Jen sprchový kout, koupání mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
8.2.12 10:04

Jen sprchovy kout

Chtela jsem se zeptat zda-li ma nekdo stejne dilema jako ja. Bydlime na byte, kde mame pouze sprchovy kout a tak premysilim,jak budeme mimi koupat.
Uvazuji o koupeni vanecky - hadam,ze ji muzeme pouzit i kdyz mala trosku povyroste na hrani…to by asi s kyblikem neslo. Tezko brat drobka do sprchy,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
8.2.12 10:06

Podle toho, jaký máte dno a jestli je špuntovací. Mužete dát na dno sprcháče molitanový lehátko a osprchnout a občas miminku dopřát koupel ve vaničce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.2.12 10:09

Jako miminko jsme koupali ve vaničce a kolem toho roka jsme ho začali sprchovat .. vanu máme taky, ale skoro ji nepoužíváme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50122
8.2.12 10:14

Koupila bych větší dětskou vaničku, tam do roka vydrží. Od roka se dítě může sprchovat ve sprcháči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.2.12 10:14

Používáme vaničku, až bude sama stát, teprve půjde do sprchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.2.12 10:15

Ahoj, jako miminko ve vaničce. Jakmile z vaničky vyrostl, koupili jsme do sprcháče nafukovací bazének o průměru 70 cm :) a v něm je dodnes (1 rok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.2.12 10:16

Kyblicek je paradni vec, ale az bude ditko vetsi, tak by to chtelo nekde porachat. Videla jsem takove skladaci vanicky, treba loni meli levneji v tchibu. Prisla mi trochu vetsi, nez male vanicky a je skladna…dobry treba i ven na zahradu nebo na balkon.

jestli mas vyssi dno, tak pozdeji bude stacit i jen trocha vody a hracky a naucit treba na sprchu, nektery deti to maji rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
8.2.12 10:21

Já mám vaničku, i když máme vanu. Je to bezpečnější a prý tam vydrží dýl voda teplá. Taky si jí hodíš kam chceš a nemusíš se ohybat. Určitě bych doporučovala vaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
8.2.12 10:43

Já mám kyblík a nebo „koupeme“ ve sprcháči, začali jsme ve chvíli, kdy bylo při koupání v kyblíku více vody okolo než v něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.2.12 10:55

My jsme měli asi 3druhy vaniček a nakonec takovou hodně velkou vaničku kde se dalo i sedět.Malá se strašně bojí sprchy, takže se v ní ráchala i v roce a půl.Teď jsme se přestěhovali a máme vanu i sprcháč, takže teď už je v klasické vaně.

• Citovat
  • Upravit
1703
8.2.12 10:58

Tak náš se i ve dvou letech koupe ve vaničce, asi dvakrát jsem zkusila sprchu a hodně se bál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
8.2.12 11:13

tak mi jsme položili normoš lehátko do sprcháče na něj dítě a sspchuju a malej z toho má strašnou srandu. Toto praktikujem d 3 měsícůprotože už se v leže s lehátkem nevejde do vaničky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.2.12 11:15

My máme hlubokou sprchovou vaničku, takže jsem koupila jen lehátko jaké jsem mívala jako mimčo i já, a napouštím malé sprcháč. S nízkou vanečkiu nebo bez vanečky to samozřejmě nepůjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.2.12 11:25

Koupeme od narození ve vaničce - máme skládací, tímpádem cestovní. Takže na cestách (na dovolené, u rodičů,..) jí normálně šoupnu do sprcháče a koupe se ve vaničce tam (je jí téměř 17 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.2.12 11:32

Nas sprchac, je tak „chytre“ vymyslen,ze nema vubec zadnou vanecku.
Tak uvidime, do ktere kategorie budeme patrit - jestli si budeme uzivat sprchu nebo nebo budeme met panickou hruzu :)
Ten bazenek se me zda super napad na cakani jak povyrosteme :)
Diky za napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný