Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jela bych taky. Přinejhorším budeš ležet tam. Aspoň budeš mít rodinu blízko.
Jestli nemas horecku, tak jed. Horsky vzduch te z rymy vykuryruje… ![]()
Holky teplotu nemám, jen bych nerada, aby to ode mně chytli…doma jsem byla tak trochu izolovaná…
@Anonymní píše:
Holky teplotu nemám, jen bych nerada, aby to ode mně chytli…doma jsem byla tak trochu izolovaná…
rekla bych, ze ted uz tak nakazliva nebudes. A chytit to muzou kdekoliv… Kolem mne chripka poradne litala - nejdrive lehla dcera, pak manzel a ja, navic tehotna, nic ![]()
Já bych nejela. Poslala bych děti pryč a v klidu marodila a hlavně se vyležela doma.
Záleží na tom, jak ti je, jak se cítíš, co to je za dovolenou a zad bys eventuelně fakt měla monžost jen odpočívat, ležet, nelítat okolo rodiny - což já považuju za zásadní. Pokud to tak není, tedy že by eventuelně byl klid - tak jeď. Já vím, že ne, já osobně teda považuju rodinnou dovolenou obecně jen za přesun domácnosti do horších podmínek, tudíž za mně, já kdybych cítila, že to není ono, že na mně něco leze, a tím nemyslím rýmičku, ale že by z toho fakt ta chřipajzna mohla bejt - tak sbalím rodinu a užiju si to doma. ![]()
My se dneska vrátili z hor. Nemocná jsem odjížděla a bylo mi zle až do středy. Horský vzduch mi dělal dobre, ale už jsem ráda, že jsem doma.
Pokud je to dovolená v hotelu s plnou penzí, tak nemůže být lepší odpočinek.
Holky chtěla bych znát Váš názor…máme jet zítra na dovču do hor…jen že dcera byla v týdnu nemocná, viróza…dcera je už ok, ale skolilo to mě, už s tím bojuju od čtvrtka, celý víkend jsem proležela…je mi po těle lépe…ale mám rýmu jako trám…jeli by jste s rodinou nebo jí poslali bez Vás? díky za názory…