Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Také máme sprcháč bez vaničky. Od malička převážně sprchujeme. Koupila jsem takovej ten pěnovej kobereček, co prodávají v metráži. Máme ho přes celé dno sprcháče a na to molitanové lehátko. Po sprchování vždy vyndám a dám sušit, mám strach, že by to jinak začalo plesnivět. Když chceme koupat, máme malou vaničku. Zezačátku jsme koupali na zemi v koupelně mimo sprchový kout a nyní, když už je větší, dám normálně vaničku přímo do sprcháče a prcek se může cachtat.
Ahoj, nečetla jsem všecko.
Prozatím máme pouze jen sprchový kout, nebylo pro mě nic jednoduššího než dát do něj lehátko, mimčo namokřit, namydlit a zase slabým proudem opláchnout. Máme jen průtokový. A navíc to bylo hodně rychlý.
Taky máme zatím sprcháč a syna sprchujeme na lehátku a občas mu ucpeme špunt igelitovým pytlíkem a napustíme trochu vody, takže se může cachtat. ![]()
Ramyho píše:
Chtela jsem se zeptat zda-li ma nekdo stejne dilema jako ja. Bydlime na byte, kde mame pouze sprchovy kout a tak premysilim,jak budeme mimi koupat.
Uvazuji o koupeni vanecky - hadam,ze ji muzeme pouzit i kdyz mala trosku povyroste na hrani…to by asi s kyblikem neslo. Tezko brat drobka do sprchy,ne?
ahoj, taky bydlime v byte,kde je jen srpchovy kout, takze budeme mit prebalovak z vanickou.. ![]()
také mám jen sprchový kout, měli jsme dětskou vaničku ve sprcháči a když si začala stoupat, tak jsem dala do sprcháče protiskluzovou podložku, stěny olepila vodolepkama (aby mi vydržela stát a nechodila všude) a sprchujeme