Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, pro nespavce
Někdo na pokec jen tak, co vás trápí?
Nikdo, chápu
v tuto dobu. Založila jsem diskuzi o ničem…Pro lidi jako já, co se chcou vykecat a není komu…Za pár hodin jdu s klukem na dětskou chirurgii ohledně přetahování předkožky. Mám z toho nervy, vím, že o nic nejde, ale i tak…Pokec jen tak odvede myšlenky ![]()
Zdravotni problemy, ledviny. Doufam, ze je to jsou jen kameny a nebo neco min zavazneho. Jsem uz s nervama na hunte, nejhorsi je, ze ziju v UK a tady se vsechno hrozne tahne, nez te nekam objednaji. Kdybych si nezaplatila soukrome ultrazvuk, tak me do ted leci na zanety mocaku. No jenze na tom ultrazvuku se naslo rozsireni mocovodu. Zrovna ted tu sedim a hledam, kde by me mohli v CR vzit soukrome, ze bych si alespon zajela zase domu
@merde Jáááj no tak momentálně bych asi moc neřešila a jela na vyšetření sem. Jak jsi na tom s pojištěním a co konkrétně bys potřebovala?
@zanda81 pojisteni nemam, to bych vse platila hotove. No a potrebuju to poradne vysetrit, hlavne, aby to nebylo neco hodne vazneho. Uz jsem napsala jednomu lekari, tak snad se mi ozve
@merde Tak venku už svítá
Pokud budeš potřebovat napiš do zprávy. Jak steré máš děti?