napisu z druhe strany. Chodim ven se svou prvni laskou. Opravdu to uz je jen kamarad. Porad ho mam svym zpusobem rada, ale jsme kamaradi a nic vic. Muj chlap to vi a on je momentalne bez partnerky.
No, není je to jen ven, je to do kina, na pivko, na véču. Občas je tam víc lidí, občas jsou sami. On tvrdí že je to běžný mít kamarádky, že on mi nikoho taky nezakazuje a že je to holka s kterou si strašně moc rozumí..a já sem jen blbě žárlivá. Že když měl předchozí partnerky s touhle se scházel třeba několikrát týdně a žádné to nevadilo…
Tak přemejšlim esli jsem divná já, nebo ony, protože mě to teda vadí…
Přátelské pouto mezi holkou a klukem pro mě neexistuje a už vůbec ne, když je to bejvalka. Rozhodni se ozvi, že ti to vadí, trápí, ubližuje a uvidíš reakci… ![]()
@Dashiky píše:
No, není je to jen ven, je to do kina, na pivko, na véču. Občas je tam víc lidí, občas jsou sami. On tvrdí že je to běžný mít kamarádky, že on mi nikoho taky nezakazuje a že je to holka s kterou si strašně moc rozumí..a já sem jen blbě žárlivá. Že když měl předchozí partnerky s touhle se scházel třeba několikrát týdně a žádné to nevadilo…Tak přemejšlim esli jsem divná já, nebo ony, protože mě to teda vadí…
kino, večeře pivko?
![]()
@Dashiky píše:
No, není je to jen ven, je to do kina, na pivko, na véču. Občas je tam víc lidí, občas jsou sami. On tvrdí že je to běžný mít kamarádky, že on mi nikoho taky nezakazuje a že je to holka s kterou si strašně moc rozumí..a já sem jen blbě žárlivá. Že když měl předchozí partnerky s touhle se scházel třeba několikrát týdně a žádné to nevadilo…Tak přemejšlim esli jsem divná já, nebo ony, protože mě to teda vadí…
Mě by to teda vadilo a jak. Kdyby se s ní sešel třeba jednou za měsíc, no dobře, ale několikrát za týden? Řádila bych jak černá ruka ![]()
@wildcherry píše:
Tak tomu říkám průser a pokud už se něco neděje, tak začne.
Taky si myslím ![]()
Několikrát týdně na pivko, do kina, večeře?
Co dělá s tebou? Spíš mi jako kamarádka přijdeš ty… tyhle věci máte dělat spolu.
Občasné setkání bych překousla, tohle nee
Mě by to vadilo a hodně
ale já jsem taky strašný žárlivec…myslím si, že takové pouto neexistuje…ale nadruhou stranu, kdyby něco bylo, tak by ti to asi tajil ne ![]()