Jen 1 embrijko...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2911
16.12.10 12:40

jen 1 embryjko...

Ahoj…jmenuji se Lenka a jsem tu novacek!!!
Hodne me pomohlo si procist par prispevku a zjistit co mam pred IVF ocekavat a potom. Dnes jsem druhy den po transferu, mam take OHSS a na dopuruceni me doktorky mi bylo zavedeno jen jedno embryo, tak to snad da!!! Je to moje prvni IVF…tak odpocivam a snazim se byt v klidu, mam take skoro ted uz 5 ti leteho syna, ketry je u babicky, abych mela klid. Mohla bych se zeptat, zdali jste meli nekdo zavedene taky jen jedno embryo a nemeli jste moc na vyber a jestli to dopadlo napoprve??? Ja mam take polycysticke vajecniky a mesicky mam tak jednou za rok a po hormonalni lecbe me punktovali 36 folikulu z cehoz jsem mela 13 oocytu, 8 zralych a 5 dozrvavali, takze prodlouzena kultivace 5 dni, pote mi tam soupli 1 a 5 jich slo do mrazaku…mam hodne pit, nejmene 4l denne a take 1 x nutri drink, vzdledem k memu OHSS, jinak brisko jsem mela vcera natekle jak balon a trosku to i bolelo, ale dnes uz to je celkem ok… :-)
Predem dekuji za odpoved!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65265
16.12.10 12:56

Ahojík…
tak já měla OHSS a na doporučení dr.jsme zavedli jen jedno embryo…a dnes mu je 21 měsíců :mrgreen:
Folíků jsem měla 31…z toho 23 vajíček a 19 oplodnili.....
Takže nafouknutá jsem byla taky…hodně jsem pila,jak píšeš,postupně s mi ulevovalo,ale břicho jsem měla nafouknuté dost.
přeju ti,at se bojovníček drží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
16.12.10 13:10

já měla po minimálce 5 vajíček,3 se oplodily a po 5 denní PK zůstalo jedno.To na mě čeká v bříšku 35 týdnů :) Říká se,že při OHSS se docela daří.Tak držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
16.12.10 13:25

No tak to je uzasny…to jste me moooooc potesila devcata maminky…mmm :dance: , ja vim, zustavam v pohode a plna nadeji!!! Jen si vzdycky prectu par prispevku, kde se pise o tom, ze dve je rozhodne lepe nez jedno a je mi ouvej, ale…jo ja vim, nadeje umira posledni!!! Vcera mi muj manzel lezel na podbrisku a septal…nevzavej to bojuj my te tady mooooc chceme s nama, budem lyzovat a mit se mooooc radi a me bylo hned do breku…ach jo…to ceani, mno stejna pisnicka vsude, jak vidim!!! 8-) No a co to odbobi cekani, to jste delali a nedelali co??? Predem dekuji…za nejake rady!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
16.12.10 14:00

Kahu…já měla transer v pátek…taky po 5ti denní kultivaci
O víkendu jsem si dala lehárko a pak tak nějak normálně a v klidu vše…
na prochajdy jsem chodila…ke kamarádkám na drby :-)
a s testem jsem vydržela do 9.dne.....dýl ne a byl tam duch :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
16.12.10 14:15

no tak to ja delam taky tak nejak…vcera jsem polehavala, ale z Prahy kde jsme byli v Pronatalu, jsme se museli presunout sem 80km k nam, ale tady jsem si uz lehla. No a dneska jsem vzala psa na kratkou prochajdu a ted tu sedim a pracuju…tak to zvladam tak nejak v poho, vcera jsem lezela, jelikoz me t brisko fakt tlacilo a v leze to bylo dobre… :-( , ale zase me to moc nevadi, jsem neposeda a nekdy si cely den ani nesednu, tak tohle je krasna zmena :-P .
Ms nadherne miminko…mooooc gratuluju a doufam, ze to dopadne u nas tak tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
16.12.10 14:42

No já taky jezdila do Prahy,ale do Podolí.....
a po ET mě chlap vezl dom tak opatrně asi aby mimíse nevyklepal :mrgreen:
A máme to taky 100 km…
Díky za pochvalu,mates je moje štěstí a v lednu chceme zajet pro sourozenečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.12.10 14:45

Ahoj, také tu nejsem dlouho. Mám za sebou první IVF a také pouze s jedním embryjkem… A povedlo se, jsem v 9.tt, ale se samýmy problémy. Ale to je na dlouho a do jiné diskuze. Každopádně se i to jedno chytlo, ale hodně odpočívej, polehávej, nic nedělej a čekej.. Nic jiného se dělat nedá. Držím pěsti,ať ti to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
16.12.10 14:48

Ajo…gratuluju a přeju at je vše jak má a máš krásné a zdravé miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
16.12.10 15:01

Take se pridavam ke gratulacim a klidne napis, pri mem nic nedelani je dlouhe povidani vitano…hi hi hi :lol: …! To muj manzel si s rizenim nedelal moc starosti, jeste me vyklopil u samosky a ja sla nakoupit, abych mela zasob a jeho samotneho poustet do samosky to by to dopadlo :roll: . Tak holky drzte mi palecky, tech tehoteskych testu jsem jiz v zivote testovala hodne a jen jednou to zatim dopadlo pozitivne a ted jen doufam, ze to bude podruhe a my budeme mit na novy rok krasne prekvapni, mam se testovat 31/12…mmm :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
16.12.10 20:19

Tak kolik já za ty 3 roky snažení udělala testů…nepočítaně :mrgreen:
Na Silvestra jo????a vydržíte to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
16.12.10 21:02

no…pokusim se, ale bue to tezky boj!!! :-D ale nadherne novorocni prani a prekvapeni a kdyz ne, tak oslavime silvestra, tak jak se slusi a patri!!! :dance: …a nebo :pankac: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
16.12.10 21:07

Ahojky, taky jsem měla OHSS, byla jsem jak velryba,ani než jsem vyklopila děcka, tak jsem už takový břicho neměla :-D .

Taky jsem slyšela, že když je OHSS, tak to znamená, že je to pro mimnko(embryjko)nejlepší prostředí :-) .Chce to fakt hodně pít a jíst spoustu bílkovin.Já s tím ležela i v nemocnici, fakt síla :-) .

Snaž se hodně ležet, vydrž to těch pár dní, aby sis to pak nevyčítala.Ať se miminko v klidu uhnízdí.
Držíme palečky.
Maajaa,Peťulka a Lenička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
16.12.10 21:12

woooow Maajaa, to je nadhera a dvojcatka…mmm moc gratuluju!!! A dekuji za povzbudujici zpravu!!! :huban: Ja se snazim jen tak posedavat u pocitace, jelikoz pracuju z domova a stridat to s lezenim n posteli,ale dnes jsem sla i na malou prochajdu, tak snad to vyjde!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
17.12.10 08:30

Kahu…moc ti to přeju :hug:
Maajaa…dvojčátka a páreček–krásný :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...