Jendo větší prso

Anonymní
8.9.21 14:48

Jendo větší prso

Ahoj 10 léta dcera se stěžuje že má jedno větší prso než to druhé? Co by to mohlo být na netu hledám a nic jsem nenašla

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
8.9.21 15:00

Ahoj, všichni mají každou půlku svého těla jinou. U někoho je to vidět víc, u někoho míň… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.9.21 15:40

Já jsem v životě neviděla nikoho s různě velkými prsy (teda kromě kolegyně, která mezi poradami kojila jen z jednoho prsa - a to teda to odsátí vidět bylo fakt fest). :lol: Jedna kamarádka mi říkala, že je má jinak velká a chce na operaci - taky jsem na ní nic neviděla, takže myslím, že se někteří lidi moc zkoumají. :)

Jo, ale vlastně něco takového bylo v Simpsonových, že když Marge rostla prsa, tak po jednom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
8.9.21 15:49
@listento píše:
Já jsem v životě neviděla nikoho s různě velkými prsy (teda kromě kolegyně, která mezi poradami kojila jen z jednoho prsa - a to teda to odsátí vidět bylo fakt fest). :lol: Jedna kamarádka mi říkala, že je má jinak velká a chce na operaci - taky jsem na ní nic neviděla, takže myslím, že se někteří lidi moc zkoumají. :)Jo, ale vlastně něco takového bylo v Simpsonových, že když Marge rostla prsa, tak po jednom…

no nevidíš to protože to rovnáme podprsenkou popřípadě vycpávkama nebo myslíš že jako budu chodit s kozama na volno když mám jednu o dvě čísla jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.9.21 15:55

Já mám od puberty obě úplně jiné, ne jen velikostí, ale i tvarem, dvorec, všechno… A ví to jen moje rodina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6631
8.9.21 17:03

Já mám jedno prso B a druhé C.
Nemůžu nosit podprsenky s košíčkami, jinak mi je buďto na jedno prso malá a vypadává a nebo velká a vypadává. Takže nosím ty klasické elastické s vycpávkou.
No v tričku si toho nikdo nevšimne, horší je to ve spodním prádle nebo v plavkách, ale člověk se s tím naučí žít. Zjistila jsem, že tohle trápilo jen mě, ani partner to neřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
8.9.21 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj 10 léta dcera se stěžuje že má jedno větší prso než to druhé? Co by to mohlo být na netu hledám a nic jsem nenašla

Je to příroda ;) Mám každý chodidlo jiný, nakřivo nos a moje děti různě velký uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
8.9.21 19:54
@listento píše:
Já jsem v životě neviděla nikoho s různě velkými prsy (teda kromě kolegyně, která mezi poradami kojila jen z jednoho prsa - a to teda to odsátí vidět bylo fakt fest). :lol: Jedna kamarádka mi říkala, že je má jinak velká a chce na operaci - taky jsem na ní nic neviděla, takže myslím, že se někteří lidi moc zkoumají. :)Jo, ale vlastně něco takového bylo v Simpsonových, že když Marge rostla prsa, tak po jednom…

Já ti snad pošlu fotku :mrgreen: :mrgreen: Je to častý. Prohlédni se v zrcadle, a uvidíš, co máš nesouměrně ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí