Pomoc - jak připevnit nebesa?

339
7.2.12 20:59

Pomoc - jak připevnit nebesa?

Ahojky,
objednali jsme si nebesa nad postýlku, ale za boha nemůžeme přijít na to, jak se tam přidělají. Držák samozřejmě máme, ale jak je připevnit právě na ten držák?
Připadám si jako tele. :mrgreen: Děkuji za Vaši pomoc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1107
7.2.12 21:02

musis je navlict na ten oblouk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.2.12 21:03
myšičkaa píše:
musis je navlict na ten oblouk :)

Aha! Tak to mě nenapadlo. :mrgreen: Díky!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.2.12 21:05

no, záleží jak máte ušitý ten tunýlek na ty nebesa. U nás musíme rozepnout ten držák a začít navlíkat nebesa zepředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 21:06

v klidu, než já na to přišla :) :) :) šla sem do obchodu a tam to zkoumala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nakonec sem to sama zvládla :potlesk: :potlesk:
ty k nám vůbec nechodíš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.2.12 21:08
MMartina1 píše:
no, záleží jak máte ušitý ten tunýlek na ty nebesa. U nás musíme rozepnout ten držák a začít navlíkat nebesa zepředu.

Díky moc, mě to vůbec nenapadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.2.12 21:09
monicskaa píše:
v klidu, než já na to přišla :) :) :) šla sem do obchodu a tam to zkoumala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nakonec sem to sama zvládla :potlesk: :potlesk:
ty k nám vůbec nechodíš :(

To víš, že Mončí chodím. Občas přečtu vaše příspěvky. Já se k Vám víc připojít, až bude mimčo na světě, takhle se k Vám nemůžu moc připojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 21:12

nás zajímá jak si na tom :) :) to s tebou budem prožívat :) jak se vejtíš?? to už je hrozný co?? takhle ke konci vid?? a kde budeš tedy rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 21:13

já už si teda přesně nepamatuju jak se to dělalo :) už je to asi 5 měsíců no :) ale podívám se ti zítra, když to nesestavíš :) malá tam ted chrní, tak by asi nebyla moc ráda, kdybych jí tam štrachala :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.2.12 21:14
monicskaa píše:
nás zajímá jak si na tom :) :) to s tebou budem prožívat :) jak se vejtíš?? to už je hrozný co?? takhle ke konci vid?? a kde budeš tedy rodit?

No, ten posl. měsíc je fakt síla a už chodím každý týden na kontroly, jdu zrovna zítra… Pořád počítám s tím Jabloncem, ptž se mi to tam fakt líbilo, tak to musí vyjít. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
7.2.12 21:16

držim palce at ti to vyjde :) :), pojd dyštak pokecat do MB diskuze, at ti to tady nekazím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.16 16:39

Prosím nemohl by sem dat někdo video jak se ty nebesa navlekaji na tu tyc? Mě už u toho vazne hrabe že už jsem uplne v koncích :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný