Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtela jsem se zeptat zda-li ma nekdo stejne dilema jako ja. Bydlime na byte, kde mame pouze sprchovy kout a tak premysilim,jak budeme mimi koupat.
Uvazuji o koupeni vanecky - hadam,ze ji muzeme pouzit i kdyz mala trosku povyroste na hrani…to by asi s kyblikem neslo. Tezko brat drobka do sprchy,ne?
Podle toho, jaký máte dno a jestli je špuntovací. Mužete dát na dno sprcháče molitanový lehátko a osprchnout a občas miminku dopřát koupel ve vaničce ![]()
Jako miminko jsme koupali ve vaničce a kolem toho roka jsme ho začali sprchovat .. vanu máme taky, ale skoro ji nepoužíváme ![]()
Koupila bych větší dětskou vaničku, tam do roka vydrží. Od roka se dítě může sprchovat ve sprcháči.
Používáme vaničku, až bude sama stát, teprve půjde do sprchy.
Ahoj, jako miminko ve vaničce. Jakmile z vaničky vyrostl, koupili jsme do sprcháče nafukovací bazének o průměru 70 cm
a v něm je dodnes (1 rok).
Kyblicek je paradni vec, ale az bude ditko vetsi, tak by to chtelo nekde porachat. Videla jsem takove skladaci vanicky, treba loni meli levneji v tchibu. Prisla mi trochu vetsi, nez male vanicky a je skladna…dobry treba i ven na zahradu nebo na balkon.
jestli mas vyssi dno, tak pozdeji bude stacit i jen trocha vody a hracky a naucit treba na sprchu, nektery deti to maji rady.
Já mám vaničku, i když máme vanu. Je to bezpečnější a prý tam vydrží dýl voda teplá. Taky si jí hodíš kam chceš a nemusíš se ohybat. Určitě bych doporučovala vaničku.
Já mám kyblík a nebo „koupeme“ ve sprcháči, začali jsme ve chvíli, kdy bylo při koupání v kyblíku více vody okolo než v něm ![]()
My jsme měli asi 3druhy vaniček a nakonec takovou hodně velkou vaničku kde se dalo i sedět.Malá se strašně bojí sprchy, takže se v ní ráchala i v roce a půl.Teď jsme se přestěhovali a máme vanu i sprcháč, takže teď už je v klasické vaně.
Tak náš se i ve dvou letech koupe ve vaničce, asi dvakrát jsem zkusila sprchu a hodně se bál.
tak mi jsme položili normoš lehátko do sprcháče na něj dítě a sspchuju a malej z toho má strašnou srandu. Toto praktikujem d 3 měsícůprotože už se v leže s lehátkem nevejde do vaničky ![]()
My máme hlubokou sprchovou vaničku, takže jsem koupila jen lehátko jaké jsem mívala jako mimčo i já, a napouštím malé sprcháč. S nízkou vanečkiu nebo bez vanečky to samozřejmě nepůjde ![]()
Koupeme od narození ve vaničce - máme skládací, tímpádem cestovní. Takže na cestách (na dovolené, u rodičů,..) jí normálně šoupnu do sprcháče a koupe se ve vaničce tam (je jí téměř 17 měsíců).
Nas sprchac, je tak „chytre“ vymyslen,ze nema vubec zadnou vanecku.
Tak uvidime, do ktere kategorie budeme patrit - jestli si budeme uzivat sprchu nebo nebo budeme met panickou hruzu ![]()
Ten bazenek se me zda super napad na cakani jak povyrosteme ![]()
Diky za napady