Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra Z píše:
Jooo já taky…
před Matesem i 60 dní......
takže nic nového
hmmm…to ja jsem rada, kdyz dorarej mesicky vubec…sama jsem je nedostala ani poprve v tech 15ti 16ti, museli mi je vyvolavat hormonalne a pote, jen po injekcich a antikoncepce, takze je zazrak, ze jsem dostala asi 4 MS sama od sebe a pote otehotnila…ale potom uz zase nic a zpet k injekcim…ufff to je pro me jeste taky pekny psycho…to cekani, jestli to dostanu nebo ne…ted jsem si vydupala tabletky, abych to na sto pro dostala a pote budu lepit nejakou hormonalni naplast, na podbrisek asi 2 x tydne, ktera tam pote zustane…vzdy az do vymeny, pry to ma dost hormonu, ktere pomahaji vytvoreni sliznice…na KET…tak budu doufat!!!
![]()
No vidíš,o tom jsem nikdy neslyšela…
já pak brala Femigard,po tom se MS trošku porovnala
Petra Z píše:
No vidíš,o tom jsem nikdy neslyšela…
já pak brala Femigard,po tom se MS trošku porovnala
no ja do ted taky ne…ale zni to zajimave…co?!!! Ty naplasti se jmenujou estraHEXAL…tak snad tto zabere!!! ![]()
No snad ano......
musíš dát vědět pak.....jak funguje náplast ![]()
Petra Z píše:
No snad ano......
musíš dát vědět pak.....jak funguje náplast
urcite!!! Sama jsem na to zvedava…hahaha, nejdriv, ale musim dostat MS a potom od prvniho dne MS 14 dni lepim a pote na ultrazvuk, snad uz bude sliznice dost velika na KETiky a tem se hezky podari rozmrznout a zakousnout se a bude mimi…urcite ti budu vse hlasit!!! ![]()
holky pouzivate ovu testy? a pripadne jake? jake pak pouzivate tehu testy? Jinak ja mam MS pomalu za sebou a v utery jdu na kontrolu. Snazim se pit kontryhel a doma mam take femigard
zkousim kdeco…
Otylko,já ovu testy používala asi 3 měsíce…
OVU mi ukázaly 2krát,ale podle hormonálního profilu mám anovulační cykly…tak si vyber…
TT---vždy mamatest.
A Femigard je dle mě super......mě porovnal cykly na 33-35 dní a na UTZ mi dr.říkal,že je i ovulace ![]()
Ahoj holky, jak vse pokracuje??? Ja si ovulacni testy delala , ale jelikoz neovuluju, nikdy se mi neukazala ta druha carka…mmm co to je ten femigard??? Ja ted cekam na druhou MS po ET a kdyz prijde, tak t hormonlni naplasti a KETik…mmm
tak snad to vyjde! ![]()
Kahu…dej si femigard do vyhledavače,vyjedou ti odkazy.
Já byla na hormonálním profilu a ve čtvrtek jedu na UTZ a uvidíme jestli KET v tomto cyklu,nebo až dalším.
Což je s mou délkou taky až někdy v březnu ![]()
Petra Z píše:
Kahu…dej si femigard do vyhledavače,vyjedou ti odkazy.
Já byla na hormonálním profilu a ve čtvrtek jedu na UTZ a uvidíme jestli KET v tomto cyklu,nebo až dalším.
Což je s mou délkou taky až někdy v březnu
mmm…ty Ms, ty nas trapej,…mmm
Ok, podivam se co to je!!! Dekuji ![]()
Petra Z píše:
No to trápěj teda
ja si taky rikam, prijdou…neprijdou…mmm je to des, jelikoz si nemuzu nic nacasovat, mmm ![]()
Petra Z píše:
No já už si na to snad i zvykla
hahaha, no ja nikdy…ach jo…hele ja si ten femigard objednala, tak snad to pomuze… ![]()