Bolest v krku, kašel a rýma bez teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.16 21:14

Jen nachlazení ?

Ahoj holky, dceru už od úterý trápí bolest v krku, hlavy, kašel a rýma ale bez teploty. Ve čtvrtek jsme byli u paní doktorly ale ta nám nic neřekla a nechala jí do zítřka doma. Když se jí podívám do krku má tam červené boláčky. Přemýšlím jestli s ní nemám zítra zajít k doktorce. Nevíte jestli je to jen nachlazení nebo něco horšího :??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
25.9.16 21:27

Je to virová angína(herpangína), tedy na to nic není. Jen prostě vydržet, podávat tekutiny, ovoce a kyselé může štípat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.16 21:52

Popíjej teplý bylinkový čaj, po doušcích Vincentku, je to dobré na prohřátí těla a naředění hlenu. Na bolet v krku já osobně kloktám (a vyplivuji) slivovici :lol: Drž se v teple, oblékni se, aby ti bylo dobře, a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.9.16 22:29

Kup si v lekarne CRP test, pokud ho dceri doktorka neudelala, a uvidis co dal. Jestli je to virova infekce, moc nenadelas, pokud bakterialni, tak sup k doktorovi. Me bolelo predminuly tyden v krku jako blazen, ale mohla jsem normalne fungovat - zadny teploty, kasel ryma nic, ale polknout a mluvit bylo za trest - tak jsem nabehla k dr a ejhle, angina. Nepodcenovala bych to. Ja to podcenila a nedopadlo to uplne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 07:15

Děkuju všem za pomoc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat