Skleněná sprcha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.2.12 07:24

skleněná sprcha

Předěláváme koupelnu a já chci skleněný sprchový kout. Někde jsem viděla, že existuje sklo s motivem. Nevíte kdo to vyrábí? a dá se to použít i do sprchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
8.2.12 08:34

Ty jo tak to nevim, sklenenou sprchu mam, i s takovym tim prsenim z vrchu alemotiv na skle?! Neni to treba jen folie na tom nalepena, t si budes moct mozna nekde koupit!! Brousene to asi nebude to by stalo majland. Nebude to pak preplacane?? Jednoduchy sprchac ze skla je krasnej! Aby se to pak i blbe neumyvalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
8.2.12 09:09

Záleží co myslíš tím s motivem. Vyrábí se leccos. Může to být fólie, nebo lept atd. Nevím odkud jsi, ale určitě když si rozbalíš nabídku třeba SIKO koupelen, někam se doklikáš… :nevim: Jestli to má někdo v nabídce, budou to spíš velké prodejny a na objednávku…
A ještě je možnost si nechat třeba ten motiv vypískovat, takových dílen je po čr spousta, není to přehnaně drahé, ale ani barevné… Údržba není náročná, pokud se motiv vypískuje z vnější strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
8.2.12 17:35

můžeš na to nalepit folie na sklo, mně se ale nejvíc líbí čisté čiré sklo. Když před prvním použitím ošetříš přípravkem Anticalc a budeš udržovat, bude to stále jako nové. My to tak máme už dva roky a pořád to vypadá skvěle. Jednou za týden nastříkám čistič koupelen, rozetřu hadrem a osprchuju. To je veškerá údržba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kosevoj
9.2.12 20:10

skleněná sprcha

zkuste se podívat na stránky firmy JAP, dělají tam grafosklo. kámoška má tím obloženo za linkou a ještě takovou stěnu která rozděluje prostor. má to se stejným motivem, který je v tom skle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný