Jen pár neštovic?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
25.7.14 22:32

Jen pár neštovic ?

Ahoj prosím o radu ve čtvrtek jsme byli u dr.,že ma dcerka vyrážku doktor nato pořád koukal a že to vypadá na neštovice a řekl, že mame přijít v utery, že by se meli vic rozlest. Jenže dcerka má pupinky stale jen na břiše a na nozičkach jinde ne. Meli jste to taky tak někdo? Jiny přiznaky nema nesvědí ji to a ani teplotu nema. Tech pupinku má tak kolem 60 celkově. Moc děkuji za odpovědi. Dcerce jsou 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3549
25.7.14 22:34

Neštovice většinou začínají v hlavě, nemůže to být něco jiného? Jak ty pupence vypadají?

Ale zase, že by pediatr nerozeznal neštovice od něčeho jiného :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
25.7.14 22:37

60 neni tak uplně málo, ale zas je divné, že to nesvědí. A jsou ty pupinky naplněné tekutinou nebo jak vypadají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.7.14 22:40

Někdo to má v pohodě ale třeba kamarádka si myslela že mají neštovky v zimě taky pár a pohoda, nesvědilo, za týden byli pryč. a teď je její holka dostala znovu a skutečně, ty první pohodové prostě neštovky nebyli ač to tak vypadalo a tvrdila to i doktorka. mě doktorka taky tvrdila že holce začínají neštovice a druhý dr. se tomu zasmál že paní primářka z dětského je asi slepá, neštovice to nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.7.14 22:42

U mého syna se při neštovicich objevil první pupinek u rtu, vypadal jako miniaturní opar, druhý pupinek se pak po pár dnech objevil na pytlíku a asi po 7-10 dnech se už osypal celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
25.7.14 22:44

U nás neštovice v rodině probíhali jen s pár pupínky, a vysoké teploty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.7.14 22:45

A teplotu neměl, byl jenom vice unavený a svědilo ho to až po masivnějšim výsevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.7.14 22:47

První pupinky jsem nasla teď v utery. Od toho čtvrku žádný nový nejsou. Jsou hlavně na spodní části bříška a na nožičkach a na ručičce je jeden. Jinde nemá nic. Vypadaji to trochu jak akné cerveny pupinek a uprostřet bilá malá tečka nejspiš s tekutinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.7.14 22:54

@Janinka F To opravdu můžou být neštovice. Ten opravdový výsev u nás vypadal podobně. Budeš asi muset počkat, jak se to vyvine dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
25.7.14 23:00

@Janinka F
dej tady fotku, my to zkoukneme :).. dcera je zrovna 23dní po výsevu neštovic a u syna pořád zkoumám, ale vypadá, že to prostě nechytne.. a to měl dvakrát teplotu a dvakrát průjem, občas nějaký pupínek, ale podle mne to neštovice nebyly..

jinak já sama měla jen 4 pupínky!!! Doktorka to tenkrát poznala jen podle toho, že jsem je dostala od bráchy, co jich měl stráášně hodně…

nedávno jsem byla na protilátky v souvislosti s dcerou a mým těhotenstvím… a i když jsem měla jen 4 pupínky, tak protilátek mám tuny… prý na rozdávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.7.14 23:05

Fotku bych dala rada, ale nějak mi to nejde. Nebo to delam špatně jsem tu pres tel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.7.14 23:34

Bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
25.7.14 23:37

Nožička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.7.14 23:54

@Janinka F To jsou neštovice jak vyšité :mrgreen: A svědit to začne nejvíc, až se nafouknou a pak začnou zasychat. Děti to měly stejně. Když jsem měla radost, jak to zvládají, začly vyvádět :lol:
Nejdřív to vypadá jak štípance od komára, pak se to začne nalévat tekutinou a zvětšovat se… A to v rozmezí několika dnů. U mých dětí to začalo pozvolna - dvě neštovice, po dvou dnech se objevilo pár dalších a během dalších dvou dnů se obsypaly celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.7.14 10:42

Moc děkuji za odpověd. Dnes do rána je ma o něco lepší, až mi příjde, že se některy ztracijou. Tak už fakt nevim :( i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí