Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ani náhodou. S cizími lidmi bych se nechtěla dělit o sprchu a WC.
@Bubla Bůčková píše:
To je jak pod stan. Vždyť tak jezdí tisíce rodin
No taky si říkám. Tohle ubytko je specifické, že ubytovaní jsou dospělí a dětmi (žádní ožralí apod)? Ale člověk prostě nemá soukromí.
Plno lidí takhle jezdí normálně. Ne o například do kempu pod stan.
Ani bez covidu a bez dítěte. Takové podmínky by pro mě byly přijatelné v případě nějaké velmi obtížné životní situace jako nouzové řešení, ale na dovolenou ne.
Pro doplnění, tohle je ubytování kde jsou ubytovani rodiče s dětmi. Je to dost kontrolované, ale samozřejmě, že se někdo vyčůra do sprchy nikdo neohlida m
Já řikala už dávno před kovidem že mi na ubytko stačí malička chatička, malinkatá kuchyň a vlastní sociálká v té chatě. Společné nikdy. Vadí mi to.
@Anonymní píše:
No taky si říkám. Tohle ubytko je specifické, že ubytovaní jsou dospělí a dětmi (žádní ožralí apod)? Ale člověk prostě nemá soukromí.
Zajímalo by mě, jak dedukujes to, že ti dospělí se nemůžou ožrat jak jdou děti spát. ![]()
Jinak já bych do toho taky nešel, když už jedu na dovolenou, tak jsem fajnovka na starý kolena. ![]()
Já nevím no, pro mě dovolená je samozřejmě ideál hotel a all inclusive, ale tohle asi bude za hubičku a třeba skvělá lokalita. Cakat se budete v bazénu, na záchod stejně někde přes den na výletě. Jen si vzpomeňte na ten „luxus“ v porodnici, společne sprchy i záchody, to celé alespoň tři dny a s novorozencem ![]()
@Cenarius píše:
Zajímalo by mě, jak dedukujes to, že ti dospělí se nemůžou ožrat jak jdou děti spát.Jinak já bych do toho taky nešel, když už jedu na dovolenou, tak jsem fajnovka na starý kolena.
No já upřímně obdivuju ženský, co jezdí pod stan a fakt jsem čumím, kolik jich jezdí. Tenhle typ dovolené bych brala jako zpestření a i ty polní podmínky bych brala spíš jako zážitek. Prostě záleží no…
Asi ne, když už bych jela na dovolenou, tak tak aby mě to neomezovalo.. Za mlada,, ky jsme jezdili s přítelem, tak jsme jezdíli různé do chatek, ale ted kdy jsem objednávali dovolenou ubytování 400 kč na osobu, děti polovina, apartman, s kuchynkou, záchod sprcha, terasa- jeden na kola.. Jenom pro dvě rodiny domek
Ma takto jezdily s jednou rodinou 4 děti a už to byl problém ta koupelna.. Jedno dítě chtěl ona záchod, druhé se koupalo, a nebo obě nutně potřebovali na záchod, doma to pořešíš, ale na cizí houkat nebudeš- rychle.. To samé, než se 8 lidi umylo.. A to jsme byli dvě rodiny..
Takže asi ne, a le je to na každém, jenom názor, dá se sehnat i lepší věci
Příspěvek upraven 13.05.21 v 21:08
Ahoj, jeli byste s dvouletým dítětem (bez plen, chodí na nočník) v dnešní Covid době do ubytování, které má společné sociální zařízení (WC a sprchye), pro asi 8 pokojů?