Rekordní počet stran
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, přečíst to určitě stihnes
, ale otázka je kolik si z toho budeš pamatovat. Jestli jsi na to nekašlala při studiu tak státnice určitě zmákneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V době koronaviru jsme neměli výuku, takže moc informací nemám:-(
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím. Jaký je váš rekordní počet stránek? Státnicuji z hygienyv pondělí a je to 300 stránek. Budu ráda za vaše názory, doufejme, že kladné. Já už se vše učím s totální nechutí…
Hele nevím, stránky jsem nikdy nepočítala, protože jsem si vždy ze všeho udělala vycuc a snažila jsem se to říct vlastními slovy a případně přidat svůj názor. A přesně jak píšou predemnou, přečíst to stihneš, ale zapmatujes si možná třetinu, ale jestli jsi se učila příbězne, tak se neboj. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak pokud mas státnice v pondělí, teď už bys měla s učením pomalu končit nebo už jen opakovat. A teda dělat státnice ze 300 stránek je výsměch. Víc stránek měl i jen jeden z mých statnicovych předmětů. Všechny ostatní měly okolo 100, celkem předmětů bylo asi 8. Takže klid, čti a čti a čti a ono to půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tolik stran jsme se neučila ani na státnice
takže nevím. já si vždy udělala výcuc z výcucu a bylo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaela píše:
Tak pokud mas státnice v pondělí, teď už bys měla s učením pomalu končit nebo už jen opakovat. A teda dělat státnice ze 300 stránek je výsměch. Víc stránek měl i jen jeden z mých statnicovych předmětů. Všechny ostatní měly okolo 100, celkem předmětů bylo asi 8. Takže klid, čti a čti a čti a ono to půjde.
Tak ona ma na jeden predmet 300, ty jsi mela na jeden predmet 100 a rikas vysmech? Tomu nerozumim ![]()
- Citovat
- Upravit
Neucim se na poslední chvíli. Státnice jsem si rozlozila na predtermin v lednu s druhou půlku teď v červnu. K jednomu předmětu jsem toho přečetla více z různých zdrojů, vybírám a snažím se zapamatovat to podstatné. Hlavně podle okruhů, co tam chtějí. Co se týče různých zákonů, vyhlasek a prováděcích předpisů, vypisuji si to podstatné, abych tomu rozumnela.Jak to pochopím, už nemám problém to formulovat tak, aby to znělo rozumně a akademicky. Doslovne definice čehokoliv ani citace zákonů nikdo nechtěl. Jen vystihnout podstatu.
Myslím, že nejde ani o počet stránek, ale o ten obsah a to, co si je člověk schopen zapamatovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, jaký jsi typ, jak ti to ucivo sedí, co si pamatuješ z přednášek. Já bych četla a značila si důležité, pri druhém čtení ti to dovolí jet rychleji a líp se soustředit na podstatné informace. Můžeš zkusit i dělat výpisky, ale to už je časově velmi náročné, když jsi takhle pod tlakem
Ale myslím, že to dáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V době koronaviru jsme neměli výuku, takže moc informací nemám:-(
Tak nějaké samostudium ti snad něco říká?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nevim, no, zalezi, jestli se da neco okecat nebo je to plne detailu. Mas otazky? Nebo to vem po kapitolach a ke kazde se plynule nauc 5 vět. Pak te prestanou poslouchat a uz by te nemeli vyrazit
drzim palce ![]()
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:
Tak nějaké samostudium ti snad něco říká?
Prosim te, ted uz je to jedno, ne
nech si to pro svy deti…
- Citovat
- Upravit
@chaela píše:
Pokud dělá hygienu tak tam má beztak zákony, předpisy a vyhlášky. To je těch 300 stranek dost. V humanitních předmětech je doporučené literatury mnohem víc. Ja jsem treba na lednové statnice z psychologie přečetla haldy doporučené literatury, ale to je v podstatě to samé v jiném kabátě, ten obsah. Nezávidím jí to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
300 stran je u statnic uz vycuc.. normalka.
My meli 3 predmety po 25 otazkach.. Kazda otazka mela cca 4 strany (to byl vycuc!)..
A secteno podtrženo, je to taktéž 300 stran.
Má taktika. Časové rozdělení otazek.
3 otazky denně. Pak den na opakování. A dalsi predmet. Pak jsem si nechala 3 dny na opakovani všeho a sla ke statnicim.
Nevynechej zadnou otazku - nebudes-li moct, nauc se minimalne 1 stranu.
Bylo mi lito, ze jsem si ale nedala vetsi casovou rezervu. Tim myslim 2ot denne a dva dny na opáčko.. pro me by to byl ideál…
Drzim palce!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To myslíš 300stran na hodinu? To je závidění hodné.
Dokud je to pod 2000 stran na jednu dílčí zkoušku, tak se to dá relativně bez psychického zhroucení… Aneb ať žijí Obecné dějiny práva a státu.
Jinak průměr byl u nás tak 500-700 stran na zkoušku, volitelné tak do těch 200 stran…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Jaký je váš rekordní počet stránek? Státnicuji z hygienyv pondělí a je to 300 stránek. Budu ráda za vaše názory, doufejme, že kladné. Já už se vše učím s totální nechutí…