Jen tak

• Otevřená skupina

Ahoj holky! není tu nějaká čerstvá maminka z Neratovic? Povozíme, pokecáme, kávička ... Je mi 25.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

3037
29.2.12 11:54

Jen tak

Ahoj holky,tak jsem zalozila tema,protoze se mi to na te nastence nejak nezobrazovalo.Tak jeste jednou :) Jmenuji se Tereza,mam 7.mesicniho syna a rada bych obcas pri kocarkovani pokecala s nejakou mamkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
18.1.13 21:40

Ahoj, my bydlíme kousek od Neratovic, v Tišicích, jsme nově nastěhovaní a mám 8 měsíčního synka a hledám maminku na pokec, kočárkování a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.2.13 13:37
@tejuho píše:
Ahoj holky,tak jsem zalozila tema,protoze se mi to na te nastence nejak nezobrazovalo.Tak jeste jednou :) Jmenuji se Tereza,mam 7.mesicniho syna a rada bych obcas pri kocarkovani pokecala s nejakou mamkou.
@Zuzlounek píše:
Ahoj, my bydlíme kousek od Neratovic, v Tišicích, jsme nově nastěhovaní a mám 8 měsíčního synka a hledám maminku na pokec, kočárkování a tak :D

Ahoj, taky se rada pridam:-) na pokec a byla bych moc rada i kdyby jste mely holky zajem se s tema nasima ratolestma nekde sejit.Ja mam holcicku,1,5 roku a dost me nebavi furt chodit nekde sama. To urcite znate:-)Neratovice mame kousek, takze neni problem se tam sejit. je tam krasna cukrarna s henou a nebo v DDM je volne pristupna herna pro maminy s detmi. Chodite s detma do nejakeho krouzku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
24.2.13 13:42

Ahoj, my se zatím ještě nějak nerozkoukali, takže nikam nechodíme :( jsme doma nebo max sama kočárkuju tou naší vesničkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
24.2.13 14:19
@Zuzlounek píše:
Ahoj, my se zatím ještě nějak nerozkoukali, takže nikam nechodíme :( jsme doma nebo max sama kočárkuju tou naší vesničkou…

Ja bych zase chodila moc rada, ale mala ma atopycky ekzem, takze plavani je pase a ostatni krozky nam zasahuji do doby spani, takze taky nic. Rikam si, ze se to treba zlepsi, az bude mit dva roky. Takze zatim taky jen chodime na prochazky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta-I
10.4.13 18:51

Ahoj holky,
tak už jste někam zašly? Já mám 6 týdenní mimčo a chodím jen po Neratovicích a už mě to nebaví a na kafe bych šla hned:)
 Iveta

• Citovat
  • Upravit
29
10.4.13 21:10

Ahoj, uplne te chapu:-) se Zuzlounkem chodime do cukrarny na Kojeticke. Je tam prijemny detsky koutek-i pro uplny mimca. Klidne se muzes pridat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta-I
11.4.13 11:15

No tak to je super! Jezdíme kolem každý den:) Tak mi napiš, kdy zase plánujete jít a my se za vámi moc rádi zastavíme.:)

• Citovat
  • Upravit
29
11.4.13 17:10

Tak shodou okolnosti se tam chystam zitra dopoledne. Budem tam asi tak od devate, protoze v pul jedenacte muset jeste neco zaridit. Hodi se ti to? Vis, kde to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta-I
11.4.13 19:29

Super, nám se to taky hodí. Myslím, že vím, je to tuším vedle optiky.?

• Citovat
  • Upravit
29
11.4.13 21:23

Jo jo, je tou kousicek od optiky. A nelekni se, z venku to vypada, ze je tam sezeni jen podel oken, ale kdyz tam vejdes, budes pokracovat s kocarkem dal za pultem, je tam krasny detsky koutek. Tak se uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta-I
12.4.13 07:07

To počasí nám nějak nepřeje…

• Citovat
  • Upravit
29
12.4.13 08:16

To mi povidej. Jestli se ti nechce do toho necasu, tak se uvidime priste:-) o nic prece nejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.4.14 21:18

Ahoj :) mohu se k vám přidat? od 1.5 budeme v neratovicích bydlet a bohužél tu nikoho nebudu znát. Mám teda ještě hodně malou holčičku. Budou jí 3 měsíce, ale ráda se s někým seznámím jsem dost společenský typ:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.4.14 21:41

Ahoj, jasne, ze se muzes pridat. Kazda spriznena duse je vitana. Ja mam 2,5 letou dcerku, muzes dedit oblecky, jestli budes chtit:-) A odkud se stehujes a kam v Neratovicich konkretne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny