Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra Z píše:
kahu…leden uteče a únor je krátkej
no ja jsem ted procitala ty diskuse o KETu tady…a ufff…jsem z toho hodne zoufala…je to takove prechodne reseni mezi IVF…no je je…mmm ![]()
Kahu píše:Petra Z píše:no ja jsem ted procitala ty diskuse o KETu tady…a ufff…jsem z toho hodne zoufala…je to takove prechodne reseni mezi IVF…no je je…mmm
neblázni, poměr utrpení a možnosti úspěchu je jednoduše velmi lákavý ![]()
Cassiopeia píše:Kahu píše:neblázni, poměr utrpení a možnosti úspěchu je jednoduše velmi lákavýPetra Z píše:no ja jsem ted procitala ty diskuse o KETu tady…a ufff…jsem z toho hodne zoufala…je to takove prechodne reseni mezi IVF…no je je…mmm
hahaha..cauves…no jo, me to ale prijde dost hruzny..skoro kazda ma za sebou 3 az 5 KETu a nic z toho…ufff
Kahu píše:
hahaha..cauves…no jo, me to ale prijde dost hruzny..skoro kazda ma za sebou 3 az 5 KETu a nic z toho…ufff
nojo, ale je to brnkačka, na rozdíl od IVF ![]()
Kahu…hlavu vzhůru…
taky se chystám na KET a s tím,že vyjde ![]()
teda ještě jsem nevolala do CARU
![]()
Petra Z píše:
Kahu…hlavu vzhůru…
taky se chystám na KET a s tím,že vyjde
teda ještě jsem nevolala do CARU![]()
Ja uz jo…hele vykaslala jsem se na jejich zasady, ktere jseou v mem caru 3 z 3 mesicni pauzou proste jsem se tam objednala uz ted ve ctvrtek na ultrazvuk, to budu 11 den cyklu, citim se super ani nesmutnim, ze to nevyslo…a uz si odmitam cist ty negativni diskuze tady…me predtim Cassi varovala…ale ja furt patrala mezi tim negativnim po nejake pozitivni zpravicce a tak jsem cetla i ty hruzy..pak z hlavou jak patraci balon, jsem si delala uz dost spatny negativni obrazek, jak to nedopadne, ale dneska jsem se fakt dobre pobavila na nasi diskuzi v listopadu a tak nejak se zase vyzbrojila a jsem stastna, mimi b bylo samo nadhern zazrak a stesti a snad prijde…ale nebudu to hrotit a nebudu se hroutit…!!!
![]()
Hele,já šla do IVF s tím,že to vyjde…
sice mi stopli stimulaci,to jsem se hroutila,protože jsem to nečekala.....
Ale jak mi dali embryo,nepochybovala jsem…
Takže když se jde na KET,jde se na UTZ určitý den cyklu a pak se uvidí?????
a co já když mám anovuláky????
Petra Z píše:
Hele,já šla do IVF s tím,že to vyjde…
sice mi stopli stimulaci,to jsem se hroutila,protože jsem to nečekala.....
Ale jak mi dali embryo,nepochybovala jsem…
Takže když se jde na KET,jde se na UTZ určitý den cyklu a pak se uvidí?????
a co já když mám anovuláky????
ja ti to rada popisu az budu mit ten ultrazvuk co mi rekli, ale pr se ovulovat ani nema ci co, ja mam stejny problem jako ty…ty jo to ti zavidim, ze jsi tak pozitivni!!! ![]()
Petra Z píše:
No já si zítra nebo ve čtvrtek zavolám a uvidím,co mi řeknou
s tvyn pristupem a stestim to vyjde…juuu treba i spolecne to by bylo…chi chi chi ![]()
Tak jsem tam dnes volala.....
až to dostanu,mám přijet na hormonální profil a podle něj se pak uvidí… ![]()
ahojky, v pondělí dorazila MS docela šílená … ![]()
Příští úterý jdu na kontrolu a uvidím co bude dál. Jinak já jsem také pokaždé byla pozitivní, vždy jsem byla šťastná, když mi je dali a věřila jsem, že to vyjde. Bohužel 2× nic a je to stále těžší a těžší…možná je to také celé o psychice.
Moc bych si přála, abych u další stimulace měla více vajíček, aby mohlo dojít na prodlouženou kultivaci. Vždy jsem je měla 2 dny a kdo ví, třeba je problém ve vajíčkách a přestanou se vyvíjet…chjo
Petra Z píše:
Tak jsem tam dnes volala.....
až to dostanu,mám přijet na hormonální profil a podle něj se pak uvidí…
tak hura!!! To je dobre, ze?!!! Ja tam jdu zitra a dam vedet!!! ![]()
Otylka píše:
ahojky, v pondělí dorazila MS docela šílená …Příští úterý jdu na kontrolu a uvidím co bude dál. Jinak já jsem také pokaždé byla pozitivní, vždy jsem byla šťastná, když mi je dali a věřila jsem, že to vyjde. Bohužel 2× nic a je to stále těžší a těžší…možná je to také celé o psychice.
Moc bych si přála, abych u další stimulace měla více vajíček, aby mohlo dojít na prodlouženou kultivaci. Vždy jsem je měla 2 dny a kdo ví, třeba je problém ve vajíčkách a přestanou se vyvíjet…chjo
Tak to me mrzi, ja to mela taky dost silene, nejsilnejsi a nejdelsi MS ever!!! Nechces se pridat k nam na IVF listopad 2010…je to tam moc fajn a me to pomaha!!!
Ty taky ¨PEto!!!