Jesle, školičky - státní nebo soukromé, Zlínsko

PetkaK
3.1.12 12:27

Jesle, školičky (státní nebo soukromé) Zlín(sko)

Zdravím všechny maminky ze Zlínska.

Chtěla bych všechny poprosit o zkušenosti s jeslemi (státní či soukromé) případně se školkami (asi jen soukromé), kde berou děti od 2 let, případně i s hlídáním v BabyCentrech.

Abych vysvětlila situaci.

Holka má 17m, a chtěla bych jí dávat na jeden den v týdnu od září „někam“ - je mi jasné, že když budu doma s druhým prckem tak státní moc nepřipadají v úvahu, ale přihlášku si podat chceme (konkrétně Otrokovice-jesle na Zahrádní).

Pokud máte nějaký tip, kam takto malé dítko umístit za slušný peníz budu ráda. Případně i pokud třeba víte jaký je „nával“ v Otrokovicích v jeslích nebo jinde. Vůbec nemám představu.

Našla jsem na netu třeba hlídání Kačka (ve Zlíně) - ale reference nemám. Budu za ně ráda.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
3.1.12 12:54

Mrkni se i sem: www.venter.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.1.12 18:12

Zkusím obnovit téma - nemáte někdo zkušenost s Všeználkovou miniškoličkou v Dominu v Otrokovicích? http://www.domino-zlin.cz/otrokovice.php

• Citovat
  • Upravit
1917
7.2.12 14:58

ahojky můj synovec je ve školce v 6elechovicích nad dřevnicí v Prosinci mu byly 3 ale chodil tam už od září a ředitelka jim říkala že mohl nastoupit i dřív tak to zkus tam kdyby něco tak já ti skusím poslat i odkaz když ho budeš chtít tak stačí sem napsat vím že je to trochu z ruky z otrokovic ale nic jiného mě nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin